Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512322 odsłony
31 sierpnia 2013, 07:18
Co do Townsenda może na tę chwilę nie czaruję jak Bale, ale kto, np. 3 lata temu pomyślałby, że sprzedamy Walijczyka za takie astronomiczne pieniądze? Czas wszystko pokaże
31 sierpnia 2013, 08:13
Lloris
Walker - Kaboul - Verts- Rose
Capoue-Paulinho
Chadli Eriksen Lamela
Soldado
Uwazam ze po zgraniu to nasz najmocniejszy sklad bedzie.
Oczywiscie zanim Kaboul Lamela i Chadli sie rozegraja to Dawson Towsend i Lennon zlapia troche minut
Walker - Kaboul - Verts- Rose
Capoue-Paulinho
Chadli Eriksen Lamela
Soldado
Uwazam ze po zgraniu to nasz najmocniejszy sklad bedzie.
Oczywiscie zanim Kaboul Lamela i Chadli sie rozegraja to Dawson Towsend i Lennon zlapia troche minut
31 sierpnia 2013, 08:44
Skoro Tottenham zrobił takie transfery już wczoraj zaklepując 3 nowych piłkarzy to teraz tym bardziej nie dostanie Maty bo realnie można namieszać w czołówce. Ale kto go tam wie, Mourinho co raz bardziej mnie zaskakuje i to w negatywnym znaczeniu tego słowa. W moim odczuciu jego sprzedaż Maty to szczyt skurwysyństwa wzgledem całej Chelsea. Myślę że raczej Eriksen był ostatnim wzmocnieniem tego okna.
Po czymś takim w to lato, wiele nowych kibiców chyba bedzie zaskoczona prawdopodobną posuchą transferową za rok. "Ale jak to?"
Czytam te tot24 to jeszcze im mało, jeszcze Hernandeza by chcieli, pijawy. Ciągle mało, mało. I tak to są ogromne wzmocnienia na które padło bagatela 122 mln euro w to okno.
Po czymś takim w to lato, wiele nowych kibiców chyba bedzie zaskoczona prawdopodobną posuchą transferową za rok. "Ale jak to?"
Czytam te tot24 to jeszcze im mało, jeszcze Hernandeza by chcieli, pijawy. Ciągle mało, mało. I tak to są ogromne wzmocnienia na które padło bagatela 122 mln euro w to okno.
31 sierpnia 2013, 09:02
Czuję, że to będzie jednak tak: 90 melonów plus Kłuentrało za Bale'a
31 sierpnia 2013, 09:25
fajnie to wszystko się składa w całosć, chciałem żeby jakos ominąć tą ligę europy ale okazuje się że będzie świetnym polem do popisu dla przemeblowanego składu, nieco innego niż ten który bedzie występował w rozgrywkach ligowych. W zwiazku z wyprzedażą Anży i poziomowi reszty przeciwników chyba bedzie można grać całkiem rezerwowym składem (?)
31 sierpnia 2013, 09:26
RAFO THFC napisał(a):no i Bale z ławki za Chaliego w końcówce może wejść!
dokładnie tak! niech się młody ogrywa, może coś jeszcze z niego będzie
btw. nie macie takich obaw, że zespół może mieć problem ze zgraniem? Czasy Juande Ramosa mi sie przypomniały. Mam nadzieje, że moje wątpliwosci rozwieje jutrzejszy pogrom Arsenalu
31 sierpnia 2013, 09:42
mamy nie zgraną drużyne wymieniliśmy pół kadry z wierzchu to wygląda fajnie ale mam duże obawy co do najbliższych meczów dobrze że będą mogli się zgrać chociaż w LE z ogórasami.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.