Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512464 odsłony
20 sierpnia 2013, 13:09
Lamela przechodzi do drużyny, która będzie walczyć o LM, z drużyny która również będzie walczyć o LM i w której jest największą gwiazdą (Totti to gwiazda "innego rodzaju"
Mchitarian chciał się dostać do jedenj z najlepszych lig świata, Lamela już w takiej gra
@edit
Śmiać mi się chcę jak czytam komentarze "kibiców" Realu:
"Bale nie ma dobrego dryblingu a zabierze tylko miejsce Ozilowi lub Isco ;/"
"Koleś wart najwyżej 50-60 ale co tam w koncu to Real więc można mu krzyknąć 200 proc ekstra co nie?"
"Skoro koszulke Bale'a mozna juz zakupic w Realu Madryt, to oficjalny komunikat to tylko formalnosc i kwestia chwili. Szkoda, ze CR nie bedzie dalej juz najdrozszym - nalezy mu sie. Bale jest znakomity, ale 80 mln euro to max."
a to dopiero jeden news
20 sierpnia 2013, 13:22
?PieS napisał(a):Lamela to jeden z najbardziej utalentowanych skrzydłowych na świecie.
Nie wiem czy Pies wiesz , ale to my mamy najlepszy ośrodek treningowy na świecie , na którym będzie mógł się rozwijać?
Bale pewnie przejdzie , ale wkońcu musi bo będziemy mięli -90 mln euro na budżet .
20 sierpnia 2013, 13:32
Nie chodziło mi również o to, że Tottenham jest gorszym klubem od Romy, bo jest lepszym, lecz nie ma pomiędzy nimi takiej różnicy jak pomiędzy BVB a Szachtarem
20 sierpnia 2013, 13:34
a ja to mam wrażenie że sprawa Bale jest już od jakiegoś czasu "po cichu" dogadana tylko nie ma oficjalnego info by inne kluby z nas nie zdzierały w trakcie negocjacji... Perez jeszcze za pół ceny Coentrao dorzuci - a niektórzy tak narzekają na współpracę w RM;-) he he przecież Levy właśnie kończy jedno z najlepszych okienek transferowych w historii klubu (o ile nie najlepsze);p
20 sierpnia 2013, 13:39
To znalazlem na stronie Romy.
20 sierpnia 2013, 13:41
20 sierpnia 2013, 13:50
Dobre lody kręcą. Oni nie po Cabaye idą a po Pogbe. A teraz uwaga, ich oferta za Pogbe - 20 mln... można się śmiać. Buhahahahahahaha
20 sierpnia 2013, 13:55
20 sierpnia 2013, 14:29
20 sierpnia 2013, 14:37
spójrzcie co po drugiej stronie barykady się dzieje, avatary zmieniają
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.