Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512571 odsłon
28 sierpnia 2013, 22:11
olivier napisał(a):Eriksen za 9 mln. funtów to jak za darmo ! Do tego na ITK piszą, że po transferach Lameli, Vlada i Eriksena będziemy chcieli ściągnąć Chicharito z Manchesteru United
Czy my przypadkiem nie przesadzamy? Mam nadzieję ze to się łączy ze sprzedażą ade/Defolka/obu i że nie skończymy jak Leeds jeśli nam sie w tym sezonie noga powinie
28 sierpnia 2013, 22:20
Hernandez byłby świetnym wzmocnieniem, ale wątpie,czy United wiedząc, ze możemy być groźni, oddadzą nam Meksykanina ?
Jedyne czego się boję po tych transferach... Wymienimy ponad połowę składu i nie wiadomo jak będzie funkcjonowało zgranie poszczególnych piłkarzy ze sobą
28 sierpnia 2013, 22:22
Po tym co pokazał Rose w pierwszych meczach tego sezonu, myślę, że ściąganie Coentrao za 25 mln jest bez sensu. Już wolę tego Balzarettiego, bądź po prostu Assou-Ekotto...olivier napisał(a):Z tego co piszą na ITK to odchodzi BAE i Adebayor i mają przyjść Coentrao/Balzaretti i Hernandez
28 sierpnia 2013, 22:23
28 sierpnia 2013, 22:23
Diego napisał(a):Adebayor ma tygodniówkę 100 tys. Tak mi się przynajmniej wydaje...
Hernandez byłby świetnym wzmocnieniem, ale wątpie,czy United wiedząc, ze możemy być groźni, oddadzą nam Meksykanina ?
Jedyne czego się boję po tych transferach... Wymienimy ponad połowę składu i nie wiadomo jak będzie funkcjonowało zgranie poszczególnych piłkarzy ze sobą
Całkowicie się zgadzam z tobą Diego. Wymieniliśmy już z 50% składu? a to jeszcze nie koniec. Zanim my się zgramy to do następnego derby. Oby
28 sierpnia 2013, 22:32
Walu napisał(a):Czy my przypadkiem nie przesadzamy? Mam nadzieję ze to się łączy ze sprzedażą ade/Defolka/obu i że nie skończymy jak Leeds jeśli nam sie w tym sezonie noga powinie
Spurs
IN: Lamela= £26.4m
Soldado= £26m
Paulinho= £17m
Eriksen = £9.5m
Capoue= £9m
Chiriches= £8.6m
Chadli= £7m
TOTAL = £79m
Bale=£90m
28 sierpnia 2013, 22:32
Wszystkie serwisy Spurs na Facebooku o tym mówiąEfendi6 napisał(a):Całkowicie się zgadzam z tobą Diego. Wymieniliśmy już z 50% składu? a to jeszcze nie koniec. Zanim my się zgramy to do następnego derby. ObyA i gdzie wyczytaliście o tym Hernandezie bo ja nigdzie o tym nie słyszałem? macie jakieś źródło ?!
28 sierpnia 2013, 22:43
Ale w sumie tęsknie za tymi oknami z Harrym, które miały niepowtarzalną atmosferę
Co do Arsenalu- to chyba nastawiają się na transfery ostatniego dnia okienka. To oznacza, że prawdopodobnie żaden nowy potencjalny nabytek "Kanonierów" nie zagra w meczu z nami
28 sierpnia 2013, 22:58
Diego napisał(a):Dawno nie pamiętam tak świetnego okienka w naszym wykonaniu, a to jeszcze nie koniec
Ale w sumie tęsknie za tymi oknami z Harrym, które miały niepowtarzalną atmosferęOstatni dzień, wszyscy pewni kilku transferów, wymieniają się spostrzeżeniami na forum i ten niesamowity spokój Harrego i jego transfery "za pięć dwunasta". Teraz zapewne kibice QPR będą przeżywali z niepokojem 31-szy sierpnia
Co do Arsenalu- to chyba nastawiają się na transfery ostatniego dnia okienka. To oznacza, że prawdopodobnie żaden nowy potencjalny nabytek "Kanonierów" nie zagra w meczu z nami
hehe, mi się Redknapp kojarzy z wywiadami "z okna samochodu" ... mistrzostwo
28 sierpnia 2013, 23:00
Efendi6 napisał(a):Całkowicie się zgadzam z tobą Diego. Wymieniliśmy już z 50% składu? a to jeszcze nie koniec. Zanim my się zgramy to do następnego derby. ObyA i gdzie wyczytaliście o tym Hernandezie bo ja nigdzie o tym nie słyszałem? macie jakieś źródło ?!
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/transfers-tottenham-target-manchester-uniteds-2233781
Hernandez tylko i wyłącznie w przypadku odejścia Ade i Defoe ...
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.