Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512457 odsłon

RAFO THFC

20 sierpnia 2013, 21:31

"MC udał sie szejk, bo w Maladze to po sezonie sie znudzili? Anży po 3?"
-- dokładnie, może jeszcze z 3 lata wytrzyma :mysli: --- jeśli nie będzie mistrza/pucharów znajdzie sobie innną zabawkę :mysli:

---
"Willian podobnież przechodzi testy medyczne. Tego naszego Tottenhamu to ja nie poznaje od czasu Harry Redknapp baj baj - Andre welcome."

- na razie Andre nie wykonał jeszcze tego co HR... tzn. -- nie wprowadził nas do LM ................ choć nie mam zamiaru depresjonować jego umiejętności trenerskich.. :mysli:

PieS

20 sierpnia 2013, 21:43

Wierzysz, że Pellegrini przez 3 lata, mając obecny skład i nieograniczony budżet transferowy niczego nie wygra ?? :D

HR w swoim ostatnim sezonie zajął 4 miejsce ,bo AVB "sabotował" Chelsea :brawo:

smackey

20 sierpnia 2013, 21:47

Robert napisał(a):
wiadomo ze za tym żeby został ;)
nie bądźmy Arsenalem, zacznie sie od Bale, a nie skonczy sie wyprzedawanie gości co sie rozwiną, właśnie jak u nich

united sprzedali ronaldo i jakoś źle na tym nie wyszli.
lamela mi się nie widzi, co innego willian i coentrao :kotek:

Denninstoun

20 sierpnia 2013, 21:51

Już dajcie spokój z tymi Szejkami.
Przecież właściciele 11/20 klubów ligi są spoza Brytanii.
Nie wiem czym się róźni taki Usmanov,Abramovicz czy JD Henry od szejka Monsura.

trzaskal

20 sierpnia 2013, 21:55

To Dare Is To Do (Audere-est-Facere)
Mourinho: "Andre knows the market and they have a new technical director who knows the market very, very well, too."

olivier

20 sierpnia 2013, 22:08

Levy już zaczyna oszczędzać kase. Roma odrzuciła oferte za Lamele bo wynosiła 25.7 mln. funtów a oczekują równych 30 mln funtów. Arsenal i Liverpool również są zainteresowane ściągnięciem gracza.

jin_tae

20 sierpnia 2013, 22:16

olivier napisał(a):
Levy już zaczyna oszczędzać kase. Roma odrzuciła oferte za Lamele bo wynosiła 25.7 mln. funtów a oczekują równych 30 mln funtów. Arsenal i Liverpool również są zainteresowane ściągnięciem gracza

Pierdzielić Lamelę brać Griezmann'a i Shirokova

lukempire

20 sierpnia 2013, 22:21

To ja jestem siódmy. Mam nadzieję, ze szczęsliwa siódemka jednak funkcjonuje :D

Hades

20 sierpnia 2013, 22:51

Ten bulgar chyba nam niepotrzemny, co nie?
Co do Williana, to byloby fajnie, bo imponowal mi w Szachtarze, ale sluch po nim zaginal w Anzhy, wiec nie wiem jak tam smiga. W kazdym razie zalatamy przedostatnia dziure w skladzie i wreszcie skupimy sie na CB moze. Potem ew. napastnik jak Ade odejdzie i mozna grac, kurwa. :brawo:

Z takim skladem nawet bez Bale'a bedzie wesolo, a jeszcze kasa dojdzie niezla + moze Coentrao, co w ogole byloby czyms genialnym.

smackey

20 sierpnia 2013, 23:42

a willian może grać jako rozgrywający/podwieszony napastnik coś w stylu van der vaarta załóżmy? czy tylko skrzydło i bale pa pa?

Robert

21 sierpnia 2013, 00:08

smackey napisał(a):
a willian może grać jako rozgrywający/podwieszony napastnik coś w stylu van der vaarta załóżmy? czy tylko skrzydło i bale pa pa?

popatrz na yt, wiem ze to są tylko zlepki, z tego co ja oglądałem to nie gra prostopadłych piłek, w sumie to nie rozgrywa
moze po prostu tego nie widziałem albo faktycznie nie rozgrywa

Dlatego pisałem, ze dużo bardziej wolałbym Eriksena ;)

Drugler

21 sierpnia 2013, 06:00

Eriksen / Lamela / Willian za tą kase ( z bale`a ) powinni zostać kupieni , a napewno dwójka z nich wypali :)

Motorniczy

21 sierpnia 2013, 06:04

Nie rozumiem, skoro kupiłby tego Lamele za 30 baniek + Willian 30 baniek i zsumować to wszystko to chyba nawet ponad 45 baniek na plusie będzie jak Garetha sprzedadzą. I będzie sobie mógł odłożyć na ten upragniony stadion.
A gość będzie miał inne oferty, Arsenal gra w LM, i chyba jest już zdesperowany. Trzeba działać szybko i sprawnie a do tego zdecydowanie bo inaczej to nie ma sensu.

RAFO THFC

21 sierpnia 2013, 06:34

Motorniczy napisał(a):
Nie rozumiem, skoro kupiłby tego Lamele za 30 baniek + Willian 30 baniek i zsumować to wszystko to chyba nawet ponad 45 baniek na plusie będzie jak Garetha sprzedadzą. I będzie sobie mógł odłożyć na ten upragniony stadion.
A gość będzie miał inne oferty, Arsenal gra w LM, i chyba jest już zdesperowany. Trzeba działać szybko i sprawnie a do tego zdecydowanie bo inaczej to nie ma sensu

w tym roku JL i DL nie muszą/nie chcą być na plusie

Motorniczy

21 sierpnia 2013, 06:46

to po co dusić te 4+ mln?

Ja wam mówię, jeszcze Bale będzie płakał, będzie ta sama sytuacja co ze Zlatanem w Barcelonie, będą kłótnie i niezrozumienie. 1 zespół to nie miejsce dla dwóch takich piłkarzy jak Bale i Ronaldo. Nie wiem dlaczego to nie dociera do niektórych. Im tylko kurwa zależy żeby mieć kolejna gwiazdkę. Jeszcze będzie chciał wracać z podkulonym ogonem jak zobaczy gdzie za kilka lat będzie Tottenham. Ronaldo zawsze będzie toczył walkę korespondencyjną z Messim o złotą piłkę, a Bale? Bale będzie miał regres bo on też będzie chciał być świetny ale nie będzie bo będzie grał z Ronaldo w drużynie. To nie może się udać

Zolter

21 sierpnia 2013, 07:34

jin_tae napisał(a):
Pierdzielić Lamelę brać Griezmann'a i Shirokova

Dokładnie, Dawać Griezmann'a!

Ramzes

21 sierpnia 2013, 07:49

Ja bym nie miał serca grabić tych średniaków ligi hiszpańskiej.

Motorniczy

21 sierpnia 2013, 07:59

Zolter napisał(a):
Dokładnie, Dawać Griezmann'a!
przeciez on zaraz będzie grał w LM :plask:

olivier

21 sierpnia 2013, 08:13

Nie będzie Griezmann'a. Na ITK info, że rozmowy z Romą zostaną ponowione dzisiaj lub do końca tego tygodnia, chodzi o kwotę 4.3 mln. funtów, jeśli Levy znów pożałuje takiej sumy jak to bylo z Moutinho no to ja nie wiem.

jin_tae

21 sierpnia 2013, 09:18

olivier napisał(a):
Nie będzie Griezmann'a. Na ITK info, że rozmowy z Romą zostaną ponowione dzisiaj lub do końca tego tygodnia, chodzi o kwotę 4.3 mln. funtów, jeśli Levy znów pożałuje takiej sumy jak to bylo z Moutinho no to ja nie wiem

To Bale zostanie i będę wkurwiony

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła