Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512400 odsłon

jin_tae

30 sierpnia 2013, 09:48

RAFO THFC napisał(a):
Eriksen - jest zbędny, w pomocy jest już OK

Nie prawda, nie mamy rozgrywającego. Ani Paulinho, Capoue czy Dembele nie powinni brać się za rozgrywanie. Eriksen w tej kwestii zjada ich na śniadanko.

PS Bale nie liczę, bo on nie jest godzien nosić koszulki z kogutem na piersi

Motorniczy

30 sierpnia 2013, 09:54

limbonic napisał(a):
Faktycznie mają przesrane, rok w rok grając w LIDZE MISTRZÓW, powiedz to naszym polskim klubom
porównywać oba środowiska :wysmiewacz: zupełnie o inne cele walczy się tam a o inne tu. Obudź sie zanim pierdolniesz cos takiego

Arcz

30 sierpnia 2013, 10:02

Obyśmy jak najszybciej ogłosili transfer Eriksena bo czytałem ze Milan też ma na niego chrapkę (podobno K.P.Boateng odchodzi do Schalke)

Hades

30 sierpnia 2013, 10:04

Nie przeceniajcie Eriksena, bo do podstawy to on od razu nie wejdzie. Dembele do 60 minuty i potem mlody moze wejsc poprobowac.

Czytalem na twitterze, ze podobno chcemy pokazac trzeci komplet strojow wraz z prezentacja nowych nabytkow dzisiaj po poludniu. Ciekawe, czy prawda.

Drugler

30 sierpnia 2013, 10:23

Kaka do wyciągnięcia z realu, torres z chelsea a crystal palace kradnie mam carrola :x

Lotar

30 sierpnia 2013, 10:34

@ Hades; na FB też o tym wszyscy trąbią! :D Super wiadomość, wierzę że będziemy mieli z tego zawodnika dużo radości! :)

Motorniczy

30 sierpnia 2013, 10:38

Boateng do Schalke. Żeby tylko nic się nie pokomplikowało z Eriksenem

mosaj

30 sierpnia 2013, 10:39

Vlad oficjalnie u nas, ciekawe wzmocnienie defensywy :) może się powtarzam, ale marzy mi się jeszcze Lamela na ławce na NLD ...

KonradM

30 sierpnia 2013, 10:46

Mi sie wydaje ze eriksen jest juz nasz a milan bierze sie za kake ; p

PatricziwwersjiBeta

30 sierpnia 2013, 10:49

Boateng gra w zupełnie innym miejscu czyli na prawym ataku, robią miejsce dla Matriego i potrzebują kasy ;)

Michał

30 sierpnia 2013, 10:56

Akurat Boateng to niezły grajek, trochę charakterny, ale umiejętności ma. Szkoda, że u nas mu nie poszło. On gra na rozegraniu, tylko trochę wyżej niż Eriksen, a nie wiem po co Milanowi Matri, skoro mają Egipcjanina i Balo i Pazziniego jako alternatywę.

PatricziwwersjiBeta

30 sierpnia 2013, 10:59

Michał napisał(a):
Akurat Boateng to niezły grajek, trochę charakterny, ale umiejętności ma. Szkoda, że u nas mu nie poszło. On gra na rozegraniu, tylko trochę wyżej niż Eriksen, a nie wiem po co Milanowi Matri, skoro mają Egipcjanina i Balo i Pazziniego jako alternatywę

Pazza kontuzja, Shary już tak nie trafia, nie zaszkodzi, tylko ldaczego Matri? Co z tym Milanem :zmeczony:
A czytałem że wszystko po to by Kake wepchnąć znowu w tryby milanu.

Przemas1988

30 sierpnia 2013, 11:13

A co tam takiego zostalo powiedziane? ze jeszcze nie ma podpisu, w sensie ze nie ma oficjalki, co nie zmienia faktu dogadania z Ajaxem , Eriksenem i testow medycznych

KonradM

30 sierpnia 2013, 11:23

Przemas1988 napisał(a):
A co tam takiego zostalo powiedziane? ze jeszcze nie ma podpisu, w sensie ze nie ma oficjalki, co nie zmienia faktu dogadania z Ajaxem , Eriksenem i testow medycznych

Dokladnie tez nie uwazam zeby w tej wypowiedzi bylo cos niepokojacego. :)

iZgone

30 sierpnia 2013, 12:18

Kiedy ten Garth w końcu odejdzie?

'arry próbuje ściągnąć Kinga do QPR z emerytury :D (tindependent)

PatricziwwersjiBeta

30 sierpnia 2013, 12:23

iZgone napisał(a):
Kiedy ten Garth w końcu odejdzie?

'arry próbuje ściągnąć Kinga do QPR z emerytury :D (tindependent)

Próbował, ale Ledley nie wraca i nigdzie by nie grał poza Tottenhamem ;)
Coś czytałem że w niedziele w meczu RM- Bilbao mają go pokazać, ale nie wiem, plota czy prawda?
THE SUN: Real Madrid host Athletic Bilbao in an 11am BST kick-off in La Liga on Sunday - and Los Blancos could unveil Gareth Bale to the Bernabeu crowd after the game if the Welshman signs from Tottenham in time.

A Eriksen wczoraj nie był na treningu w Ajaxie, a Ajax chce/chciał wypożyczyć Van Ginkela z CFC.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła