Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512454 odsłony
21 sierpnia 2013, 15:07
A więc Willian jest już nasz
Wczoraj widziałem info, że testy ma przejść w ciągu 24h.
21 sierpnia 2013, 15:30
21 sierpnia 2013, 15:45
Zoolander napisał(a):Boas przy podpisywaniu kontraktu na pewno się nie spodziewał, że po roku będzie mógł się pobawić w PSG
chyba nikt, nikt z nas się tego nie spodziewał. Nawet nikt się nie spodziewał tylu wzmocnień otrzymując pieniadze za Bale co jeszcze ostatecznie nie jest przesądzone
21 sierpnia 2013, 15:47
Motorniczy napisał(a):chyba nikt, nikt z nas się tego nie spodziewał. Nawet nikt się nie spodziewał tylu wzmocnień otrzymując pieniadze za Bale co jeszcze ostatecznie nie jest przesądzoneniesamowita przemiana. A jeszcze te transfery nie kilka godzin przed zamknięciem okna to już całkiem
Jeżeli są właściwe osoby na właściwym miejscu to zawsze pieniądze zostaną dobrze wydane.
21 sierpnia 2013, 15:48
deiak7 napisał(a):PEWNIE! Kupmy jeszcze z 10 pomocników! a co będziemy sobie żałować.. Dla mnie najważniejsze w tym momencie to kupno obrońcy, na którego czekam od odejścia Stevena
Nie bój żaby:
AVB confirming we will sign a defender - "All the players are great, great players. We will see some new players in defence and attack."
21 sierpnia 2013, 15:54
21 sierpnia 2013, 15:57
21 sierpnia 2013, 16:25
21 sierpnia 2013, 16:25
trzaskal napisał(a):Nie bój żaby:
AVB confirming we will sign a defender - "All the players are great, great players. We will see some new players in defence and attack."
Dobrze! Mam tylko nadzieje że ten obrońca to nie jest Eric Dier bo była by kpina, sprzedać Caulkera i brać jakiegoś totalnego noname, młodego kiedy nam jest potrzebny dobry stoper na teraz. Przyjście napastnika jest uzależnione od odejścia adebayora, te zaś jest uzależnione od awansu fenerbahce do LM(kolejny powód by im kibicować dziś). Oby tak dalej!
21 sierpnia 2013, 16:30
oni mają jakiś szpiegów ja wam mówię xdxd
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.