Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512403 odsłony

Michał

29 sierpnia 2013, 19:44

MatMar napisał(a):
Akurat wakat oznacza nieobsadzone stanowisko :)

Sorki, złego słowa użyłem i nie przeczytałem co napisałem. Chodziło mi o przesyt. ;|

MatMar

29 sierpnia 2013, 20:07

Rozumiem :) Taki już mój fetysz - zawsze wytykam innym błędy (sobie nigdy) :bezradny:

Michał

29 sierpnia 2013, 20:14

Spoko spoko. Jeśli wytyka się komuś błędy właściwie (w sensie w delikatny i nieobraźliwy sposób) to uważam to za rzecz jak najbardziej pozytywną. A ja po prostu czasami szybciej piszę, niż myślę i wychodzą z tego później tak głupie błędy. Mam nauczkę na przyszłość, żeby zawsze uważnie czytać, co wcześniej napisałem.

WojtasTHFC

29 sierpnia 2013, 20:57

jedynym minusem tego okna jest sprzedaż Caulkera jestem zawiedziony tym faktem, wie ktoś czy może mamy prawo pierwokupu czy coś takiego??

Michał

29 sierpnia 2013, 21:05

Mi się szczerze mówiąc bardziej widział Caulker, niż ten Rumun, ale może jestem w błędzie. Poczekam i zobaczę co zaprezentuję. Mimo wszystko faktycznie sprzedaż Caulkera trochę boli.

jin_tae

29 sierpnia 2013, 21:20

WojtasTHFC napisał(a):
jedynym minusem tego okna jest sprzedaż Caulkera jestem zawiedziony tym faktem, wie ktoś czy może mamy prawo pierwokupu czy coś takiego??

Pierwokupu zawsze mamy, wystarczy wyłożyć 4 mln funtów więcej od rywala w pozyskaniu Caulkera

trzaskal

29 sierpnia 2013, 21:35

No brawo!!! Przedstawiciele Crystal Palace prowadzą rozmowy z Williamem Gallasem. Francuz był także łączony z przenosinami do Melbourne Victory.

trzaskal

29 sierpnia 2013, 21:42

Ajax boss Frank De Boer has confirmed that Tottenham Hotspur have signed Christian Eriksen. (Via De Telegraaf)

:D:D:D:D:D:D

PatricziwwersjiBeta

29 sierpnia 2013, 21:49

trzaskal napisał(a):
Ajax boss Frank De Boer has confirmed that Tottenham Hotspur have signed Christian Eriksen. (Via De Telegraaf)

:D:D:D:D:D:D

:muza: i niechaj potwierdzą trójkę i Bale`a w Madrycie i niechaj to okno się już zamknie ;)

Ale Eriksena za takie drobiazgi wyciągnąć, o babciu :brawo:

trzaskal

29 sierpnia 2013, 21:54

Gareth już odpalił trampki w Mrbelli ale jeszcze nie może wystartować dopóki Levi nie przekona się w 100%, że anale nie zdążą z diMarią czy Benzemą. Reszta do ogarnięcia. Mam tylko nadzieję, że przy takich zakupach AVB wie co zrobić by nie podzielić losu QPR :szok:

PatricziwwersjiBeta

29 sierpnia 2013, 21:58

AVB nie Harry, chociaż fajnie byłoby posłuchać "czerwonego AVB z samochodu :P ", ale fakt oby wszystko pasowało, i żeby hejty się nie sypały że ten czy tamten to przepłacony po kilku meczach ;)

Diego

29 sierpnia 2013, 22:00

Ja i tak czuję, że to nie koniec :cwaniak:

Prezesik szykuje jakąś ofensywę na ostatni dzień okienka. Tak mi się przynajmniej wydaje ... :mysli:

Ramzes

29 sierpnia 2013, 22:09

Czy gdybym powiedział wam przed sezonem że przyjdzie do nas Paulinho, Soldado, Chadli, Capoue, Lamela Chirichens(jak źle nazwisko to sorrka) i Eriksen to ktoś by mi uwierzył?

Michał

29 sierpnia 2013, 22:10

Z Eriksenem i Chitosem (będę musiał się nauczyć jego nazwiska) kadra jest kompletna. Wydaje mi się, że nie potrzeba nam więcej wzmocnień, no chyba, że jeszcze BAE odejdzie, wtedy przydałby się jeszcze LO, ale nie ma sensu płacić 25 baniek za Coentrao, lepiej wypożyczyć Balze i dać się rozwijać Danny'emu. Co do zmiennika dla Soldado, to Defoe pokazał dziś, że jest wystarczający, Kane w razie kontuzji, a z Ade chyba można się już pożegnać. I tak trochę zajmie Andrzejowi ułożenie tych puzzli, więc więcej nowych elementów jest już chyba nie potrzebne. To okienko i tak oceniam 10/10.

Michał

29 sierpnia 2013, 22:12

Ramzes napisał(a):
Czy gdybym powiedział wam przed sezonem że przyjdzie do nas Paulinho, Soldado, Chadli, Capoue, Lamela Chirichens(jak źle nazwisko to sorrka) i Eriksen to ktoś by mi uwierzył?

Uwierzyłbym tylko w Chikensa i może kogoś z dwójki Chadli/Capoue, ale ostatniego dnia okienka. :]

Diego

29 sierpnia 2013, 22:46

Przychodzi Eriksen, co chyba jest równoznaczne z utratą miejsca Dembele w składzie. Jakoś trudno mi się z tym pogodzić, bo Moussa to prawdziwy kozak. Jedyny minus w jego przypadku to liczby. Mimo, ze zawsze należy do najlepszych na boisku, to rzadko asystuje i strzela ;|

Skład na Arsenal wygląda niesamowicie:

Lloris-Walker, Vertonghen, Dawson, Rose- Paulinho, Capoue, Eriksen, Townsend, Lamela- Soldado :ok: Jedyne czego się obawiam to zgranie drużyny :mysli: I ciekawe czy Eriksen i Lamela rozpoczną od 1-szej minuty :)

Diego

29 sierpnia 2013, 22:56

Lamela, Vlad i Eriksen niby już w Tottenhamie, ale oficjalna ciągle milczy. Myślicie, że chcą jutro potwierdzić transfery powyższych zawodników jednocześnie? :bezradny:

Robert

29 sierpnia 2013, 23:05

@Diego
Dembele nieradzi sobie jak prowadzimy gre, przynajmniej to było widać ostatnio, taka gra mu niestety nie leży, ale Eriksenowi juz bardzo. Ale za to jak drużyna bedzie sie bronić i bedzie ciężki mecz to Dembele to jest idealny zawodnik

a co do ich gry z arsenalem to wątpie, max z 20-30 minut i jak wynik bedzie w miare ogarniety

no bo ile zrobią treningów z drużyna, 2?

Denninstoun

29 sierpnia 2013, 23:07

Diego. O czym ty mówisz. Przecież kadra jest tak szeroka i wyrównana że zapewne 11 będzie się zmieniać z meczu na mecz. Zresztą jak gra się co 3-4 dni to musi tak być. Nie można też liczyć na to że nie przytrafi się żadna kontuzja podczas sezonu.

Hmm te czasy żelaznej 11 w każdym meczu i marnej ławki rezerwowych mineły. Pamiętam jescze mecze HR jak nie mógł grać Bale to Modrić na skrzydło a do środka Livermore.

Jeżeli przyszedł Christian to liczę że w ostatnich dniach pozbędziemy się kilku graczy. Przedewszystkim Ade i BEA. Emmanuel to świetny piłkarz ale tylko wtedy kiedy mu się chce. U nas chyba już nie chce.
Ofensywnych pomocników też jest mnóstwo : Gylffi, Holtby, Towsend, Lennon, Chadli, Lamela, Christian (jeżeli trafi)
O jednego za dużo. Szkoda Gylffiego sprzedawać bo może się przydać

Flamini czyli piąte koło u wozy z ostatnich 2 lat w milanie trafił do Arsenalu :)Mam nadzieje że nie dojdzie tam Di Maria. Real wcale nie ma takiej szerokiej kadry z przodu nawet jeżeli przyjdzie Bale.

W Chelsea też ciekawie. Niedługo będą mieli 5 piłkarzy na jedno miejsce w ofensywnych formacjach.

Diego

29 sierpnia 2013, 23:12

@Denninstoun

Tak, ale Dembele po prostu pozostanie na puchary, a w meczach ligowych AvB będzie co tydzień wystawiał Eriksena i to on będzie pierwszym wyborem. Z jednej strony się cieszę, z drugiej zaś, szkoda mi Dembele. Taka sama sytuacja z Sandro ... Czasami nie lubię kłopotu bogactwa ;|

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła