Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512322 odsłony

jin_tae

31 sierpnia 2013, 01:59

vebq napisał(a):
Sky Italia report we have had a €35 million bid for Chelsea's Juan Mata rejected -SR

realne?

Po tym tygodniu wszystko jest realne, nawet to, że Kaczyński się ożeni

RAFO THFC

31 sierpnia 2013, 06:16

wygląda na to że teraz zobaczymy news-y informujące o naszych sprzedażach/wypożyczeniach :mysli: - Ade, Ekotto może Sigur

Mr_Johny

31 sierpnia 2013, 07:00

Siggi na wypozyczenie, on potrafi grac i stara sie jak malo kto tylmo po prostu mu cos noe wychodzi :x

RAFO THFC

31 sierpnia 2013, 07:12

myślę, że któregoś z nich można-by Harremu wypożyczyć -- niech awansuje do BPL ..

RAFO THFC

31 sierpnia 2013, 07:13

HR - nas wyciągnął kiedyś z dna, teraz Spurs mogą pomóc jemu :mysli:

SebastianAlex

31 sierpnia 2013, 07:18

Co do Townsenda może na tę chwilę nie czaruję jak Bale, ale kto, np. 3 lata temu pomyślałby, że sprzedamy Walijczyka za takie astronomiczne pieniądze? Czas wszystko pokaże :D

Ramzes

31 sierpnia 2013, 08:11

Ją nawet po tym sezonie nie myślałem że ktoś jest skłonny dać tyle kasy.

Przemas1988

31 sierpnia 2013, 08:13

Lloris
Walker - Kaboul - Verts- Rose
Capoue-Paulinho
Chadli Eriksen Lamela
Soldado

Uwazam ze po zgraniu to nasz najmocniejszy sklad bedzie.

Oczywiscie zanim Kaboul Lamela i Chadli sie rozegraja to Dawson Towsend i Lennon zlapia troche minut

Motorniczy

31 sierpnia 2013, 08:44

Skoro Tottenham zrobił takie transfery już wczoraj zaklepując 3 nowych piłkarzy to teraz tym bardziej nie dostanie Maty bo realnie można namieszać w czołówce. Ale kto go tam wie, Mourinho co raz bardziej mnie zaskakuje i to w negatywnym znaczeniu tego słowa. W moim odczuciu jego sprzedaż Maty to szczyt skurwysyństwa wzgledem całej Chelsea. Myślę że raczej Eriksen był ostatnim wzmocnieniem tego okna.

Po czymś takim w to lato, wiele nowych kibiców chyba bedzie zaskoczona prawdopodobną posuchą transferową za rok. "Ale jak to?":D
Czytam te tot24 to jeszcze im mało, jeszcze Hernandeza by chcieli, pijawy. Ciągle mało, mało. I tak to są ogromne wzmocnienia na które padło bagatela 122 mln euro w to okno.

SebastianAlex

31 sierpnia 2013, 09:02

Czuję, że to będzie jednak tak: 90 melonów plus Kłuentrało za Bale'a :D

Nylon

31 sierpnia 2013, 09:05

Lloris
Walker - Dawson - Verts- Rose
Sandro-Paulinho
Lennon Eriksen Lamela
Soldado

moim zdaniem tak powinna wyglądać nasza wyjściówka :)

saikor

31 sierpnia 2013, 09:08

nylon, popieram twoją jedynastkę, według mnie Sandro w pierwszym składzie to kwestia czasu i powrotu do formy, jednak Lennonowi będzie w cholere ciężko zostać w składzie z tą formą jaką ukazuje od dłuższego czasu ...

RAFO THFC

31 sierpnia 2013, 09:10

Nylon napisał(a):
Lloris
Walker - Dawson - Verts- Rose
Sandro-Paulinho
Lennon Eriksen Lamela
Soldado

moim zdaniem tak powinna wyglądać nasza wyjściówka :)

eee - zapominacie o Dembele !

RAFO THFC

31 sierpnia 2013, 09:15

alternatywna 11-stka to:

LL/
Naugton-Kaboul-Chiriches-Rose
Dembele-Capoue
AT-Holtby-Chadli
-- Defoe ---

też niezła :brawo: nie?
no i Bale z ławki za Chaliego w końcówce może wejść!

Zolter

31 sierpnia 2013, 09:23

Na ITK info że Eriksen to NIE OSTATNI ZAKUP.

Motorniczy

31 sierpnia 2013, 09:25

fajnie to wszystko się składa w całosć, chciałem żeby jakos ominąć tą ligę europy ale okazuje się że będzie świetnym polem do popisu dla przemeblowanego składu, nieco innego niż ten który bedzie występował w rozgrywkach ligowych. W zwiazku z wyprzedażą Anży i poziomowi reszty przeciwników chyba bedzie można grać całkiem rezerwowym składem (?)

Skaju

31 sierpnia 2013, 09:26

RAFO THFC napisał(a):
no i Bale z ławki za Chaliego w końcówce może wejść!

dokładnie tak! niech się młody ogrywa, może coś jeszcze z niego będzie :)

btw. nie macie takich obaw, że zespół może mieć problem ze zgraniem? Czasy Juande Ramosa mi sie przypomniały. Mam nadzieje, że moje wątpliwosci rozwieje jutrzejszy pogrom Arsenalu :)

Arcz

31 sierpnia 2013, 09:30

Ja na jutro na żaden pogrom się nie nastawiam ;p jakbyśmy chociaż skromnie wygrali to byłbym mega szczęśliwy, ciekaw jestem jak to będzie jutro wyglądało i kto wyjdzie, zgrania można oczekiwać dopiero za kilka meczy

RAFO THFC

31 sierpnia 2013, 09:31

brak Sigur-a w tej wyliczance wskazuje na to, że jest to piłkarz do wypż/wypo :mysli:

WojtasTHFC

31 sierpnia 2013, 09:42

mamy nie zgraną drużyne wymieniliśmy pół kadry z wierzchu to wygląda fajnie ale mam duże obawy co do najbliższych meczów dobrze że będą mogli się zgrać chociaż w LE z ogórasami.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła