Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512410 odsłon

Gray

29 sierpnia 2013, 10:33

'Informacja dotycząca finansów klubu. Pojawiły się dziś pogłoski, że Lewis włożył do kasy klubowej 300 mln. funtów oraz dogadał się, że Nike będzie sponsorem nowego stadionu Tottenhamu.' źródło Tottenham24.pl

NotYet

29 sierpnia 2013, 10:40

Nie uważacie, że jednak będzie trochę za duży przesyt w kadrze?

Spursiak

29 sierpnia 2013, 10:43

NotYet napisał(a):
Nie uważacie, że jednak będzie trochę za duży przesyt w kadrze?

Od przybytku głowa nie boli. A w ogóle kadra na walkę na czterech frontach :luzik:

olivier

29 sierpnia 2013, 10:59

Nie będzie przesytu w kadrze. W końcu mamy dwie wyrównane 11 które mogą grać na każdym froncie a nie tak jak za czasów Redknappa nie miał nawet kto z ławki wchodzić.

Spursiak

29 sierpnia 2013, 11:06

Spurs new signings:

Lamela: £30m
Soldado: £26m
Paulinho: £17m
Capoue: £9m
Chadli: £7m
Possibly:
Eriksen
Chiriches

Arsenal new signings:

Sanogo- Free
Flamini - Free

Spursiak

29 sierpnia 2013, 11:12

olivier napisał(a):
Holtby wystawiony na wypożyczenie

podawajcie źródła :D

olivier

29 sierpnia 2013, 11:13

Info z ITK: Tottenham gotów wysłuchać ofert za Sigurdssona !

olivier

29 sierpnia 2013, 11:23

ITK: Chiriches przeszedł pomyślnie testy medyczne i podpisze z klubem 5-letni kontrakt.

Spursiak

29 sierpnia 2013, 11:24

olivier napisał(a):
ITK: Chiriches przeszedł pomyślnie testy medyczne i podpisze z klubem 5-letni kontrakt

:brawo:

to ITK to strona? Jeżeli tak to dzięki jak podasz linka :)

Diego

29 sierpnia 2013, 11:25

Wydaje mi się, że Chiriches może przy dobrym wietrze wygryźć Dawsona ze składu. :mysli:

Hades

29 sierpnia 2013, 11:31

Olivier, to nie jest info z itk. Wez naprawde ogarnij dupe z tym co wstawiasz. I jak wierzysz Mailowi, ze dajemy Holtby'ego na wypozyczenie, to daj dla innych zrodlo, bo to akurat tqoje 'zaufane zrodlo' nie jest.

Raskolnikovv

29 sierpnia 2013, 11:36

Wiecie... co do tego Ljajica i Lameli to nie do końca zgodze się... Ljajić spokojnie może grywać na skrzydłach ataku i takie zadania czekają go m.in. w Romie...

Ale z tą mentalnością macie racje- pod tym kątem wole Lamele... Ale szybko załapiecie jakie są wady w grze Lameli- i początkowo będziecie się stukać w czoło- gdzie wydaliście te 35 mln. Nie mniej mimo wszystko lubie go, to dobry chłopak... i zapowiedział, ze do Rzymu kiedyś wróci :> napewno perspektywistyczny piłkarz, techniczny, a i z charakterem, dobre połaczenie.

Ciekawi mnie Baldini... jakby to do Rzymu ściągał Erikssena to wypieprzył by 30 mln. Tutaj prosze... dało się za 11, nie może być. Nie wiem... u nas dawał d. na całej linii, szczerze życze by było u Was nieco inaczej- w co wątpie :e

Diego

29 sierpnia 2013, 11:40

Wystawienie Holtby'ego na wypożyczenie nie byłoby głupim pomysłem. Nie oszukujmy się- po obecnej kampanii transferowej miałby problem z załapaniem się na ławkę rezerwowych. Niech pójdzie to jakiegoś słabszego klubu Premier League i tam się ogra. Na wypożyczeniach Townsenda i Rose'a tylko skorzystaliśmy. Klub ma mało do stracenia, a to wypożyczenie Lewisowi może tylko pomóc :tak:

olivier

29 sierpnia 2013, 11:43

Hades napisał(a):
Olivier, to nie jest info z itk. Wez naprawde ogarnij dupe z tym co wstawiasz. I jak wierzysz Mailowi, ze dajemy Holtby'ego na wypozyczenie, to daj dla innych zrodlo, bo to akurat tqoje 'zaufane zrodlo' nie jest

A kto mówi, że zaufane ? Nie każdy podaje info z Daily Mail. Nie moja wina, że akutar z tego twiteera wszystkie transfery się sprawdziły :). Będe wstawiał co mi się podoba, a Ty wcale nie musisz tego czytać, proste. To jest forum i każdy może pisać co tylko ze chce.

kamildoman

29 sierpnia 2013, 11:47

to foto to wygląda jakby dawał ręce do skucia w kajdanki hehehe

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła