Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512462 odsłony

Julkos

20 sierpnia 2013, 15:06

Ja tam się cieszę bo już za rok pewnie takiej sumy za Garetha byśmy nie dostali bo albo by miał słabszy sezon albo kontuzję i zapewne mniej byśmy dostali tak jak to było z Modriciem, którego Chelsea chciała kupic za 40mln funtow, a po pol roku przeszedł za 35mln euro? Robimy swietny biznes na Garecie bo tyle kasy dla naszego klubu powinno znacznie wplynac na rozwój klubu. Bierzemy Coentrao i wystarczy jednego z pary Wilian, Lamela to już w ogóle będziemy mieli niesamowity skład na długie lata.

Efendi6

20 sierpnia 2013, 15:58

Gareth,Gareth,Gareth,Gareth ciągle tylko Gareth ;( jedni płaczą inni sie radują. No co 93mil, jestem pewien że nikt by tyle za rok za niego nie dał. Dobrze zrobione. Sprzedamy, zarobimy, sprowadzimy WILLIAMA i może LAMELE na jego miejsce i nikt nam niech nie mówi że bez GB11 to nie ten Tottenham. Jak dla mnie to u nas opiera się on na Lennonie. ;P I mam cichą nadzieje ze w tym sezonie to pokarze, bo poprzedni miał przeciętny. ;| Oczywiście z tymi piłkarzami będzie świetnie, jeśli się zgramy. Bo 50% to wymijanka. Dla mnie priorytetem w tym sezonie będzie Capoue, i mówcie co chcecie ale chłopak ma talent, to nasz drugi Moussa Dembele. :cwaniak::cwaniak: No i co z Ade? bo dawno o nim nie słyszałem :glupek:

Efendi6

20 sierpnia 2013, 16:07

Motorniczy napisał(a):
Williama? A kto to William jest?

Przepraszam Motorniczy każdemu moze sie pomylić. Upss mój błąd. Poprawka Willian.:pies:

Motorniczy

20 sierpnia 2013, 16:09

To przez tego Will IM pewnie :rotfl: coście tam zdjęcia Paulinho z twarzą piosenkarza wrzucali :wysmiewacz:

Efendi6

20 sierpnia 2013, 16:11

Już tylu mamy tych piłkarzy na złotej liście AVB że nie wiem co się dzieje. :muza:

Motorniczy

20 sierpnia 2013, 16:33

Ja staram się nie oglądać tych kompilacji, innym też radzę nie oglądać. To nie oddaje prawdziwego obrazu.
Smuda już się naoglądał i zaprosił gościa który nawet piłkarzem nie jest :wysmiewacz:

Drugler

20 sierpnia 2013, 17:40

Motorniczy napisał(a):
Ja staram się nie oglądać tych kompilacji, innym też radzę nie oglądać. To nie oddaje prawdziwego obrazu.
Smuda już się naoglądał i zaprosił gościa który nawet piłkarzem nie jest :wysmiewacz:

Oczywiście , że nie można oceniać piłkarza po tym jak ktoś go zrobił na filmiku . Bardziej uwzględniam to , czy zawodnik jest obunożny , wypuszcza piłkę na 20 metrów i za nią goni czy bardziej drybluje - pomaga to lepiej poznać gracza :)

trzaskal

20 sierpnia 2013, 18:16

WojtasTHFC napisał(a):
Ciekawe czy gra tak jak lenny śpiewa:mysli:

Wystarczy aby grał tak samo jak Lenny na gitarze :-)

Denninstoun

20 sierpnia 2013, 18:36

Efendi6 napisał(a):
. Jak dla mnie to u nas opiera się on na Lennonie. ;P I mam cichą nadzieje ze w tym sezonie to pokarze, bo poprzedni miał przeciętny. ;|

Lennon to na bank ma miejsce w składzie. W zeszłym sezonie to był nasz najlepszy ofensywny zawodnik po Balu. W środkowej części sezonu były mecze kiedy praktycznie sam ciągnął grę. MU 1-1, Sunderland na wyjeździe 2-1. Na początku sezonu wystrzlił Defoe. Brakowało tylko kogoś kto by pociągnął grę pod koniec sezonu. Chociaż pamiętam że w dobrej formie pod koniec był Ade:krzyk: i Gylfii

Co do Ade to chyba po śmierci brata musi się otrząsnąć . Więc jakoś mnie nie dziwi że panuje cisza na jego temat. Jak odejdzie to pewnie pod koniec okienka.

Jeszcze z ciekawostek Nahorny z Twarowskim jak komentowali mecz Chelsea to mówili że Huddlestone po transferze zarzucił AVB że nigdy tak naprawde na niego nie postawił i pozbawia Tott brytyjskiego charakteru.

Wiem wiem zaraz będziemy grali 2-3 anglikami. Co zrobić sprzedajemy Hudda za 80% tego za co kupiliśmy Capoue.
Na dziś 4 rodzimych ma miejsce w składzie. Nie są może wychowankami ale siedzą tu od wielu ładnych lat

PieS

20 sierpnia 2013, 18:41

Jeśli dojdzie Willian i Lamela to ja nie widzę miejsca dla Lennona. Pewnie będzie grał w pucharach i przy ewentualnych kontuzjach.

trzaskal

20 sierpnia 2013, 18:46

PieS napisał(a):
Jeśli dojdzie Willian i Lamela to ja nie widzę miejsca dla Lennona. Pewnie będzie grał w pucharach i przy ewentualnych kontuzjach

Willian pewnie dojdzie. Z Lamelą mogą być problemy - chodzą słuchy, że Roma Baldiniemu nikogo nie sprzeda.

PieS

20 sierpnia 2013, 18:48

Na polskiej stronie Romy narzekają, że Baldini podbiera Romie zawodników :D

RAFO THFC

20 sierpnia 2013, 18:49

nie będzie tak źle (Anglia) --- SHAQUILE COULTHIRST za rok będzie napierdzielał bramki w 1 składzie..

"Brakowało tylko kogoś kto by pociągnął grę pod koniec sezonu. Chociaż pamiętam że w dobrej formie pod koniec był Ade:krzyk: i Gylfii"

--- w tym nie będzie brakowało... jak GB11 wróci do treningów we wrześniu ta akurat na luty-maj będzie w świetnej formie :ok:

trzaskal

20 sierpnia 2013, 19:01

RAFO THFC napisał(a):
nie będzie tak źle (Anglia) --- SHAQUILE COULTHIRST za rok będzie napierdzielał bramki w 1 składzie..

Wątpię. Ja osobiście nie wierzę w niego.

"Brakowało tylko kogoś kto by pociągnął grę pod koniec sezonu. Chociaż pamiętam że w dobrej formie pod koniec był Ade:krzyk: i Gylfii"

Potrzeba nam jeszcze jednego napastnika. Ade out. JD do pucharów.

--- w tym nie będzie brakowało... jak GB11 wróci do treningów we wrześniu ta akurat na luty-maj będzie w świetnej formie :ok:

GB11 już sprzedany. A nawet jeśli nie to niech spierdala za te tryliony. DL wie co robi - będziemy czekali natępne 20 lat na taki transfer? Lepiej wydać część tych pieniędzy na pożytki, które oddadzą SPURS serce.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła