Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512404 odsłony

Motorniczy

29 sierpnia 2013, 14:27

dziś nawet na którymś C+ widziałem powtórkę tego dokumentu, nie mogłem zobaczyć w całości bo akurat byłem zajęty. Ale od połowy gdzieś do konca widziałem w poprzednim tygodniu.

iZgone

29 sierpnia 2013, 15:06

Kinga szkoda, od dawna. Świetny obrońca (choć za Dawsa byłoby tak samo szkoda)

playmaker

29 sierpnia 2013, 16:40

"benji on ftl:

Rodrigo will be in london on friday.
he is doing an appearance with sandro at a club - very very good chance he will be a spurs player by end of window."
ITK donosi o Rodrigo, za bardzo nie kojarze goscia, ktos oswieci ?

KonradM

29 sierpnia 2013, 16:58

playmaker napisał(a):
"benji on ftl:

he is doing an appearance with sandro at a club - very very good chance he will be a spurs player by end of window."

to ten młody napastnik z benfiki, łaczyli już nas z nim na poczatku okna transferowego. a to jakieś wiarygodne źródło ?

Arcz

29 sierpnia 2013, 17:00

playmaker napisał(a):
"benji on ftl:

wydaje mi się że powinien kosztować "grosze"

Arcz

29 sierpnia 2013, 17:05

A to się pomyliłem, myślałem ze on dużo siedział na ławie, coś musiało mi się pomieszać ;)

varba

29 sierpnia 2013, 17:05

Diego napisał(a):
Zawsze narzekamy, że za mało piłkarzy dochodzi do Spurs, a w tym roku większość nie chce już nowych piłkarzy. Popadamy w skrajności w skrajność :D

Nowi piłkarze to nie problem, zależy jak będziemy ich wprowadzać do drużyny

Marcin108

29 sierpnia 2013, 17:41

varba napisał(a):
Nowi piłkarze to nie problem, zależy jak będziemy ich wprowadzać do drużyny

Sądząc po pierwszych meczach tego sezonu, AVB umie wprowadzać nowych piłkarzy do zespołu. Sześciu nowych graczy i dwa zwycięstwa:) miejmy nadzieję, że z resztą też sobie poradzi.
Ktoś wie może co się dzieje z Assou-Ekotto? :bezradny:

iZgone

29 sierpnia 2013, 17:55

BAE dostaje pensje i się cieszy. Przypominam, że BAE nie lubi grać w piłkę, ale mu dobrze wychodzi i mu płacą, dlatego jest u nas. :D

No, umie, umie, ale komunikacji na boisku trochę brakuje (dobry przykład Paulinho :<;)

playmaker

29 sierpnia 2013, 18:13

KonradM napisał(a):
to ten młody napastnik z benfiki, łaczyli już nas z nim na poczatku okna transferowego. a to jakieś wiarygodne źródło ?

moim zdaniem jest wiarygodne, to ITK zawsze jest tam ziarnko prawdy, ale pisali tez, ze jest jakis "latynoski" transfer, mysle ze chodzi wlasnie o w/w Rodrigo:)

trzaskal

29 sierpnia 2013, 18:39

Christian Eriksen Currently Undergoing Medical With Tottenham Hotspur

playmaker

29 sierpnia 2013, 18:53

Harry Newbury &#8207;@HarryNewburyy 9m
"BREAKING Frank de Boer just confirmed at a press conference that #Eriksen has signed for #THFC and is in the squad for Sunday #coys"
HAHAAHAH, na anali już bedzie!!

KonradM

29 sierpnia 2013, 18:57

To co panowie myslicie ze levy czeka na wszystkie formalności związane z transferem eriksena zeby wszystkie trzy transfery na raz oglosic ? :D

Michał

29 sierpnia 2013, 19:06

Tak się składa, że trochę ligi portugalskiej oglądam (może nie do końca Benficy, bardziej Porto), ale nie skłamię, jeśli powiem, że Rodrigo ma talent. Statystyki ma jakie ma, ale on w Lizbonie gra najczęściej jako skrzydłowy, ewentualnie podwieszony napastnik. 10 mln za wychowanka Realu to dobra cena, ale pytanie, czy on nam jest potrzebny, bo na pozycji skrzydłowego mamy wakat, a Rodrigo nie jest typową dziesiątką i wykańczanie akcji nie jest jedną z jego największych umiejętności.

WojtasTHFC

29 sierpnia 2013, 19:17

w końcu mamy dobrą kadre i mamy kim straszyć z ławki rezerwowych.

MatMar

29 sierpnia 2013, 19:34

Michał napisał(a):
bo na pozycji skrzydłowego mamy wakat
Akurat wakat oznacza nieobsadzone stanowisko :)

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła