20 sierpnia 2013, 19:45
benio997 napisał(a):
Po dojściu Williana jest nam potrzebny silny jak TUR napastnik, zajebiście grający w powietrzu (patrz - Benteke), no i może prawy obrońca, żeby odciążyć Walkera. Amen.
5482 wpisy · 512459 odsłon
20 sierpnia 2013, 19:45
benio997 napisał(a):
20 sierpnia 2013, 19:54
benio997 napisał(a):Lacina Traoré czy lepszego ?
20 sierpnia 2013, 20:02
trzaskal napisał(a):Romantycy...ehhh. Kto czytał ten wie, że nuda straszna. Liczy się rozwój i parcie do przodu - z nim lub bez niego. Sto razy to powiem: Liczy się klub!!!!! bo klub zawsze będzie większy niż zawodnik, działacz czy prezes.....nie dotyczy Arsenalu:-)
20 sierpnia 2013, 20:05
a na dodatek gra w Anzhi, więc jest do wyciągniecia, a w PL poradziły sobie bez problemu. Dzięki niemu mielibyśmy dwa różne rodzaje napastników. Szybkiego, a zarazem zwrotnego Soldado oraz właśnie Traore, który w walkę o górną piłkę nie odpuściłby nikomu, silny chłop, a z szybkością też zapewne najgorzej nie byłobyRAFO THFC napisał(a):-- G E N I A L N Y wybór! 203 wzrostu, lewonożny, środkowy napastnik, 23 lata - więc nie będzie fukał jak rozpocznie mecz na ławie - a w 80 min wejdzie i wygra ze zmęczoną [przez Azze, Willian-a , Bale i Soldodo] obroną przeciwnika pojedynek w powietrzu i zapakuje bramkę na wagę 3 pkt!
20 sierpnia 2013, 20:09
RAFO THFC napisał(a):-- no to jest nas trzech - ja, Mr_Johny i Joe Lewis (mam nadzieje, że ten bogaty staruszek jest po tej stronie)
20 sierpnia 2013, 20:22
Denninstoun napisał(a):Ja czwarty! Cały czas liczę że zostanie.
Hmm
piłkarze ofensywni:
Gylffi,Lennon,Chadli,Towsend,Holtby,Defoe,Soldado,Adebayor,Kane,Willan,(Bale)
Brazylijczyk na testach. Więc raczej dojdzie.
Z wyżej wymienionych będzie grało 4.
ofensywnych zawodników jest troche dużo.
10 (11 z Balem)
20 sierpnia 2013, 20:22
PieS napisał(a):To ja jestem piąty !!! Mam nadzieję, że za rok kupi go MC (zaraz po zdobyciu mistrzostwa i LM)
20 sierpnia 2013, 20:26
RAFO THFC napisał(a):---
z całym szacunkiem dla was - ale za rok to bym się martwił na waszym miejscu, żeby ten szejk nie znudził się czasem tą BPL i nie zainwestował z podróże promami kosmicznymi --- nooo... wtedy, kupimy od was kilku piłkarzy w dobrej cenie a wtedy MC wróci tam skąd przyszli - czyli na pogranicze PL i The Championship
20 sierpnia 2013, 21:10
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.