Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512454 odsłony

trzaskal

21 sierpnia 2013, 14:52

Talking THFC™ ‏@TalkingTHFC 3 min
BREAKING. @SkySportsNews understand Willian is having a medical with Tottenham right now!! #COYS

NestEa

21 sierpnia 2013, 15:07

Wczoraj też niby przechodził testy xd nie ma co się jarać póki nie będzie oficjalnego info :)

TheRealProove

21 sierpnia 2013, 15:07

Witam wszystkich. Mój pierwszy post

A więc Willian jest już nasz :D
Wczoraj widziałem info, że testy ma przejść w ciągu 24h.

trzaskal

21 sierpnia 2013, 15:19

Transfer News Live ‏@DeadlineDayLive 7 s.
Tottenham have agreed in principle to sign AS Roma forward Erik Lamela on a 6-year deal. (Source: Sky Italia)

Zoolander

21 sierpnia 2013, 15:21

Boas przy podpisywaniu kontraktu na pewno się nie spodziewał, że po roku będzie mógł się pobawić w PSG :)

benio997

21 sierpnia 2013, 15:26

trzaskal napisał(a):
Transfer News Live ‏@DeadlineDayLive 7 s.
Tottenham have agreed in principle to sign AS Roma forward Erik Lamela on a 6-year deal. (Source: Sky Italia)

Lepiej za to kasę co mamy dać na lamele to kupić Griezmann i Eriksen :D

halabala

21 sierpnia 2013, 15:30

Temat odejścia Bale'a rozgrywamy modelowo. Zanim piłkarz odszedł, my już mamy prawie skompletowany skład, który go zastąpi. Bałem się powtórki scenariusza Berbatowa, czy Modricia, a tu przeprowadzamy niesamowicie efektowny i ekscytujący atak uprzedzający! Powiem tak - nie ma złudzeń, że Gareth odchodzi, ale patrząc na to, co się dzieje, the future is bright all right!

benio997

21 sierpnia 2013, 15:33

TheRealProove napisał(a):
Jak już szaleć to może Lamela i Eriksen :D

W sumie racja :cwaniak:

deiak7

21 sierpnia 2013, 15:34

TheRealProove napisał(a):
Jak już szaleć to może Lamela i Eriksen :D

PEWNIE! Kupmy jeszcze z 10 pomocników! a co będziemy sobie żałować.. Dla mnie najważniejsze w tym momencie to kupno obrońcy, na którego czekam od odejścia Stevena :zly:

Motorniczy

21 sierpnia 2013, 15:45

Zoolander napisał(a):
Boas przy podpisywaniu kontraktu na pewno się nie spodziewał, że po roku będzie mógł się pobawić w PSG :)

chyba nikt, nikt z nas się tego nie spodziewał. Nawet nikt się nie spodziewał tylu wzmocnień otrzymując pieniadze za Bale co jeszcze ostatecznie nie jest przesądzone :P niesamowita przemiana. A jeszcze te transfery nie kilka godzin przed zamknięciem okna to już całkiem :brawo:

RadzioTH

21 sierpnia 2013, 15:47

Motorniczy napisał(a):
chyba nikt, nikt z nas się tego nie spodziewał. Nawet nikt się nie spodziewał tylu wzmocnień otrzymując pieniadze za Bale co jeszcze ostatecznie nie jest przesądzone :P niesamowita przemiana. A jeszcze te transfery nie kilka godzin przed zamknięciem okna to już całkiem :brawo:

Jeżeli są właściwe osoby na właściwym miejscu to zawsze pieniądze zostaną dobrze wydane.

trzaskal

21 sierpnia 2013, 15:48

deiak7 napisał(a):
PEWNIE! Kupmy jeszcze z 10 pomocników! a co będziemy sobie żałować.. Dla mnie najważniejsze w tym momencie to kupno obrońcy, na którego czekam od odejścia Stevena :zly:

Nie bój żaby:

AVB confirming we will sign a defender - "All the players are great, great players. We will see some new players in defence and attack."

Motorniczy

21 sierpnia 2013, 15:54

Jak rok temu AVB został trenerem Spurs to pomyślałem, matko co teraz będzie? Pierwsza 10? Pierwsze mecze sezonu też nie napawały optymizmem. Jednak to była dobra zmiana z HR na AVB, zmiana na lepsze po prostu. Cieszę się z tego odrzucenia Realu i PSG. On wie że to za wcześnie, Chelsea też była za wcześnie, ale żeby nie Chelsea to nie trafiłby do Kogutów. AVB dojrzał jako trener, nie poszedł za kase. Widać że chce udowodnić że potrafi prowadzić klub z Premier League :) Ma jakąś wizję i świetnie że prezes jest w stanie poprzeć to udostepniając fundusze na tak drogie wzmocnienia. Po drugiej stronie barykady chyba już robią w gacie, Spurs chyba moga być Czarnym Koniem rozgrywek

trzaskal

21 sierpnia 2013, 16:03

Sky Italia: Tottenham have agreed to sign Roma star Erik Lamela on a 6 year contract.

Drugler

21 sierpnia 2013, 16:11

Pamiętacie jak rok temu martwiliśmy się "Co z tym tottenhamem? Dlaczego AVB? Dlaczego rednap zwolniony?" a jak teraz na to patrze to mam pytanie : dlaczego wcześniej nie zatrudniliśmy avb? :<

MichalTOT

21 sierpnia 2013, 16:25

Czekamy na oficjale, szczerze mając mały uraz po ostatnich, moich 4 okienkach, Tottenhamu mam mieszne uczucia w związku z transferami tego lata. Wierzyłem że kupimy napastnika, nigdy bym nie pomyślał o Soldado; miałem nadziejem że kupimy pomocnika w sukurs dla Dembele, pojawił się Paulinho; przyszedł Chaldi i Capue(do dzis z emocji nie zarejestrowałem pisowni ich nazwisk) a niba lada dzień ma pojawić się Willian i Lamela. Czy tylko mi się wydaje czy to matrix? coraz więcej fanów, którzy pojawiają się nagle w środku lata; wszyscy się jarają, no bo jest czym, ale czy to nadal jest ten Tottenham? ten Tottenham który mnie urzekł za początków czasu Harry'ego ? szok po złamaniu barier ograniczeń transferowych siedzi we mnie i już prawie wgl mnie już nie rusza przyjście Lameli czy Williana... ale mam jedną nadzieję, że będziemy nadal grać swoje na coraz wyższym poziomie. Za chwile koniec okienka, rozgrywki się już zaczęły a ja nie widzę ducha drużyny i zgrania. Czekam na mecze w których zobaczę progres naszej drużyny i będę dobrze wspominał to specyficzne okienko:]

Zolter

21 sierpnia 2013, 16:25

trzaskal napisał(a):
Nie bój żaby:

AVB confirming we will sign a defender - "All the players are great, great players. We will see some new players in defence and attack."

Dobrze! Mam tylko nadzieje że ten obrońca to nie jest Eric Dier bo była by kpina, sprzedać Caulkera i brać jakiegoś totalnego noname, młodego kiedy nam jest potrzebny dobry stoper na teraz. Przyjście napastnika jest uzależnione od odejścia adebayora, te zaś jest uzależnione od awansu fenerbahce do LM(kolejny powód by im kibicować dziś). Oby tak dalej!

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła