Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512398 odsłon

Przemas1988

30 sierpnia 2013, 15:51

beeeezeeeeeduuraaaa. Real nie sprzeda Karima, a za 70 baniek to by nie puscili nawet Ozila i Di Mari

Drugler

30 sierpnia 2013, 15:55

Ta , arsenal 2 miesiące nikogo nie kupuje , potem wydaje 70 mln funtów na 3 zawodników , których łączna cena ( przy obecnym oknie transferowym ) jest 2x większa - tak!

RAFO THFC

30 sierpnia 2013, 15:57

3 days 05 hours 03 minutes 19 sec.

:mysli:

niewiele czasu zostało - ciekawe co z GB11?

Bajt

30 sierpnia 2013, 16:01

Speaking of Christian Eriksen and he looks set to become the latest player to join Tottenham. Ajax coach Frank de Boer has been quoted as saying "the only thing missing is the signature. The transfer of Eriksen to Tottenham is as good as final".

RAFO THFC

30 sierpnia 2013, 16:02

WG. TRANSFERMARKT - który zazwyczaj zaniża ceny:

Benzema - 34 mln euro
Ozil - 40 mln euro
Di Maria - 34 mln euro
Razem: 108 mln euro = 92,3 mln Ł ... no to im jeszcze trochę brakuje :rotfl:

NotYet

30 sierpnia 2013, 16:03

AS podaje, że Bale w Realu za 84 miliony euro plus 7 milionów zmiennych.
Poza tym dzisiaj widziano prawników GB w Madrycie.

RAFO THFC

30 sierpnia 2013, 16:04

Bajt napisał(a):
Speaking of Christian Eriksen and he looks set to become the latest player to join Tottenham. Ajax coach Frank de Boer has been quoted as saying "the only thing missing is the signature. The transfer of Eriksen to Tottenham is as good as final"

moim zdaniem zbędny transfer, ale może nie mam racji

_jaroszy

30 sierpnia 2013, 16:06

Nie oszukujmy się Rafo , GB11 już u nas niema . W tej chwili to chyba kluby dogadały się między sobą żeby czerpać zyski od pismaków za nie ogłaszanie transferu do końca okienka . Media mają o czym mówić i pisać , a kluby może coś z tego tytułu od nich zyskają:bezradny:

Walu

30 sierpnia 2013, 16:13

Barometr napisał(a):
Po dzisiejszym potwierdzeniu Lameli i Chirichesa, a niechybnie Eriksena, napiszę tak: I co ja teraz kurwa będę zmieniał na rynku transferowym w nowym FMie?! Wszystko za mnie zrobili - prosiaki ;(

Halilovicia trzeba kupić :)

Motorniczy

30 sierpnia 2013, 16:18

macie nawet jedną informacje tam na głównej że Bendtner zostaje. Czyli Arsenal opcja oszczędna. Już ja widze jak Wenger tyle kasy wydaje, niech te bułki kupuje jak wyżej

iZgone

30 sierpnia 2013, 16:21

RAFO THFC przestaw ten [/quote] który jest przy linku, bo stronny czytać się nie da ._.
Bajt napisał(a):

dobre :D

A co do paczki trzech panów z RM - to ciężko będzie ich wydrzeć. Jednego może by się udało, skoro Bale przechodzi, ale na pewno nie za takie sumy, jak podają na transfermarktcie, a przynajmniej dodatkowe 10-15mln dołożyć

Robert

30 sierpnia 2013, 16:35

_jaroszy napisał(a):
Nie oszukujmy się Rafo , GB11 już u nas niema . W tej chwili to chyba kluby dogadały się między sobą żeby czerpać zyski od pismaków za nie ogłaszanie transferu do końca okienka . Media mają o czym mówić i pisać , a kluby może coś z tego tytułu od nich zyskają:bezradny:

Medialoność rośnie;d

a co do Arsenalu, jak odszedł Gonzalo to Benzema jest raczej nie do ruszenia, Ozil podobno robi cyrki, a jak przechodzi Bale, to di Maria mało moze grać
a trzeba pamietać ze w przyszłym roku mamy mundial w Brazyli

NestEa

30 sierpnia 2013, 16:48

Podobno GB za 91 mln tylko, a miało być 100+ niech chociaż te 4mln więcej żeby pobić rekord CRa ;d

rycerz17

30 sierpnia 2013, 16:52

ech jak mnie bawią czasem te wymysły prasy... Benzema to jest jedyny, ostatni, jakikolwiek napastnik Realu... poza tym z punktu widzenia samego Karima ten transfer byłby nie krokiem wstecz a milą wstecz;p nie wspomnę już o punkcie widzenia samego Realu;p Ozil? do Arsenalu? Boże, słyszysz i nie grzmisz;p masakra;p he he jedyny dobry piłkarz który może być do wyciągnięcia to Di Maria, ale przecież to jest koszt ponad 35mln za niego jednego który z całej trójki i tak jest najtańszy... taki dziennikarz to mógłby się jednak czasem zastanowić zanim coś napisze:wysmiewacz:

RAFO THFC

30 sierpnia 2013, 16:59

";Podobno GB za 91 mln tylko, a miało być 100+ niech chociaż te 4mln więcej żeby pobić rekord CRa ;d"

-- sprzedaż, GB za nierekordową kwotę nie wchodzi w grę --- oj to ubodzie CR7 -- he he -- dobrze im tak:ok: ... chyba, że Levy go w końcu nie sprzeda... zostało mało czasu..

Arcz

30 sierpnia 2013, 17:00

RAFO THFC napisał(a):
";Podobno GB za 91 mln tylko, a miało być 100+ niech chociaż te 4mln więcej żeby pobić rekord CRa ;d"

-- sprzedaż, GB za nierekordową kwotę nie wchodzi w grę --- oj to ubodzie CR7 -- he he -- dobrze im tak:ok: ... chyba, że Levy go w końcu nie sprzeda... zostało mało czasu
dokładnie, kwota musi być wysoka ale nie może przekroczyć ceny Ronaldo bo byłby dym ;)

Diego

30 sierpnia 2013, 17:02

RAFO THFC napisał(a):
moim zdaniem zbędny transfer, ale może nie mam racji
O ile często się z Tobą zgadzam RAFO, jestem przekonany, że jednak nie masz racji :) Dembele faktycznie jest kapitalnym zawodnikiem, ale Eriksen przyspieszy grę, da nową jakość. Mamy zawodników świetnie rających głową, ale nie możemy tego wykorzystać, bo słabo egzekwujemy stałe fragmenty. Przyjście Duńczyka to zmieni + będzie następcą Bale'a (wydaje mi się, że nie gorszym) w biciu rzutów wolnych bezpośrednich. Już w tym sezonie strzelił już bodajże 2 czy 3 gole z wolnych... :ok:

Diego

30 sierpnia 2013, 17:05

A co nas obchodzi cena za Ronaldo? To my mamy kartę Bale'a na ręku i to daje nam znaczną przewagę. Prezesik powinien zarządać 100 mln. Jak dadzą to Real pozyska Walijczyka. Jeśli nie to mogą nas cmoknąć w dupę. :mysli:

XveganX

30 sierpnia 2013, 17:06

Wiadomo z jakimi numerami będą grac Argentyńczyk i Rumun?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła