Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512323 odsłony
30 sierpnia 2013, 21:52
trzaskal napisał(a):A kto to Wegner? Ja znam tylko Wagnera ale on już dawno nie żyje:-)
A bo te francuskie nazwiska takie trudne
30 sierpnia 2013, 21:59
trzaskal napisał(a):Powiem Ci tak Rafo. Nie tylko na tym filmie widać ale na innych też. To jest dużo bardziej "iłtelygętny" gracz od Bale'a. Fakt, że nie do końca te same pozycje ale gość jest zajebisty. Jako silny agnostyk modliłem się o jego podpis:-)
może masz racje Tomku, to się okaże... tak jak wczoraj okazało się, że Andros T. jest "cieniem" GB --- mimo, że bardzo się starał ani raz jego strzał z daleka nie przypominał genialnych uderzeń Walijczyka - co nie znaczy, że nie jest to wartościowy dla nas piłkarz ..
30 sierpnia 2013, 22:14
RAFO THFC napisał(a):może masz racje Tomku, to się okaże... tak jak wczoraj okazało się, że Andros T. jest "cieniem" GB --- mimo, że bardzo się starał ani raz jego strzał z daleka nie przypominał genialnych uderzeń Walijczyka - co nie znaczy, że nie jest to wartościowy dla nas piłkarz
To, że Townsend jest cieniem GB nigdy nie mówiłem! Choć faktycznie próbował GB w każdym calu naśladować. Poćwiczy strzały z Eriksenem i za dwa lata będzie jak malowany chłopiec wart 50 baniek (90 dla Pereza) :-)
30 sierpnia 2013, 22:28
- nie, nie ! - nie twierdzę, że mówiłeś ... ale wielu na Spursmanii porównywało ... w meczu z Dinamo - AT chyba (czytając nasze forum) postanowił pokazać jak blisko jest Gareth-a -> i co? .................... i wyszło GB11 jest wart kilka (albo kilkanaście) razy więcej
30 sierpnia 2013, 22:38
Pozwolę zacytować samego siebie: "Jak szaleć to może Lamela i Eriksen"
30 sierpnia 2013, 23:30
30 sierpnia 2013, 23:31
Gan1982 napisał(a):Z tego miejsca chciałbym przeprosić dwóch panów, a mianowicie Levego i Levisa. W poprzednich okienkach narzekałem na to iż nie robimy transferów pozwalających grać w lm. Zacząłem powątpiewać w inteligencje Levego, oraz myślałem że jest straszną sknerą i " żydzi " kasy. Teraz już wiem czemu tak się działo. Levy nie chciał dać kasy Arremu bo wiedział że to pieniądze wyrzucone w błoto. W przypadku AVB nie było pewności czy ten trener ma wizje Tottenhamu grającego o najwyższe cele, a także czy posiada warsztat by to zrobić. Teraz i ja, i Levy oraz Levies, wiedzą że jest to możliwe i wraz z Andre wiedzą jak to zrobić. Przepraszam że w was zwątpiłem. Dobrze że mamy odpowiedniego człowieka na odpowiednim miejscu. Come On You Levy !!
Już się tak nie biczuj przed nami
31 sierpnia 2013, 01:14
przepraszam,mały edit. obadałem sobie lfc.pl i jestem skrajnie rozbawiony poziomem hejtingu na tamtej stronie. Każdy forumowicz twierdzi, że mamy gorszy skład, za dużo zmian i w tym sezonie to nawet o top4 nam będzie ciężko, a Liverpool oczywiście ma szanse nawet na wicemistrzostwo. Ba, jak przyjdzie Llori (że co?) i Moses to będą mega, mega konkurencyjni. Nie interesują mnie inne kluby, ale to co Ci goście wypisują zasługuje na jakąś osobną książkę, najlepiej księgę czarów albo album iluzji, bo poziom abstrakcji tam jest konkretny. Polecam lekturę! PROJEKT RODGERSA rządzi, nasz jest beznadziejny. Eheheh ... dobranoc
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.