Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512405 odsłon

tomasz87

29 sierpnia 2013, 23:19

Jedno jest pewne - jezeli dojdzie do nas Dunczyk, to mamy komplet. Cudowna sprawa. Bardzo szeroka lawka rezerwowych, mozna z niej stworzyc niemal dwie rownorzedne jedynastki. W tym roku, nie bedzie powtorki, z rozrywki, i watpie, aby pilkarze byli w marcu przemeczeni i grali na oparach. Mamy tez o wielu wiecej kreatywnych graczy, wiec nie grozi powtorka ze spotkania z Basel, gdy Bale zlapal kontuzje i kazdy martwil sie "co teraz?". Kilkanascie miesiecy temu, gdyby ktos powiedzial, ze zrobimy takie transfery, i to nie w ostatnich 24h, to uznalbym, iz jest nienormalny.
Levy w tym okienku rozpiescil nas do granic mozliwosci.
W dodatku, pomijajac Brada, mamy mlody zespol - oni moga byc tylko lepsi.

Diego

29 sierpnia 2013, 23:28

W tym momencie, pomojając Friedela, najstraszym zawodnikiem klubu jest 29-letni Michael Dawson :brawo:

mosaj

29 sierpnia 2013, 23:59

martwi mnie brak newsa na oficjalnej ws. Lameli ... niby deal done, Roma już dawno potwierdziła, testy medyczne już ma za sobą, a tu cisza ... o ile się nie mylę, to do jutra do południa czasu brytyjskiego musimy ich zgłosić, tak? (by zagrali z Arsenalem)

varba

30 sierpnia 2013, 02:58

trzaskal napisał(a):
Ajax boss Frank De Boer has confirmed that Tottenham Hotspur have signed Christian Eriksen. (Via De Telegraaf)

:D:D:D:D:D:D

http://www.telegraaf.nl/tv/telesport/voetbal/21849502/__De_Boer_baalt_van_vertrek_Eriksen__.html

Lubie docierać do źródeł, mówi ktoś po holendersku, bo z tego co ja wywnioskowałem, to w czwartek miał przejść testy medyczne u nas, ale nie dałbym sobie ręki uciąć, zwłaszcza,że rozumiem pojedyńcze wyrazy, a to może być bardzo mylące :D :D

Drugler

30 sierpnia 2013, 06:45

Z takim składem to 4-3-3 raczej niemożliwe jest , może avb wymyśli 3-6-1 bo tylu środkowych pomocników mamy że chuj :D

olivier

30 sierpnia 2013, 06:50

Na Twitterze wszyscy zgodni. Dzisiaj 3 potwierdzenia transferów: Chirichesa, Lameli i Eriksena.

MatMar

30 sierpnia 2013, 07:09

varba napisał(a):
rozumiem pojedyńcze wyrazy, a to może być bardzo mylące :D :D
Rozumiem, że tymi wyrazami są "Tottenham" i "Eriksen"? ;P

PatricziwwersjiBeta

30 sierpnia 2013, 07:19

RAFO THFC napisał(a):
Eriksen - jest zbędny, w pomocy jest już OK

Wręcz przeciwnie na 10 mamy deficyt ;) Pewnie Holtby i Eriksen na 10 a Sigi zapchaj dziura ;)

Diego- powoli przecież oni w derbach najwyżej końcówkę zagrają, co do formacji ja 4-3-3 nie widzę, chyba 4-2-3-1 zostanie ;)

matek

30 sierpnia 2013, 07:35

Jak dla mnie 4-3-3 jest absolutnie możliwe. Dembele, Capoue (Sandro), Paulinho w środku, Eriksen (Holtby) jako fałszywy skrzydłowy, biorący się za rozgrywanie na połowie przeciwnika i udostępniający lewy "korytarz" Rose'owi.

Denninstoun

30 sierpnia 2013, 07:51

Diego spokojnie myślę że z czwórki Sandro, Dembele, Paulinho, Capoue będzie grała ta dwójka która jest w największym gazie. To że Dembele słabo zaczął sezon nie oznacza że będzie na całą rundę rezerwowym.
Żal to mi trochę Carolla.

Pewnie z takim składem będziemy grali 4-2-3-1
Bardzo mnie to cieszy bo ze Swan 3-3-1 wyglądało bardzo defensywnie. Jednak pewnie nie raz będziemy kończyli mecze takim ustawieniem przy pomyślnym wyniku.

Ciekawe kto wywalczy pozycje podstawowego stopera obok Janka w przeciągu miesiąca.

Wogóle ten skład to są jakieś jaja. Mam nadzieje że AVB to poukłada i wprowadzi nowych w swoją koncepcje.

Ramzes

30 sierpnia 2013, 08:03

Lamela i Eriksen na derbach? Nie ma szans, muszą spokojnie wchodzić do drużyny, anusy dostaną i bez nich.\
Ja bym sobie skład na arsenal wyobrażał tak
Lloris, Rose Dawson Vertonghen Walker Paulinho, Capoue, Dembele Townsend Lennon Soldado

jin_tae

30 sierpnia 2013, 08:20

Donderdag avond czyli wczoraj wieczorem miał przejść testy i jak zda to tylko podpis i jest naszym graczem :cwaniak:

PS

Toby Alderweireld jest bliski przejścia do Atletico Madryt. Belgijski obrońca Ajaksu Amsterdam ma dziś przejść testy medyczne w hiszpańskim klubie.

Motorniczy

30 sierpnia 2013, 08:46

a to że nam zabierają najlepszych to chuj tam... Tottenhamu nikt nie żałuje oprócz kibiców
To jest biznes, bez żadnych pieprzonych sentymentów

Michał

30 sierpnia 2013, 08:59

Czy ja wiem, czy grabią. Ajax produkuje piłkarzy na sprzedaż, a gdy sprzedają już kogoś, to z zasady mają wyszukany/wyszkolony talent na jego miejsce. Oni prowadzą podobną politykę, jak Porto, Benfica, Udinese... Co roku grają w Lidze Mistrzów, często zdobywają mistrzostwo, jakoś sobie radzą.

PatricziwwersjiBeta

30 sierpnia 2013, 09:04

Tylko szkoda ze znowu dostali się do mega ciężkiej grupy w Lm, znowu nie mają szans na wyjście, szkoda.

Motorniczy

30 sierpnia 2013, 09:14

to prawda, Ajax to ma przesrane, jak nie Real ileś tam razy pod rząd to teraz Barcelona :krzyk:

limbonic

30 sierpnia 2013, 09:47

Motorniczy napisał(a):
to prawda, Ajax to ma przesrane, jak nie Real ileś tam razy pod rząd to teraz Barcelona :krzyk:

Faktycznie mają przesrane, rok w rok grając w LIDZE MISTRZÓW, powiedz to naszym polskim klubom...

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła