20 sierpnia 2013, 15:06
Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512462 odsłony
20 sierpnia 2013, 15:58
20 sierpnia 2013, 16:09
20 sierpnia 2013, 16:27
20 sierpnia 2013, 16:33
Smuda już się naoglądał i zaprosił gościa który nawet piłkarzem nie jest
20 sierpnia 2013, 17:40
Motorniczy napisał(a):Ja staram się nie oglądać tych kompilacji, innym też radzę nie oglądać. To nie oddaje prawdziwego obrazu.
Smuda już się naoglądał i zaprosił gościa który nawet piłkarzem nie jest
Oczywiście , że nie można oceniać piłkarza po tym jak ktoś go zrobił na filmiku . Bardziej uwzględniam to , czy zawodnik jest obunożny , wypuszcza piłkę na 20 metrów i za nią goni czy bardziej drybluje - pomaga to lepiej poznać gracza
20 sierpnia 2013, 17:55
20 sierpnia 2013, 18:27
trzaskal napisał(a):
taaak - podobny, może to jakaś rodzina ??
20 sierpnia 2013, 18:36
Efendi6 napisał(a):. Jak dla mnie to u nas opiera się on na Lennonie.I mam cichą nadzieje ze w tym sezonie to pokarze, bo poprzedni miał przeciętny.
Lennon to na bank ma miejsce w składzie. W zeszłym sezonie to był nasz najlepszy ofensywny zawodnik po Balu. W środkowej części sezonu były mecze kiedy praktycznie sam ciągnął grę. MU 1-1, Sunderland na wyjeździe 2-1. Na początku sezonu wystrzlił Defoe. Brakowało tylko kogoś kto by pociągnął grę pod koniec sezonu. Chociaż pamiętam że w dobrej formie pod koniec był Ade
Co do Ade to chyba po śmierci brata musi się otrząsnąć . Więc jakoś mnie nie dziwi że panuje cisza na jego temat. Jak odejdzie to pewnie pod koniec okienka.
Jeszcze z ciekawostek Nahorny z Twarowskim jak komentowali mecz Chelsea to mówili że Huddlestone po transferze zarzucił AVB że nigdy tak naprawde na niego nie postawił i pozbawia Tott brytyjskiego charakteru.
Wiem wiem zaraz będziemy grali 2-3 anglikami. Co zrobić sprzedajemy Hudda za 80% tego za co kupiliśmy Capoue.
Na dziś 4 rodzimych ma miejsce w składzie. Nie są może wychowankami ale siedzą tu od wielu ładnych lat
20 sierpnia 2013, 18:49
"Brakowało tylko kogoś kto by pociągnął grę pod koniec sezonu. Chociaż pamiętam że w dobrej formie pod koniec był Ade
--- w tym nie będzie brakowało... jak GB11 wróci do treningów we wrześniu ta akurat na luty-maj będzie w świetnej formie
20 sierpnia 2013, 19:01
RAFO THFC napisał(a):nie będzie tak źle (Anglia) --- SHAQUILE COULTHIRST za rok będzie napierdzielał bramki w 1 składzie..
Wątpię. Ja osobiście nie wierzę w niego.
"Brakowało tylko kogoś kto by pociągnął grę pod koniec sezonu. Chociaż pamiętam że w dobrej formie pod koniec był Adei Gylfii"
Potrzeba nam jeszcze jednego napastnika. Ade out. JD do pucharów.
--- w tym nie będzie brakowało... jak GB11 wróci do treningów we wrześniu ta akurat na luty-maj będzie w świetnej formie
GB11 już sprzedany. A nawet jeśli nie to niech spierdala za te tryliony. DL wie co robi - będziemy czekali natępne 20 lat na taki transfer? Lepiej wydać część tych pieniędzy na pożytki, które oddadzą SPURS serce.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.