28 sierpnia 2013, 18:17
Wow we have been busy today. -AR
5482 wpisy · 512414 odsłon
28 sierpnia 2013, 18:17
28 sierpnia 2013, 18:19
28 sierpnia 2013, 18:25
KonradM napisał(a):http://www.sportsdirectnews.com/premier-league/31132-tottenham-transfers-spurs-in-eriksen-talks.php
jest potwierdzenie że Levy był w amsterdamie po Eriksena. Kluby się jeszcze nie dogadały ale mamy zgodę na ustalenie indywidualnego kontraktu, także wszystko wskazuje na to że się dogadamy
28 sierpnia 2013, 18:29
trzaskal napisał(a):No qrwa okienko marzenie i zapomniałem już o Garecie "Wielkim Fochu" Bale'u.
Szkoda, że nie umiał się tak zachować jak nasz nowy nabytek:
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=257328
28 sierpnia 2013, 18:30
28 sierpnia 2013, 18:39
KonradM napisał(a):moim zdaniem jeżeli Eriksen przyjdzie to powinniśmy Sigurdssona oddać na wypożyczenie do takiego Swansea... Sigi nie pokazuje w tym sezonie póki co dobrej formy... niech idzie pokaże gdzieś indziej co potrafi i wtedy zadecydujemy czy zostanie czy nie
28 sierpnia 2013, 18:39
trzaskal napisał(a):jin_tae nie cytuję aby nie spierdolić strony :-)
Nie muszę nawet pamiętać bo wiem, że nigdy nie było takiego okienka. Ja już po Paulinho i Soldado pisałem, że Lewis przed śmiercią chce jeszcze coś zdobyć i wydymać anali
28 sierpnia 2013, 18:40
MichalTOT napisał(a):tak na marginesie, pamięta ktoś jeszcze nasze poprzednie przespane okienka transferowe i wysyłanie listów gończych po Levego ? chyba jest pod nożem nasz łysy że robi takie ruchyalbo jakaś choroba odlicza mu dni
28 sierpnia 2013, 18:53
matek napisał(a):Nie uważam byśmy poprzednie okna transferowe jakoś dramatycznie jak to ująłeś "przespali". Zobacz poprzedni sezon i zakup Dembele, Adebayora (wtedy uważaliśmy go za NRR, Llorisa, Vertonghena i Dempseya. Większość z nich do tej pory stanowi o sile tej drużyny. We wcześniejszych latach również udawało się kotraktyowac porządnych piłkarzy wystarczy przypomniec Van der Vaarta, Modricia, Sandro, Parkera jak jeszcze wymiatał, Friedela. Oczywiście jest to NIC w porównaniu z tym co się dzieje teraz, jednakże i możliwości finansowe są inne. Około 100 milionów ojro za jednego zawodnika trafia się raz na milion lat. Nie oszukujmy się, Levy już od dawna wie, że sprzeda Bale'a. Transakcja jest celowo opóźniana by media miały się czym karmić, klub znajdował się w centrum uwagi całego świata a rywale zza miedzy nie mogli się szybko wzmacniać potencjalnymi "odrzutami" z Madrytu
28 sierpnia 2013, 18:53
28 sierpnia 2013, 19:11
I pomyśleć, że dla czterech z tych piłkarzy nie będzie nawet miejsca na ławce...trzaskal napisał(a):Jeszcze tylko dwa transfery i mamy dwie pełne i silne XI:
Lloris/Friedel
Walker/Naughton
Kaboul/Dawson
Vertonghen/ Chiriches
Rose/Balzeretti
Lamela /Lennon
Sandro/Capoue
Dembele/Eriksen
Chadli/ Townsend
Holtby/ Paulinho
Soldado/Defoe
28 sierpnia 2013, 20:05
smackey napisał(a):naughton, balzeratti (jako, że go jeszcze nie ma) i kto? lennon? holtby?
28 sierpnia 2013, 20:05
28 sierpnia 2013, 20:06
28 sierpnia 2013, 20:11
z Eriksenem dopiero gadamy, także jego dopięcia nie można być jeszcze pewnymwersus napisał(a):O żesz cholera, co za okno! Nie było mnie tylko jeden dzień, a tu dwa nowe transfery! W takiej sytuacji nie zapłaczę nawet z Bale'm, mamy silniejszy skład niż kiedykolwiek. Szkoda Walijczyka, szkoda jego rajdów, niesamowitych strzałów z dystansu i radości po bramkach. Ale trudno, żyje się dalej. Szczególnie mając takich zawodników w drużynie
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.