Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512463 odsłony
20 sierpnia 2013, 19:18
trzaskal napisał(a):GB11 już sprzedany. A nawet jeśli nie to niech spierdala za te tryliony. DL wie co robi - będziemy czekali natępne 20 lat na taki transfer? Lepiej wydać część tych pieniędzy na pożytki, które oddadzą SPURS serce
zostałem już tu chyba sam... w sensie " Bale - not for sale! "
może już DL przeszedł na drugą stronę, ale mam nadzieje, że J. Lewis jeszcze nie --- i w jego 75-letniej głowie jest ta sama wizja
20 sierpnia 2013, 19:19
Piłkarz kompletny, nic więcej nie trzeba pisać. Chyba lider tego nowego (chyba słabego) Lyonu. A co byś chciał?benio997 napisał(a):Kto ogląda ligę francuska ? Clément Grenier i coś powie na jego temat ;d
20 sierpnia 2013, 19:23
PieS napisał(a):Tottenham już ma serce i mam nadzieję, że nie zostanie sprzedane do Madrytu !!! Korzyści finansowe z pozostania GB11 będą jeszcze większe niż z jego sprzedaży
A kolega na jakiej podstawie to wyliczył? 120 baniek piechotą nie chodzi i długo nie będzie. Z całym szacunkiem tylko kilka klubów może na Bale'u zarobić: RM, FCB, MU ewtln. jeszcze Bayern. Reszta się nie liczy. My najpierw musimy zdobyć trofea typu mistrz angli lub półfinał LM aby móc na takich piłkarzach jak Bale zarabiać. Nikt na świecie nie da złamanego grosza za koszulkę Bale'a w drużynie "bez trofeów".
20 sierpnia 2013, 19:27
Motorniczy napisał(a):Piłkarz kompletny, nic więcej nie trzeba pisać. Chyba lider tego nowego (chyba słabego) Lyonu. A co byś chciał?ciekawe, myślę że Lyon byłby w stanie go sprzedać bo mają niezłe problemy finansowe
po co nam on??? --- mamy LH14, Sigg-a, Chadli-ego, Willian-a i B A L E na tą pozycje
20 sierpnia 2013, 19:28
Brak Wanyamy i Hoopera?PieS napisał(a):Lyon przegrywa z Realem Sociedad, Celtic z zespołem z Kazachstanu. Do czego to doszło ??
"po co nam on??? --- mamy LH14, Sigg-a, Chadli-ego, Willian-a i B A L E na tą pozycje"
gość sie zapytał to odpowiedziałem, czy dzieś napisałem że chce Greniera w Tot? Nie
20 sierpnia 2013, 19:35
RAFO THFC napisał(a):zostałem już tu chyba sam... w sensie " Bale - not for sale! "
może już DL przeszedł na drugą stronę, ale mam nadzieje, że J. Lewis jeszcze nie --- i w jego 75-letniej głowie jest ta sama wizja
Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra
RAFO THFC napisał(a):zostałem już tu chyba sam... w sensie " Bale - not for sale! "
Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra
20 sierpnia 2013, 19:38
20 sierpnia 2013, 19:41
RAFO THFC napisał(a):"Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra"
-- no to jest nas trzech - ja, Mr_Johny i Joe Lewis (mam nadzieje, że ten bogaty staruszek jest po tej stronie)
Mr Joe Lewis : BALE OUT! Lamela in, and jedziemy na majstra udowadniając, że Bale nie jest nam potrzebny do życia jak powietrze(bo serio nie jest)
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.