Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512459 odsłon

RAFO THFC

20 sierpnia 2013, 19:45

benio997 napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=XUBrpdsKBr0

Może Griezmann zamiast lameli ? :d

Po dojściu Williana jest nam potrzebny silny jak TUR napastnik, zajebiście grający w powietrzu (patrz - Benteke), no i może prawy obrońca, żeby odciążyć Walkera. Amen.

benio997

20 sierpnia 2013, 19:48

RAFO THFC napisał(a):
Po dojściu Williana jest nam potrzebny silny jak TUR napastnik, zajebiście grający w powietrzu (patrz - Benteke), no i może prawy obrońca, żeby odciążyć Walkera. Amen

Lacina Traoré czy lepszego ?

trzaskal

20 sierpnia 2013, 19:52

Romantycy...ehhh. Kto czytał ten wie, że nuda straszna. Liczy się rozwój i parcie do przodu - z nim lub bez niego. Sto razy to powiem: Liczy się klub!!!!! bo klub zawsze będzie większy niż zawodnik, działacz czy prezes.....nie dotyczy Arsenalu:-)

RAFO THFC

20 sierpnia 2013, 19:54

benio997 napisał(a):
Lacina Traoré czy lepszego ?

-- G E N I A L N Y wybór! 203 wzrostu, lewonożny, środkowy napastnik, 23 lata - więc nie będzie fukał jak rozpocznie mecz na ławie - a w 80 min wejdzie i wygra ze zmęczoną [przez Azze, Willian-a , Bale i Soldodo] obroną przeciwnika pojedynek w powietrzu i zapakuje bramkę na wagę 3 pkt! :ok:

RAFO THFC

20 sierpnia 2013, 20:02

trzaskal napisał(a):
Romantycy...ehhh. Kto czytał ten wie, że nuda straszna. Liczy się rozwój i parcie do przodu - z nim lub bez niego. Sto razy to powiem: Liczy się klub!!!!! bo klub zawsze będzie większy niż zawodnik, działacz czy prezes.....nie dotyczy Arsenalu:-)

dlatego, że liczy się klub ściągamy Willian-a i mówimy do GB11 --- zobacz Gareth jakie masz wyzwanie, jacy jesteśmy mocni, musisz zawalczyć o miejsce w składzie z tym Brazylijczykiem .... czyż nie jesteśmy największym klubem na świecie, skoro piłkarz wart 120 mln euro walczy o miejsce w podstawie - i wtedy powstaniemy jak "feniks z popiołów" i narodzi się ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ G A L A C T I C O y S !

Zolter

20 sierpnia 2013, 20:03

a może nie Lamela a..Griezman? Wlaśnie w kwalifikacjach do LM pokazal co potrafi a i w sezonie sobie dobrze radził. Młody i tańszy (klauzula 20 mln chyba). Pytanie czy by chciał odchodzić.

PieS

20 sierpnia 2013, 20:03

Pewnie będą za niego chcieli z 10 mln więc można brać :ok:

@edit
Chodzi oczywiście o Traore.

Gray

20 sierpnia 2013, 20:05

RAFO THFC napisał(a):
-- G E N I A L N Y wybór! 203 wzrostu, lewonożny, środkowy napastnik, 23 lata - więc nie będzie fukał jak rozpocznie mecz na ławie - a w 80 min wejdzie i wygra ze zmęczoną [przez Azze, Willian-a , Bale i Soldodo] obroną przeciwnika pojedynek w powietrzu i zapakuje bramkę na wagę 3 pkt! :ok:
a na dodatek gra w Anzhi, więc jest do wyciągniecia, a w PL poradziły sobie bez problemu. Dzięki niemu mielibyśmy dwa różne rodzaje napastników. Szybkiego, a zarazem zwrotnego Soldado oraz właśnie Traore, który w walkę o górną piłkę nie odpuściłby nikomu, silny chłop, a z szybkością też zapewne najgorzej nie byłoby ;)

Denninstoun

20 sierpnia 2013, 20:09

RAFO THFC napisał(a):
-- no to jest nas trzech - ja, Mr_Johny i Joe Lewis (mam nadzieje, że ten bogaty staruszek jest po tej stronie) :mysli:

Ja czwarty! Cały czas liczę że zostanie.

Hmm
piłkarze ofensywni:
Gylffi,Lennon,Chadli,Towsend,Holtby,Defoe,Soldado,Adebayor,Kane,Willan,(Bale)

Brazylijczyk na testach. Więc raczej dojdzie.
Z wyżej wymienionych będzie grało 4.
ofensywnych zawodników jest troche dużo.
10 (11 z Balem)

PieS

20 sierpnia 2013, 20:13

To ja jestem piąty !!! Mam nadzieję, że za rok kupi go MC (zaraz po zdobyciu mistrzostwa i LM) :cwaniak:

Efendi6

20 sierpnia 2013, 20:17

Co do Traore myślę ze to by było świetne. Ale DL chyba razem z AVB i Baladinim nie wpadną na ten pomysł. :bezradny:

trzaskal

20 sierpnia 2013, 20:17

Denninstoun napisał(a):
Ja czwarty! Cały czas liczę że zostanie

"No future" jak to Johnny Rotten w "God Save the Queen" śpiewał :D

pasavin

20 sierpnia 2013, 20:22

Denninstoun napisał(a):
Ja czwarty! Cały czas liczę że zostanie.

Hmm
piłkarze ofensywni:
Gylffi,Lennon,Chadli,Towsend,Holtby,Defoe,Soldado,Adebayor,Kane,Willan,(Bale)

Brazylijczyk na testach. Więc raczej dojdzie.
Z wyżej wymienionych będzie grało 4.
ofensywnych zawodników jest troche dużo.
10 (11 z Balem)

ja szósty - jakości nie zastąpi ilość. Chyba że FIFA dopuści drużyny 15-osobowe jak w rugby

RAFO THFC

20 sierpnia 2013, 20:22

PieS napisał(a):
To ja jestem piąty !!! Mam nadzieję, że za rok kupi go MC (zaraz po zdobyciu mistrzostwa i LM) :cwaniak:

---
z całym szacunkiem dla was - ale za rok to bym się martwił na waszym miejscu, żeby ten szejk nie znudził się czasem tą BPL i nie zainwestował z podróże promami kosmicznymi --- nooo... wtedy, kupimy od was kilku piłkarzy w dobrej cenie a wtedy MC wróci tam skąd przyszli - czyli na pogranicze PL i The Championship ...

Efendi6

20 sierpnia 2013, 20:26

RAFO THFC napisał(a):
---
z całym szacunkiem dla was - ale za rok to bym się martwił na waszym miejscu, żeby ten szejk nie znudził się czasem tą BPL i nie zainwestował z podróże promami kosmicznymi --- nooo... wtedy, kupimy od was kilku piłkarzy w dobrej cenie a wtedy MC wróci tam skąd przyszli - czyli na pogranicze PL i The Championship

:brawo::brawo::brawo: Z całym szacunkiem :D

PieS

20 sierpnia 2013, 20:36

To jest właśnie minus arabskiego właściciela ;| Chociaż wydaje mi się on cierpliwy i rozumie, że nie da się zbudować wielkiej drużyny w krótkim okresie czasu, to jednak myśl, że mu się znudzi cały czas chodzi mi po głowie odkąd tylko kupił klub :zalamka:

wersus

20 sierpnia 2013, 20:37

Cóż, też jestem romantykiem i wolałbym żeby Bale został. Marzy mi się, że Gareth zostanie w klubie na długie lata i będzie naszym swoistym Giggsem... Ale na to się niestety nie zapowiada.

deiak7

20 sierpnia 2013, 20:40

Willian podobnież przechodzi testy medyczne. Tego naszego Tottenhamu to ja nie poznaje od czasu Harry Redknapp baj baj - Andre welcome.

Robert

20 sierpnia 2013, 21:10

wiadomo ze za tym żeby został ;)
nie bądźmy Arsenalem, zacznie sie od Bale, a nie skonczy sie wyprzedawanie gości co sie rozwiną, właśnie jak u nich

a co do szejków, wyjątkowo mocno cierpliwi są, Manciniego bardzo długo trzymali
MC udał sie szejk, bo w Maladze to po sezonie sie znudzili? Anży po 3?

Ramzes

20 sierpnia 2013, 21:29

Lol, na serio z tym Willianem? Co z tym Tottenhamem :P

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła