Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512399 odsłon

KonradM

30 sierpnia 2013, 20:08

trzy transfery jednego dnia to chyba tylko w deadline day się nam zdarzały :D

olivier

30 sierpnia 2013, 20:09

Ciekawe czy Levy'emu udało się włączyć Eriksena na niedzielny mecz, oby.

SebastianAlex

30 sierpnia 2013, 20:11

Obiecałem sobie, że przeczekam to okienko, ale się kurna nie da :D To co oni wyrabiają to przechodzi ludzkie pojęcie :D

RAFO THFC

30 sierpnia 2013, 20:15

proszę administratorów żeby nie usuwali mojego konta - wyrwało się "z młodej piersi" :X

William Gallas

30 sierpnia 2013, 20:17

z ostatniej chwili BBC

Levy: "Zrobiłem wszystkich w chuja. Bale zostaje. Pozdro"

PatricziwwersjiBeta

30 sierpnia 2013, 20:18

RAFO THFC napisał(a):
proszę administratorów żeby nie usuwali mojego konta - wyrwało się "z młodej piersi" :X

Rafo, mi się o wiele gorsze słowa wyrwały, spokojnie, nie wyrzucą Cię, o matko co za dzień,
Bale? Who? :brawo:

PatricziwwersjiBeta

30 sierpnia 2013, 20:19

William Gallas napisał(a):
z ostatniej chwili BBC

Levy: "Zrobiłem wszystkich w chuja. Bale zostaje. Pozdro"

Chcą aby ogłosić go w poniedziałek, więc ludzie skończcie, Bale`a już nie i to od dawna ;)

William Gallas

30 sierpnia 2013, 20:22

PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Chcą aby ogłosić go w poniedziałek, więc ludzie skończcie, Bale`a już nie i to od dawna ;)

Tak sobie tylko bujnąłem, lekko hitchcockowo.
A tak a propo: kto by pomyślał, że tak szybko zapomnimy o Willianie!

trzaskal

30 sierpnia 2013, 20:22

Dla mnie Eriksen to przekozak. Mam nadzieję, że w pełni zastąpi szczura czy VdV'a. O Bale'u zapomniałem choć życzę mu wszystkiego naj... to wiem, że będzie mu przy żelusiu niezwykle ciężko.

Gray

30 sierpnia 2013, 20:23

to był zapewne sarkazm z jego strony ;)

PatricziwwersjiBeta

30 sierpnia 2013, 20:25

trzaskal napisał(a):
Dla mnie Eriksen to przekozak. Mam nadzieję, że w pełni zastąpi szczura czy VdV'a. O Bale'u zapomniałem choć życzę mu wszystkiego naj... to wiem, że będzie mu przy żelusiu niezwykle ciężko

Gdy Bale przejdzie, to po pewnym czasie Żeluś zniknie w przepastnych czeluściach ławki rezerwowych, ew trybun :P
Ja tak to widzsę przynajmniej ;)

Diego

30 sierpnia 2013, 20:27

Gdy Bale przejdzie, to po pewnym czasie Żeluś zniknie w przepastnych czeluściach ławki rezerwowych, ew trybun :P
To źle to widzisz.

Diego

30 sierpnia 2013, 20:27

To źle to widzisz.

trzaskal

30 sierpnia 2013, 20:28

Poza tym chyba ten transfer to najbardziej oczekiwany transfer od odejścia RVDV a zarazem chyba najkożystniejszy zakup. Tak na marginesie to włodarze Ajaxu chyba nie dostrzegli jeszcze tej chorej sytuacji na rynku :-)

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła