Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512433 odsłony

Walu

24 sierpnia 2013, 20:19

Roma coach Rudi Garcia has included Erik Lamela in his squad to face Livorno on Sunday and wants the reported Tottenham Hotspur target to stay at the club. Speculation has claimed that Tottenham are trying to sign the Argentina international in a reported €30million (£25.8m) deal as a possible replacement for Gareth Bale.
by Mark Buckingham 10:10 PM

Sytuacja się komplikuje. Jeszcze 2 dni temu wydawało się, że będziemy mieć Williana i Lamelę, a może okazać się, że nie będziemy mieć żadnego z nich. Gdyby transfer był bardzo blisko, to na pewno nie było by Lameli w składzie. Widocznie kluby dalej się nie dogadały i porozumienie wcale nie jest tak blisko jak podają pismaki.

Spursiak

24 sierpnia 2013, 20:26

Walu napisał(a):
Sytuacja się komplikuje. Jeszcze 2 dni temu wydawało się, że będziemy mieć Williana i Lamelę, a może okazać się, że nie będziemy mieć żadnego z nich. Gdyby transfer był bardzo blisko, to na pewno nie było by Lameli w składzie. Widocznie kluby dalej się nie dogadały i porozumienie wcale nie jest tak blisko jak podają pismaki

A może to jego mecz pożegnalny?

Arcz

24 sierpnia 2013, 20:58

Spursiak napisał(a):
A może to jego mecz pożegnalny?

raczej jak ktoś ma gdzieś przejść to nie ryzykuje się wystawiania go, bo zawsze może nabawić się kontuzji,a mecze pożegnalne organizuje się jak ktoś już jest wiekowy bądź naprawdę wiele zrobił dla klubu

Spursiak

24 sierpnia 2013, 21:06

Arcz napisał(a):
raczej jak ktoś ma gdzieś przejść to nie ryzykuje się wystawiania go, bo zawsze może nabawić się kontuzji,a mecze pożegnalne organizuje się jak ktoś już jest wiekowy bądź naprawdę wiele zrobił dla klubu

I tu nie masz racji. Mogę ci podac przykłady z polskiej ligi. Toneva żegnali, gdy schodził w ostatnio meczu na Bułgarskiej. Lewandowskiego też żegnali w ostatnim meczu w Lechu, gdy w 89' schodził, bo odchodził do Borussi

Arcz

24 sierpnia 2013, 21:08

Spursiak napisał(a):
I tu nie masz racji. Mogę ci podac przykłady z polskiej ligi. Toneva żegnali, gdy schodził w ostatnio meczu na Bułgarskiej. Lewandowskiego też żegnali w ostatnio meczu, gdy w 89' schodził, bo odchodził do Borussi
dlatego napisałem "raczej" , wydaje mi się ze zdecydowanie więcej jest przypadków w których gdy ktoś na odejść to po prostu odchodzi a nie bawi się w jakieś pożgnalne mecze

mosaj

24 sierpnia 2013, 21:33

Lamela znalazł się w kadrze Romy na mecz z Livorno, ale to wcale nie oznacza, że w nim zagra. W Serie A można mieć dwunastu rezerwowych (!), zatem niewykluczone, że Lamela po prostu przesiedzi ten mecz i nie zagra ani minuty.

Wszystko wskazuje na to, że będzie nasz, kto wie, może już jutro wieczorem. Cieszy mnie fakt, że Baldini wie wszystko o Romie i w tym przypadku nie pozwolimy sobie na powtórkę historii z Willianem ;)

stay positive

olivier

24 sierpnia 2013, 22:08

Hulk, Chiriches, Eriksen, Lamela - z tymi zawodnikami prowadzone są rozmowy, odpowiednio dajemy za nich: 30 mln f., 9 mln, 10 mln, 25.7 mln + 4.3 mln w bonusach. Wszystko podaje w funtach.

Walu

24 sierpnia 2013, 22:18

Skoro mamy pozyskać jeszcze trzech zawodników przed zamknięciem okienka (tak gdzieś przeczytałem) to z tej czwórki odrzuciłbym chyba Hulka. Ew. Lamelę. Chiriches i Eriksen chciałbym u nas najbardziej z tej czwórki :)

Walu

24 sierpnia 2013, 22:18

Skoro mamy pozyskać jeszcze trzech zawodników przed zamknięciem okienka (tak gdzieś przeczytałem) to z tej czwórki odrzuciłbym chyba Hulka. Ew. Lamelę. Chiriches i Eriksen chciałbym u nas najbardziej z tej czwórki :)

mosaj

24 sierpnia 2013, 22:45

olivier napisał(a):
Hulk, Chiriches, Eriksen, Lamela - z tymi zawodnikami prowadzone są rozmowy, odpowiednio dajemy za nich: 30 mln f., 9 mln, 10 mln, 25.7 mln + 4.3 mln w bonusach. Wszystko podaje w funtach

jeśli to prawda, to wypada się tylko cieszyć. Przy 100% skuteczności, mielibyśmy ultra-mocny skład, który z czasem mógłby powalczyć o coś więcej niż top4

Lamela i Chiriches są już nasi, a przynajmniej wszystko na to wskazuje. Temat Eriksena jest już wałkowany od dłuższego czasu, są spore szanse na to, że go pozyskamy, może SuperJan coś pomoże.

Hulk? ciekawe ... aczkolwiek mam pewne wątpliwości co do tego, czy na dzień dzisiejszy jest wart aż takich pieniędzy. Słyszałem, że chciałby zagrać w Spurs ze względu na osobę AVB ...

jin_tae

25 sierpnia 2013, 00:21

mosaj napisał(a):
jeśli to prawda, to wypada się tylko cieszyć. Przy 100% skuteczności, mielibyśmy ultra-mocny skład, który z czasem mógłby powalczyć o coś więcej niż top4

Lamela i Chiriches są już nasi, a przynajmniej wszystko na to wskazuje. Temat Eriksena jest już wałkowany od dłuższego czasu, są spore szanse na to, że go pozyskamy, może SuperJan coś pomoże.

Hulk? ciekawe ... aczkolwiek mam pewne wątpliwości co do tego, czy na dzień dzisiejszy jest wart aż takich pieniędzy. Słyszałem, że chciałby zagrać w Spurs ze względu na osobę AVB

jako superfan marvela mówię HULK - MUST BE. Jeśli z taką skutecznością jak w filmach miasta będzie rozpie...lał przeciwników to i 30 mln i 1 funt (beka z wengera :wysmiewacz: ) zaproponować

Motorniczy

25 sierpnia 2013, 04:15

Hulk jest dobrze przyjebany,zero tłuszczu wszystko mięśnie. Odbijaliby się od niego jak od ściany. Dobra beka z tym Lamelą, coś czułem że skoro nic nowego nie słychać to już po zabiegu. Ten klub się nie zmienia jednak. Ciągle to samo, transfery na ostatnią chwilę a potem się okaże że ci którymi Tottenham jest zainteresowany mają wyjebane i tyle. Fajna była euforia przez chwile jak poczuliśmy się jak MC ale już wszystko wraca do normy. Good old Tot'ham :ok:

btw. zapamiętam Eriksen :)

RAFO THFC

25 sierpnia 2013, 08:27

Gray napisał(a):
http://transfery.info/60102,bale-przylecial-do-hiszpanii
a tymczasem Bale wylądował kilka godzin temu w Hiszpanii :mysli:

widziałem, te zdjęcia Bale z Malagi ... pochodzą na 99% z urlopu na jakim był ponad 2 miesiące temu :ok:

----
poza-tym dlaczego miałby lecieć do Madrytu przez Malagę - co to nie ma bezpośrednich lotów Londyn-Madryt? :mysli:

RAFO THFC

25 sierpnia 2013, 08:30

olivier napisał(a):
Hulk, Chiriches, Eriksen, Lamela - z tymi zawodnikami prowadzone są rozmowy, odpowiednio dajemy za nich: 30 mln f., 9 mln, 10 mln, 25.7 mln + 4.3 mln w bonusach. Wszystko podaje w funtach

- z tych czterech - wart swojej ceny jest tylko Vlad Chiriches

RAFO THFC

25 sierpnia 2013, 08:39

Co do Hulka - to mamy na tą pozycje Azzę i Endrju T. ; jakby kosztował do 15 mln można by go zakupić ale taka fura kasy na pozycje, która jest obsadzona ?? :mysli:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła