Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512464 odsłony

olivier

20 sierpnia 2013, 13:05

Gdyby Roma nie chciała sprzedać Lameli to wszystkie media by nie pisały o tym, że jesteśmy blisko jego pozyskania.

vebq

20 sierpnia 2013, 13:07

olivier napisał(a):
Gdyby Roma nie chciała sprzedać Lameli to wszystkie media by nie pisały o tym, że jesteśmy blisko jego pozyskania

Tottenham nie chce(chciał) sprzedać Bale'a a i tak wszystkie media o tym pisały. Pyk

PieS

20 sierpnia 2013, 13:09

Mchitarian przeszedł do finalisty LM i wicemistrza Niemiec, z mistrza Ukrainy.

Lamela przechodzi do drużyny, która będzie walczyć o LM, z drużyny która również będzie walczyć o LM i w której jest największą gwiazdą (Totti to gwiazda "innego rodzaju";)

Mchitarian chciał się dostać do jedenj z najlepszych lig świata, Lamela już w takiej gra ;P

@edit
Śmiać mi się chcę jak czytam komentarze "kibiców" Realu:
"Bale nie ma dobrego dryblingu a zabierze tylko miejsce Ozilowi lub Isco ;/"

"Koleś wart najwyżej 50-60 ale co tam w koncu to Real więc można mu krzyknąć 200 proc ekstra co nie?"

"Skoro koszulke Bale'a mozna juz zakupic w Realu Madryt, to oficjalny komunikat to tylko formalnosc i kwestia chwili. Szkoda, ze CR nie bedzie dalej juz najdrozszym - nalezy mu sie. Bale jest znakomity, ale 80 mln euro to max."

a to dopiero jeden news :D

_jaroszy

20 sierpnia 2013, 13:11

W tym okienku działamy całkiem sprawnie i jestem przekonany że jeśli Levy z Baldinim zagną parol na Lamele to będzie grał u nas . Z Willianem wydaje się że wszystko dograne i jeśli przejdzie testy medyczne( a napewno przejdzie) to jest nasz.

rycerz17

20 sierpnia 2013, 13:21

Twitter dziś oszalał na punkcie Spurs;-) wszędzie o nas trąbią, non stop od samego rana... główne watki to Willian na testach medycznych, agent Lameli negocjuje transfer, Bale w Realu za 93mln Funtów;-)

Robert

20 sierpnia 2013, 13:21

znowu zaczeły sie newsy ze sprzedamy Bale, zaczely sie wtedy kiedy zaczeliśmy wydawać grubą kase, czy Willian i Lamela, wcześniej Soldado, czyli do oficjalnego info nie wierze pismakom :luzik:

Drugler

20 sierpnia 2013, 13:22

YYY , lamela nie przejdzie do nas bo jesteśmy słabszym klubem , a :
PieS napisał(a):
Lamela to jeden z najbardziej utalentowanych skrzydłowych na świecie.
?

Nie wiem czy Pies wiesz , ale to my mamy najlepszy ośrodek treningowy na świecie , na którym będzie mógł się rozwijać?

Bale pewnie przejdzie , ale wkońcu musi bo będziemy mięli -90 mln euro na budżet .

jin_tae

20 sierpnia 2013, 13:32

RAFO THFC napisał(a):
no to teraz ściskam kciuki, żeby Lamela nie był na sprzedaż.... zostało kilka dni ..... i Bale zostaje :mysli:

nie sabotuj klubu od środka. Balcero... Bale musi odejść

PieS

20 sierpnia 2013, 13:32

Miałem na myśli to, że Roma nie puści teraz tak utalentowanego gracza, bo za rok może go sprzedać za 50 mln, chociaż po obecnym zarządzie Romy wszystkiego można się spodziewać ... :lezkawoku:

Nie chodziło mi również o to, że Tottenham jest gorszym klubem od Romy, bo jest lepszym, lecz nie ma pomiędzy nimi takiej różnicy jak pomiędzy BVB a Szachtarem ;)

rycerz17

20 sierpnia 2013, 13:34

Drugler
a ja to mam wrażenie że sprawa Bale jest już od jakiegoś czasu "po cichu" dogadana tylko nie ma oficjalnego info by inne kluby z nas nie zdzierały w trakcie negocjacji... Perez jeszcze za pół ceny Coentrao dorzuci - a niektórzy tak narzekają na współpracę w RM;-) he he przecież Levy właśnie kończy jedno z najlepszych okienek transferowych w historii klubu (o ile nie najlepsze);p

KonradM

20 sierpnia 2013, 13:39

Tymczasem agent Argentyńczyka, Pablo Sabbag, udzielił krótkiego wywiadu dla agencji ANSA:- Nie znajduję się w Londynie. To, o czym się mówi, nie odpowiada prawdzie. Znajduję się w stolicy Włoch razem z  ojcem Erika. Jak wygląda sytuacja? Lamela jest spokojny, czekamy. Zobaczymy, co się wydarzy.

To znalazlem na stronie Romy.

Motorniczy

20 sierpnia 2013, 13:50

Arsenal 41 m baniek za Michu? :wysmiewacz:
Dobre lody kręcą. Oni nie po Cabaye idą a po Pogbe. A teraz uwaga, ich oferta za Pogbe - 20 mln... można się śmiać. Buhahahahahahaha

trzaskal

20 sierpnia 2013, 13:51

I bardzo dobrze, że odejdzie. Jeszcze Willian, Lamela, Coentrao jakiś napastnik i nikt mi nie powie, że z taką paką nie włączmy się o walkę z MU, MU i cwelsi.

Motorniczy

20 sierpnia 2013, 13:55

Ja wam mówię, będzie kurwa puchar w tym sezonie. Jaki to czas pokaże ALE BĘDZIE!!!

NotYet

20 sierpnia 2013, 14:23

Motorniczy napisał(a):
Arsenal 41 m baniek za Michu? :wysmiewacz:
Dobre lody kręcą. Oni nie po Cabaye idą a po Pogbe. A teraz uwaga, ich oferta za Pogbe - 20 mln... można się śmiać. Buhahahahahahaha

Te 41 m, to za dwójkę Michu + Williams :)

_jaroszy

20 sierpnia 2013, 14:29

Tradycyjnie pewnie na ostateczne roztrzygniecia w naszym klubie będziemy oczekiwać do ostanich sekund okienka transferowego . Lamela i Willian w miejsce Bale'a ,byłbym mega szczęśliwy . W utrzymanie Garetha już nie wierzę , a wspomniana dwójka może nam dać wiele korzyści z swojej gry i pomoże z pewnością :)w walce o top4

Motorniczy

20 sierpnia 2013, 14:37

<ććććśśśśśś> powiem wam coś w sekrecie, Gereth zostanie :ok::plotki:

spójrzcie co po drugiej stronie barykady się dzieje, avatary zmieniają :wysmiewacz:

smackey

20 sierpnia 2013, 15:01

ja już się prawie pogodziłem z odejściem, może cena mnie do tego przekonała :D

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła