Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512463 odsłony

PieS

20 sierpnia 2013, 19:05

Tottenham już ma serce i mam nadzieję, że nie zostanie sprzedane do Madrytu !!! Korzyści finansowe z pozostania GB11 będą jeszcze większe niż z jego sprzedaży :cwaniak:

Zolter

20 sierpnia 2013, 19:07

na ITK pisza że Willian jest nasz, potwierdzenie niedługo. Ciekawie :cwaniak:

KonradM

20 sierpnia 2013, 19:10

Zolter napisał(a):
na ITK pisza że Willian jest nasz, potwierdzenie niedługo. Ciekawie :cwaniak:

To teraz jeszcze tylko Lamela :D

benio997

20 sierpnia 2013, 19:15

Kto ogląda ligę francuska ? Clément Grenier i coś powie na jego temat ;d

RAFO THFC

20 sierpnia 2013, 19:18

trzaskal napisał(a):
GB11 już sprzedany. A nawet jeśli nie to niech spierdala za te tryliony. DL wie co robi - będziemy czekali natępne 20 lat na taki transfer? Lepiej wydać część tych pieniędzy na pożytki, które oddadzą SPURS serce

zostałem już tu chyba sam... w sensie " Bale - not for sale! " :nerwus::nerwus::nerwus:

może już DL przeszedł na drugą stronę, ale mam nadzieje, że J. Lewis jeszcze nie --- i w jego 75-letniej głowie jest ta sama wizja :mysli:

Motorniczy

20 sierpnia 2013, 19:19

benio997 napisał(a):
Kto ogląda ligę francuska ? Clément Grenier i coś powie na jego temat ;d
Piłkarz kompletny, nic więcej nie trzeba pisać. Chyba lider tego nowego (chyba słabego) Lyonu. A co byś chciał? :ok: ciekawe, myślę że Lyon byłby w stanie go sprzedać bo mają niezłe problemy finansowe

trzaskal

20 sierpnia 2013, 19:23

PieS napisał(a):
Tottenham już ma serce i mam nadzieję, że nie zostanie sprzedane do Madrytu !!! Korzyści finansowe z pozostania GB11 będą jeszcze większe niż z jego sprzedaży :cwaniak:

A kolega na jakiej podstawie to wyliczył? 120 baniek piechotą nie chodzi i długo nie będzie. Z całym szacunkiem tylko kilka klubów może na Bale'u zarobić: RM, FCB, MU ewtln. jeszcze Bayern. Reszta się nie liczy. My najpierw musimy zdobyć trofea typu mistrz angli lub półfinał LM aby móc na takich piłkarzach jak Bale zarabiać. Nikt na świecie nie da złamanego grosza za koszulkę Bale'a w drużynie "bez trofeów".

PieS

20 sierpnia 2013, 19:24

Lyon przegrywa z Realem Sociedad, Celtic z zespołem z Kazachstanu :brawo:. Do czego to doszło ??

RAFO THFC

20 sierpnia 2013, 19:27

Motorniczy napisał(a):
Piłkarz kompletny, nic więcej nie trzeba pisać. Chyba lider tego nowego (chyba słabego) Lyonu. A co byś chciał? :ok: ciekawe, myślę że Lyon byłby w stanie go sprzedać bo mają niezłe problemy finansowe

po co nam on??? --- mamy LH14, Sigg-a, Chadli-ego, Willian-a i B A L E na tą pozycje :tak:

Motorniczy

20 sierpnia 2013, 19:28

PieS napisał(a):
Lyon przegrywa z Realem Sociedad, Celtic z zespołem z Kazachstanu :brawo:. Do czego to doszło ??
Brak Wanyamy i Hoopera?

"po co nam on??? --- mamy LH14, Sigg-a, Chadli-ego, Willian-a i B A L E na tą pozycje"

gość sie zapytał to odpowiedziałem, czy dzieś napisałem że chce Greniera w Tot? Nie

RAFO THFC

20 sierpnia 2013, 19:32

""" Nikt na świecie nie da złamanego grosza za koszulkę Bale'a w drużynie "bez trofeów".""""

--- ja kupię !!! --- jeśli zostanie jeszcze choćby na rok --- mało tego kupię wszystko z jego wizerunkiem, kubek, długopis, zeszyt, miskę dla psa ect. :luzik:

PieS

20 sierpnia 2013, 19:35

Zobacz jaki szum w mediach tworzy GB11. Praktycznie co tydzień dziennikarze opisywali kolejne świetne akcje skrzydłowego Tottenhamu. Spurs jest teraz partnerem EA Sports + Bale jest na okładce angielskiej fify. Niesie to za sobą większe zainteresowanie ze strony sponsorów, co znowu daje więcej pieniedzy. Z tego samego powodu RM trzyma na Kake i płaci mu ogromną pensje, bo i tak więcej zarobi na sprzedaży koszulek (Azjaci dalej go uwielbiają).

Mr_Johny

RAFO THFC napisał(a):
zostałem już tu chyba sam... w sensie " Bale - not for sale! " :nerwus::nerwus::nerwus:

może już DL przeszedł na drugą stronę, ale mam nadzieje, że J. Lewis jeszcze nie --- i w jego 75-letniej głowie jest ta sama wizja :mysli:

Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra :)

Mr_Johny

RAFO THFC napisał(a):

Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra :)

RAFO THFC

20 sierpnia 2013, 19:36

"gość sie zapytał to odpowiedziałem, czy dzieś napisałem że chce Greniera w Tot? Nie"

--- spoko, :mysli: jednak lista ofensywnych pomocników w TOTT budzi respekt --- i oto chodzi !! :nerwus:

RAFO THFC

20 sierpnia 2013, 19:40

"Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra"

-- no to jest nas trzech - ja, Mr_Johny i Joe Lewis (mam nadzieje, że ten bogaty staruszek jest po tej stronie) :mysli:

jin_tae

20 sierpnia 2013, 19:41

RAFO THFC napisał(a):
"Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra"

-- no to jest nas trzech - ja, Mr_Johny i Joe Lewis (mam nadzieje, że ten bogaty staruszek jest po tej stronie) :mysli:

Mr Joe Lewis : BALE OUT! Lamela in, and jedziemy na majstra udowadniając, że Bale nie jest nam potrzebny do życia jak powietrze(bo serio nie jest)

benio997

20 sierpnia 2013, 19:43

jin_tae napisał(a):
Mr Joe Lewis : BALE OUT! Lamela in, and jedziemy na majstra udowadniając, że Bale nie jest nam potrzebny do życia jak powietrze(bo serio nie jest)

obyś miał racje.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła