Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512410 odsłon
29 sierpnia 2013, 11:22
http://www.fanatix.com/news/ajax-manager-frank-de-boer-admits-christian-eriksen-has-signed-for-tottenham-hotspur/142500/
olivier, again, Siggy odejdzie, w to uwierze, ale nie Holtby.
Oficjalka z Chichiresem juz niedlugo.
olivier, again, Siggy odejdzie, w to uwierze, ale nie Holtby.
Oficjalka z Chichiresem juz niedlugo.
29 sierpnia 2013, 11:26
https://twitter.com/search?q=%23THFC&src=hash&mode=realtime
Tutaj pojawiają się najpierw wszystkie informacje dotyczące Spurs, lecz nie warto czytać wszystkiego, tylko tych najbardziej zaufanych, bo niektórzy piszą coś co nie ma miejsca.
Tutaj pojawiają się najpierw wszystkie informacje dotyczące Spurs, lecz nie warto czytać wszystkiego, tylko tych najbardziej zaufanych, bo niektórzy piszą coś co nie ma miejsca.
29 sierpnia 2013, 11:36
Wiecie... co do tego Ljajica i Lameli to nie do końca zgodze się... Ljajić spokojnie może grywać na skrzydłach ataku i takie zadania czekają go m.in. w Romie...
Ale z tą mentalnością macie racje- pod tym kątem wole Lamele... Ale szybko załapiecie jakie są wady w grze Lameli- i początkowo będziecie się stukać w czoło- gdzie wydaliście te 35 mln. Nie mniej mimo wszystko lubie go, to dobry chłopak... i zapowiedział, ze do Rzymu kiedyś wróci :> napewno perspektywistyczny piłkarz, techniczny, a i z charakterem, dobre połaczenie.
Ciekawi mnie Baldini... jakby to do Rzymu ściągał Erikssena to wypieprzył by 30 mln. Tutaj prosze... dało się za 11, nie może być. Nie wiem... u nas dawał d. na całej linii, szczerze życze by było u Was nieco inaczej- w co wątpie :e
Ale z tą mentalnością macie racje- pod tym kątem wole Lamele... Ale szybko załapiecie jakie są wady w grze Lameli- i początkowo będziecie się stukać w czoło- gdzie wydaliście te 35 mln. Nie mniej mimo wszystko lubie go, to dobry chłopak... i zapowiedział, ze do Rzymu kiedyś wróci :> napewno perspektywistyczny piłkarz, techniczny, a i z charakterem, dobre połaczenie.
Ciekawi mnie Baldini... jakby to do Rzymu ściągał Erikssena to wypieprzył by 30 mln. Tutaj prosze... dało się za 11, nie może być. Nie wiem... u nas dawał d. na całej linii, szczerze życze by było u Was nieco inaczej- w co wątpie :e
29 sierpnia 2013, 11:40
Wystawienie Holtby'ego na wypożyczenie nie byłoby głupim pomysłem. Nie oszukujmy się- po obecnej kampanii transferowej miałby problem z załapaniem się na ławkę rezerwowych. Niech pójdzie to jakiegoś słabszego klubu Premier League i tam się ogra. Na wypożyczeniach Townsenda i Rose'a tylko skorzystaliśmy. Klub ma mało do stracenia, a to wypożyczenie Lewisowi może tylko pomóc
29 sierpnia 2013, 11:43
Hades napisał(a):Olivier, to nie jest info z itk. Wez naprawde ogarnij dupe z tym co wstawiasz. I jak wierzysz Mailowi, ze dajemy Holtby'ego na wypozyczenie, to daj dla innych zrodlo, bo to akurat tqoje 'zaufane zrodlo' nie jest
A kto mówi, że zaufane ? Nie każdy podaje info z Daily Mail. Nie moja wina, że akutar z tego twiteera wszystkie transfery się sprawdziły
29 sierpnia 2013, 11:45
29 sierpnia 2013, 11:47
to foto to wygląda jakby dawał ręce do skucia w kajdanki hehehe
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.