Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512458 odsłon

benio997

21 sierpnia 2013, 09:48

Motorniczy napisał(a):
to po co dusić te 4+ mln?

Ja wam mówię, jeszcze Bale będzie płakał, będzie ta sama sytuacja co ze Zlatanem w Barcelonie, będą kłótnie i niezrozumienie. 1 zespół to nie miejsce dla dwóch takich piłkarzy jak Bale i Ronaldo. Nie wiem dlaczego to nie dociera do niektórych. Im tylko kurwa zależy żeby mieć kolejna gwiazdkę. Jeszcze będzie chciał wracać z podkulonym ogonem jak zobaczy gdzie za kilka lat będzie Tottenham. Ronaldo zawsze będzie toczył walkę korespondencyjną z Messim o złotą piłkę, a Bale? Bale będzie miał regres bo on też będzie chciał być świetny ale nie będzie bo będzie grał z Ronaldo w drużynie. To nie może się udać

Jego wybór tam bd jedna z wielu gwiazd, a u nas był by legenda...

jin_tae

21 sierpnia 2013, 10:13

benio997 napisał(a):
Jego wybór tam bd jedna z wielu gwiazd, a u nas był by legenda

Teraz to "Nie dla psa kiełbasa". Legendą już nigdy nie będzie. Co najwyżej zajebistym zawodnikiem grającym z przymusu nie z miłości do klubu.

Bale OUT nie potrzeba nam sezonowców w klubie co szczają pod siebie na każde zainteresowanie większych klubów

Hades

21 sierpnia 2013, 10:39

Lawl, ale tutaj trzaskal i Marca zrobili chaos. Teraz jedziecie po zawodniku waszego klubu i traktujecie go jakby byl pilkazem Realu. Panowie, mamy dosc kasy, zeby kupic jeszcze 2-3(~50 mln funtow) zawodnikow bez sprzedawania Garetha.

jin, a ty sie z choinki urwales? Kazdy pilkarz jest szczesliwy jak najwieksze kluby swiata go chca. A graja to raczej glownie dla kasy, niz z milosci(oprocz nielicznych przypadkow)

Mr_Johny

21 sierpnia 2013, 10:49

Z komentarzami co do Garetha wstrzymalbym sie do konca okienka kiedy wszystko bedzie jasne a nie tylko domysly i brednie mediow :)

Drugler

21 sierpnia 2013, 10:57

Lamela najpewniej nasz , bo Roma złożyła ofertę za Eto :)

Robert

21 sierpnia 2013, 11:04

Mr_Johny napisał(a):
Z komentarzami co do Garetha wstrzymalbym sie do konca okienka kiedy wszystko bedzie jasne a nie tylko domysly i brednie mediow :)

:brawo:

Drugler napisał(a):
Lamela najpewniej nasz , bo Roma złożyła ofertę za Eto :)

sprzedali juz Osvaldo, to moze być za niego ;)

Hades

21 sierpnia 2013, 11:32

Fajnie, ze jak sprzedamy Bale'a, to mozemy wyjsc nawet na plusie przy dolaczeniu do nas Williana, Soldado, Paulinho, Capoue, Chadliego i ew. Coentrao.
Kurwa, to sie nazywa biznes. A pomyslcie, ze jeszcze mamy swoja kase, co najmniej 60 mln funtow. Lawl.

KonradM

21 sierpnia 2013, 12:21

Na sky sport podaja ze willian przechodzi testy medyczne ;)

Gan1982

21 sierpnia 2013, 12:22

Jak widzę że Naughton był droższy od Walkera to aż mi się uśmiech ciśnie na usta :)

trzaskal

21 sierpnia 2013, 13:01

Kupujemy Williana i pewnie Lamelę. Podobno prowadzimy w pozyskaniu Alderweirelda. Jeśli te transfery wypalą to kupimy zawodników za grubo ponad 120 mln GBP. Nie wierzę, że Lewis i Levy tyle wydadzą z własnej sakiewki. Bale musi odejść - nie ma wyjścia. Zapomniałem o wpływach ale to grosze w porównaniu z wydatkami :-)

vebq

21 sierpnia 2013, 13:08

trzaskal napisał(a):
Kupujemy Williana i pewnie Lamelę. Podobno prowadzimy w pozyskaniu Alderweirelda. Jeśli te transfery wypalą to kupimy zawodników za grubo ponad 120 mln GBP. Nie wierzę, że Lewis i Levy tyle wydadzą z własnej sakiewki. Bale musi odejść - nie ma wyjścia. Zapomniałem o wpływach ale to grosze w porównaniu z wydatkami :-)

Dostaliśmy dofinansowanie na budowę nowego stadionu więc z tymi transferami sprzedaż Bale'a nie jest konieczna.

trzaskal

21 sierpnia 2013, 13:51

Robert napisał(a):
każdy lekko oddaje Bale, a chyba zapomnieli ile zrobił;)
http://www.youtube.com/watch?v=hHsIzHLctgI

na transferach troche zarobiliśmy, nie jesteśmy aż na takim -;)
poszedł Coulker, Dempsey, Tom, Parker
to jeszcze tygodniówki sie zwolniły

Ja osobiście jestem przeciw sprzedaży Bale'a żeby było jasne tylko patrzę realnie na tę sytuację.

Motorniczy

21 sierpnia 2013, 13:57

bramki które w rozrachunku niczego nie dały lepszego niż poprzednio. Oczywiscie, gdyby nie Bale to byłoby jeszcze gorzej, strach nawet myśleć o ile gorzej jeśli mielibyśmy polegać na celownikach Adebayora i Defoe tylko :krzyk:

Jak tak bardzo chce to niech idzie ale pewnie bedzie tak że dojdą nowi gracze i Levy o 100% podniesie zarobki Bale i się skończą spekulacje bedzie jak z Benteke. :P

Robert

21 sierpnia 2013, 14:32

trzaskal napisał(a):
Ja osobiście jestem przeciw sprzedaży Bale'a żeby było jasne tylko patrzę realnie na tę sytuację

zobacz tą strone:
http://www.transfermarkt.pl/pl/tottenham-hotspur/transfers/verein_148_2007_default_default_alle_a_default.html

2007/08 -72 mln
2008/09 -52 mln
jak ktoś chce to można sypnąć kasą ;)

po tych okienkach do tego wyszliśmy prawie na 0

Wyszło ze mamy dofinansowanie na stadion, zaczeło sie kolejne dawanie kasy, mam nadziej ze zaczeło sie, a nie wydawanie Bale;)

Gdyby nie Gareth to by nie było nawet LE, czyli Soldado wątpie aby przyszedł do drużyny która by była na jakimś 8 miejscu;)

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła