Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512407 odsłon
29 sierpnia 2013, 13:35
29 sierpnia 2013, 13:36
Ramzes napisał(a):No to jak trudne nazwisko to Toby Alderwierldeiwleiwldiwblebleble
Proste Toby Alderwireld tak trudno to wymówić?
Arsenal dopinął transfer Flaminiego, in Arsen we trust
29 sierpnia 2013, 13:47
Motorniczy napisał(a):Serio Hulk?nie trafia do mmnie ten koleś. W Zenicie chyba też za specjalnie nic nie pokazał podobnie jak Willian w Anży. Radzę sie zastanowic poważnie przed kupnem tego gościa za kolejny rekord. Kase rozjebać łatwo ale zarobić to już nie ma komu
Nie oceniałbym kogokolwiek po występach w Rosji albo na Ukrainie. Dla mnie piłkarze idą tam tylko i wyłącznie dla kasy, nie zdziwiłbym się, jakby mieli w dupie czy grają dobrze, czy nie. Hajs się zgadza, więc whatever. W Pucharze Konfederacji grał dobrze, sylwetką i stylem gry pasuje do PL jak ulał, zna się z AVB. Według mnie byłby MEGA wzmocnieniem. Choć zgadzam się też, że co za dużo, to nie zdrowo.
29 sierpnia 2013, 13:53
29 sierpnia 2013, 13:53
MatMar napisał(a):Nie oceniałbym kogokolwiek po występach w Rosji albo na Ukrainie. Dla mnie piłkarze idą tam tylko i wyłącznie dla kasy, nie zdziwiłbym się, jakby mieli w dupie czy grają dobrze, czy nie. Hajs się zgadza, więc whatever. W Pucharze Konfederacji grał dobrze, sylwetką i stylem gry pasuje do PL jak ulał, zna się z AVB. Według mnie byłby MEGA wzmocnieniem. Choć zgadzam się też, że co da dużo, to nie zdrowo
tylko ze Willian na ukrainie grał dobrze
tylko po co nam Hulk, jak za 40 baniek to gość do 1 składu, tylko chyba nie ma miejsca dla niego
Eriksen powinien zamknąć nasze okienko;p
29 sierpnia 2013, 13:54
Motorniczy napisał(a):był taki jeden twór ostatnio co tak radykalne zmiany w składzie wprowadził, i wylecieli z PL z hu(l)kiem. W którymś z tematów jeden z naszych kolegów napisał żeby za specjalnie na Emirates się nie napalać, w zasadzie to ma rację. Mimo że mamy świetny skład to jeszcze nie do końca niektórzy wiedza jak grać z innymi partnerami na boisku. A co do Ukrainy to nie wiem czy idą dla kasy? Moim zdaniem Szachtar Donieck to dobry klub na wypromowanie się w Champions League, co za tym idzie pokazanie sie szerszej publiczności i transfer do innego klubu. Ale czy Szachtar Donieck tak dobrze płaci? Nie powiedziałbym
Z tymże Hulk nie poszedł do Rosji, żeby się wypromować.
29 sierpnia 2013, 13:58
29 sierpnia 2013, 14:09
29 sierpnia 2013, 14:12
nie o to chodzi, jak jest za duże przemeblowanie to też jest źle. Żeby mocny skład na papierze gwarantował sukces to QPR dzisiaj nie telepało sie w Championship. Z umiaremDiego napisał(a):Zawsze narzekamy, że za mało piłkarzy dochodzi do Spurs, a w tym roku większość nie chce już nowych piłkarzy. Popadamy w skrajności w skrajność
29 sierpnia 2013, 14:20
29 sierpnia 2013, 14:24
MatMar napisał(a):@Robert
Oglądałeś ligę ukraińską, żeby twierdzić, że grał dobrze? Owszem, grał dobrze, ale w Lidze Mistrzów
nie, ale za byle kogo nie daje sie 30 baniek
Diego napisał(a):Zawsze narzekamy, że za mało piłkarzy dochodzi do Spurs, a w tym roku większość nie chce już nowych piłkarzy. Popadamy w skrajności w skrajność
tak jak klub, bo te przemeblowanie jest potężne
Arcz a jakiś link
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.