Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512402 odsłony

iZgone

30 sierpnia 2013, 14:33

Barometr napisał(a):
Po dzisiejszym potwierdzeniu Lameli i Chirichesa, a niechybnie Eriksena, napiszę tak: I co ja teraz kurwa będę zmieniał na rynku transferowym w nowym FMie?! Wszystko za mnie zrobili - prosiaki ;(

Lass'a z Rayo nie z ciągnęli, oto co musisz zrobić! :D

Drugler

30 sierpnia 2013, 14:34

3 dni do końca okienka transferowego a o przejściu bale`a coraz mniej , ale by cały świat levy w chuja zrobił jakby bale`a nie sprzedał ;)

wersus

30 sierpnia 2013, 15:04

olivier, to oznacza, że tylko Eriksen nie zagra. Cóż, przeboleję :D Ale by była draka, jakby Bale jednak nie odszedł. Myślę, że Walijczyk to nie Chorwat i nie grałby z takim bólem dupy co Moders. Ponadto zarząd dojechałby mu z karą za opuszczanie treningów.

vebq

30 sierpnia 2013, 15:07

A co z tym młodym Chorwatem z Dinama Zagrzeb?

Drugler

30 sierpnia 2013, 15:11

iZgone napisał(a):
Bale'a już u nas nie trzeba. I tak by z bólem dupy pewnie grał, że nie puścili

Modric też chciał odejść a jak go nie puścili to sezon życia zagrał

Marcin108

30 sierpnia 2013, 15:16

vebq napisał(a):
A co z tym młodym Chorwatem z Dinama Zagrzeb?

pamiętam, że informację o jego rzekomym transferze do nas przeczytałem na telegazecie :D ale chyba nic z tego nie wyszło bo nigdzie nie ma żadnych szczegółów.

Nie wiedziałem, że ten Lamela jest taki młody:) Brawo panie Levy, nareszcie dobre okienko transferowe. :brawo:

KonradM

30 sierpnia 2013, 15:16

Bale ponoc ustalil juz warunki indiwidualnego kontraktu z realem w wysokosci 10 mln funtów:krzyk: ale ich naciagnal :D

iZgone

30 sierpnia 2013, 15:22

Drugler napisał(a):
Modric też chciał odejść a jak go nie puścili to sezon życia zagrał

Oczywiście, że Bale zagrałby sezon życia, bo jest przekozak, ale grałby z bólem dupy długo :D

10 mln funtów na sezon?
Niech naciąga, jeśli dużo wyciągnie, to może uwierzę, że rzeczywiście chciał tutaj grać, dopóki Real go nie zaczął kusić

olivier

30 sierpnia 2013, 15:23

wersus napisał(a):
olivier, to oznacza, że tylko Eriksen nie zagra. Cóż, przeboleję :D Ale by była draka, jakby Bale jednak nie odszedł. Myślę, że Walijczyk to nie Chorwat i nie grałby z takim bólem dupy co Moders. Ponadto zarząd dojechałby mu z karą za opuszczanie treningów

Eriksen i tak pewnie zagra :D. Levy znany jest z tego, że często psują mu się faxy :)

Motorniczy

30 sierpnia 2013, 15:23

czekam na ankiete jesteś zadowolony z odejścia GB tak/nie :D

iZgone

30 sierpnia 2013, 15:35

Motorniczy napisał(a):
czekam na ankiete jesteś zadowolony z odejścia GB tak/nie :D

Zadowolony z odejścia - nie
Zadowolony z przyjścia $ i tego, kogo można było za niego kupić - bardzo :D

RAFO THFC

30 sierpnia 2013, 15:45

wersus napisał(a):
POST NUMER 5000! :D

EDIT:

A nie, tylko 4900 :|

pomyłka

Motorniczy

30 sierpnia 2013, 15:46

Arsenal nie bedzie w stanie wyłożyć takiej kasy. Ale chyba właśnie o to chodzi DL żeby tak to rozegrać i wychujać kondonierów

Robert

30 sierpnia 2013, 15:49

jakiś prezes realu juz płakał ze ich tak wyczekuje:wysmiewacz:

jak tak bardzo chcą, to niech czekają i nikogo nie sprzedają
wiecej bedą płacić, a moze jakieś kwasy beda, same plusy jak nie zdążą nikogo sprzedać, a jak beda sprzedawać to pewnie tylko do angli, czyli niech sie walą :luzik:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła