Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512422 odsłony

Robert

26 sierpnia 2013, 15:21

WojtasTHFC napisał(a):
12mln??? szalejemy jak wenger!!

tylko ze Eriksen ma ostatni rok kontraktu i go nie przedłuży, a Cabaye ma raczej dłuższą tą swoją umowe

oby zaakceptowali:cwaniak:

Michał

26 sierpnia 2013, 16:17

Coś czuję, że w sznurówki Baldiniego będziemy całować za transfer Lameli, bo szykuje się zajebisty grajek. A jeśli chodzi o Balze, to mogę tyle powiedzieć, że w Palermo w ostatnim sezonie przed odejściem do Romy był królem Serie A na lewej obronie, nie było w tej lidze lepszego od niego. Romy meczów nie oglądam, więc nie jestem w stanie nic powiedzieć o jego aktualnej formie, ale biorąc pod uwagę, że powołują go do reprezentacji wciąż trzyma tamten poziom, więc jestem na tak. Przydałby się na mecze z lepszymi drużynami, gdzie będzie nam bardziej potrzebny spokojny i doświadczony obrońca, a nie gorąca głowa Rose...

Zolter

26 sierpnia 2013, 16:43

Balzaretti akurat ostatni sezon w Romie miał przeciętny, opuścił sie i nie grał jak w Palermo.

PieS

26 sierpnia 2013, 17:02

Balzaretti to obecnie jeden z najgorszych graczy Romy i w ostatnim meczu był najsłabszym ogniwem rzymskiego klubu :blee:

Motorniczy

26 sierpnia 2013, 17:07

jedno takie niekulturalne dość pytanie, o chuj chodzi z tą prowokacją w avatarze? Po co?

Drugler

26 sierpnia 2013, 17:33

Motorniczy napisał(a):
jedno takie niekulturalne dość pytanie, o chuj chodzi z tą prowokacją w avatarze? Po co?

Powiedział bym , że z dystansem do trolli , ale ktoś uzna to za troll :<

Robert

26 sierpnia 2013, 17:42

nikt nie zwracał uwagi na Man $hity, to dał KFC, nie ma co sie spinać niedługo da coś innego;P

Michał

26 sierpnia 2013, 18:25

boli, bo w tym sezonie $hity zakończą sezon za nami... :rotfl:

benio997

26 sierpnia 2013, 18:31

Erik Lamela zostanie zawodnikiem Tottenhamu. 21 letni skrzydłowemu pozostały jedynie testy medyczne. AS Roma za 21 latka otrzyma 35 milionów euro.

MatMar

26 sierpnia 2013, 18:42

Testy medyczne... żeby zaraz go nam Chelsea nie podpierdoliła...

Denninstoun

26 sierpnia 2013, 18:51

Mourinho nie wystawił dziś Maty na MU w pierwszym składzie ale ma co do niego ważne plany.
Zawodnik ma się udać na Heathrow. Przebić się przez tłok na lotnisku, zrobić sprint i wręczyć Lameli koperte z zaproszeniem na testy w Chelsea zanim dojdą do argentyńczyka pracownicy Tottenhamu.

PieS

26 sierpnia 2013, 19:21

Rozumiem, że mój avatar Cię obraża ? Trochę dystansu do siebie :luzik: Nie ma lepszych fast foodów niż KFC :D.

iZgone

26 sierpnia 2013, 19:42

Denninstoun napisał(a):
Mourinho nie wystawił dziś Maty na MU w pierwszym składzie ale ma co do niego ważne plany.
Zawodnik ma się udać na Heathrow. Przebić się przez tłok na lotnisku, zrobić sprint i wręczyć Lameli koperte z zaproszeniem na testy w Chelsea zanim dojdą do argentyńczyka pracownicy Tottenhamu

HAHAHA :D Dobre :D

Motorniczy

26 sierpnia 2013, 19:42

Nie zakamuflowany kondonier z avatarem City? Może tak i być, ale dla mnie City na propsie, wole to niż ta plugawe United ze zgrają sędziów Fergusona, gardzę takim tworem.

WojtasTHFC

26 sierpnia 2013, 19:52

do manchester'ów nic nie mam także mi to tam wisi ale nie lubie chelsea i anali ich to nie trawie wcale...

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła