Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512452 odsłony

Denninstoun

21 sierpnia 2013, 18:28

Patrząc na to jak gra Rose to mi teraz nie szkoda że Coentrao nie przyszedł. Danny już w końcówce tamtego sezonu był najlepszym zawodnikiem Sunderlandu. Gdyby Fabio przyszedł to pewnie odszedl by za półdarno BAE.

Co do Coentrao to świetnie grał ofensywnie w Benfice. Szybkie rajdy bokiem i wrzutki albo bramki.
W Realu nagle zapomniał o tym co wcześniej i zmienił się w świetnego w destrukcji zawodnika który nie daje niczego z przodu.
W sumie miał przed sobą grającego blisko linii bocznej Ronaldo który wcale nie lubi wracać.

playmaker

21 sierpnia 2013, 18:34

PieS napisał(a):
Stado małp ?? GB11 mogłoby to pasować ... :wysmiewacz:

W takim wypadku musicie oddać im także Lescotta :)

Julkos

21 sierpnia 2013, 19:05

Ramzes napisał(a):
już nigdy nie wejdę na realmadrid.pl, stado małp. Dobrze że nie podkusilo mnie nigdy założenie konta na tej troll-stronie. Wygląda na to że Gareth odejdzie. Szkoda tylko że do klubu, który go zmarnuje

Moim zdaniem też się zmarnuje w Realu bo połowa piłkarzy tam się marnuje :/ Mogą mieć wszystkich najlepszych graczy, a i tak nie wygrają Ligi Mistrzów ale to już Garetha problem, że tak wygrał bo mi to obojętnę się zrobiło skoro taką kasę za niego dają :P

Champion_Slonzak

21 sierpnia 2013, 19:57

Ja jednak liczę, że Gareth zostanie. Bardzo go polubiłem i jednak człowiek się przyzwyczaja.. No ale cóż, jeśli odejdzie to liczę na godne zastępstwo ze strony nowych zawodników.

Motorniczy

21 sierpnia 2013, 20:28

Michał napisał(a):
Nie czarnym koniem, a jednym z faworytów
czarny Kogut rozgrywek :D

PieS

21 sierpnia 2013, 20:49

playmaker napisał(a):
W takim wypadku musicie oddać im także Lescotta :)

Nie miałem nic złego na myśli :luzik:

Lescotta z chęcią bym wymienił na Varane :P

RAFO THFC

21 sierpnia 2013, 20:56

ja nie jestem przekonany do tego Lameli --- qurwa coś czuje, że to będzie biały BENT ... obym się mylił

Zolter

21 sierpnia 2013, 21:01

Chyba sobie żartujesz, lepiej by poszedł do "sąsiadów" tak? Wtedy byś dopiero żałował.

Robert

21 sierpnia 2013, 21:01

RAFO THFC napisał(a):
:bezradny:
sorry - nacisnąłem spacje

nie nacisnąłeś;p

do-tottenhamu(:hejka:tutaj spacje:hejka:)[/quote]

piszecie jak by Gareth odszedł albo coś gadał w gazetach, a on milczy;)

Efendi6

21 sierpnia 2013, 21:34

trzaskal napisał(a):
Rafo, Lamela jest fenomenalny i ma 21 lat

Rafo bracie też tak sądzę :brawo:

KonradM

21 sierpnia 2013, 21:57

Nie grał u nas Vlad Chiriches, a to dla nas najważniejsza postać w zespole, nie wiem czy będzie mógł zagrać w rewanżu. Zrobimy wszystko co w naszej mocy aby tak było.

Chybaa jednak to kontuzja...

KonradM

21 sierpnia 2013, 22:33

Reporter @dimarzio states we can expect announcement/movement on Lamela to us within the next two days. #THFC

KonradM

21 sierpnia 2013, 22:33

Reporter @dimarzio states we can expect announcement/movement on Lamela to us within the next two days. #THFC

Hades

22 sierpnia 2013, 00:17

Z drugiej strony, moze Lescotta z City bysmy wyciagneli. :) Solidny, z Anglii i w miare tani.

Podobno Willian jutro, a my interesujemy sie tez Sakho. Co do Bale'a, to serio, wszystko jest tak pomieszane, ze trzeba czekac do oficjalki. Ja stawiam, ze jednak pojdzie, ale w takim tempie(nasze transfery) tak czy siak bedzie interesujacy sezon, a na tym nam wszystkim zalezy. :muza:

NotYet

22 sierpnia 2013, 01:06

Saga Bale’a dobiegła końca. Według Cadena COPE Real Madryt i Tottenham wreszcie doszły do porozumienia. Real zapłaci za Walijczyka 99 milionów euro (85 milionów funtów), a transfer zostanie oficjalnie ogłoszony w piątek – to znaczy dopiero po meczu o Trofeo Santiago Bernabéu. W ramach hołdu dla Raúla spotkanie z Al-Sadd nie zostanie przyćmione informacją o transferze. Oficjalna prezentacja piłkarza odbędzie się w przyszłym tygodniu.

No to chyba saga się kończy, bo Cadena Cope jest wiarygodnym źródłem.

Motorniczy

22 sierpnia 2013, 06:40

85 funciaków to jest świetna cena. Dla nas Bale ma szczególną wartość, to dlatego tak dla Tottenhamu cenny. Ale z drugiej strony jak ludzie krzyczą że max jakieś 60 baniek to mają troche racji. DL jak doprowadzi ten transfer w takiej cenie to jest mistrz! A Real trzeba doić, oni biedakami nie są i tylko szukają frajerów żeby taniej grajka wyhaczyć. To teraz nie ma tak lekko

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła