Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512407 odsłon

Arcz

29 sierpnia 2013, 13:34

Żebyśmy czasem nie przesadzili z tymi transferami, bo zaraz wymienimy całą 11. Jak dla mnie to jeszcze Eriksen i kadra jest kompletna

Motorniczy

29 sierpnia 2013, 13:35

Serio Hulk? :wysmiewacz: nie trafia do mmnie ten koleś. W Zenicie chyba też za specjalnie nic nie pokazał podobnie jak Willian w Anży. Radzę sie zastanowic poważnie przed kupnem tego gościa za kolejny rekord. Kase rozjebać łatwo ale zarobić to już nie ma komu...

Ramzes

29 sierpnia 2013, 13:35

Arcz, racja.
W końcu trzeba pamiętać też o zgraniu.

PatricziwwersjiBeta

29 sierpnia 2013, 13:36

Ramzes napisał(a):
No to jak trudne nazwisko to Toby Alderwierldeiwleiwldiwblebleble

Proste Toby Alderwireld tak trudno to wymówić?
Arsenal dopinął transfer Flaminiego, in Arsen we trust :rotfl:

Ramzes

29 sierpnia 2013, 13:39

Noi to chyba na tyle wzmocnień w Arsenalu :luzik:

Mr_Johny

29 sierpnia 2013, 13:47

Ja tez uwazam, ze brakuje nam tylko Eriksena i mamy bardzo mocny sklad z duza glebia :)

Mr_Johny

sory za dubel na telefonie tak czasem wyskakuje :p

MatMar

Motorniczy napisał(a):
Serio Hulk? :wysmiewacz: nie trafia do mmnie ten koleś. W Zenicie chyba też za specjalnie nic nie pokazał podobnie jak Willian w Anży. Radzę sie zastanowic poważnie przed kupnem tego gościa za kolejny rekord. Kase rozjebać łatwo ale zarobić to już nie ma komu

Nie oceniałbym kogokolwiek po występach w Rosji albo na Ukrainie. Dla mnie piłkarze idą tam tylko i wyłącznie dla kasy, nie zdziwiłbym się, jakby mieli w dupie czy grają dobrze, czy nie. Hajs się zgadza, więc whatever. W Pucharze Konfederacji grał dobrze, sylwetką i stylem gry pasuje do PL jak ulał, zna się z AVB. Według mnie byłby MEGA wzmocnieniem. Choć zgadzam się też, że co za dużo, to nie zdrowo.

wersus

29 sierpnia 2013, 13:52

Nie chcę tutaj Hulka, według mnie jeśli Eriksen przyjdzie to mamy kompletną kadrę.

Motorniczy

29 sierpnia 2013, 13:53

był taki jeden twór ostatnio co tak radykalne zmiany w składzie wprowadził, i wylecieli z PL z hu(l)kiem. W którymś z tematów jeden z naszych kolegów napisał żeby za specjalnie na Emirates się nie napalać, w zasadzie to ma rację. Mimo że mamy świetny skład to jeszcze nie do końca niektórzy wiedza jak grać z innymi partnerami na boisku. A co do Ukrainy to nie wiem czy idą dla kasy? Moim zdaniem Szachtar Donieck to dobry klub na wypromowanie się w Champions League, co za tym idzie pokazanie sie szerszej publiczności i transfer do innego klubu. Ale czy Szachtar Donieck tak dobrze płaci? Nie powiedziałbym

Robert

29 sierpnia 2013, 13:53

MatMar napisał(a):
Nie oceniałbym kogokolwiek po występach w Rosji albo na Ukrainie. Dla mnie piłkarze idą tam tylko i wyłącznie dla kasy, nie zdziwiłbym się, jakby mieli w dupie czy grają dobrze, czy nie. Hajs się zgadza, więc whatever. W Pucharze Konfederacji grał dobrze, sylwetką i stylem gry pasuje do PL jak ulał, zna się z AVB. Według mnie byłby MEGA wzmocnieniem. Choć zgadzam się też, że co da dużo, to nie zdrowo

tylko ze Willian na ukrainie grał dobrze;)
tylko po co nam Hulk, jak za 40 baniek to gość do 1 składu, tylko chyba nie ma miejsca dla niego;)

Eriksen powinien zamknąć nasze okienko;p

MatMar

29 sierpnia 2013, 13:54

Motorniczy napisał(a):
był taki jeden twór ostatnio co tak radykalne zmiany w składzie wprowadził, i wylecieli z PL z hu(l)kiem. W którymś z tematów jeden z naszych kolegów napisał żeby za specjalnie na Emirates się nie napalać, w zasadzie to ma rację. Mimo że mamy świetny skład to jeszcze nie do końca niektórzy wiedza jak grać z innymi partnerami na boisku. A co do Ukrainy to nie wiem czy idą dla kasy? Moim zdaniem Szachtar Donieck to dobry klub na wypromowanie się w Champions League, co za tym idzie pokazanie sie szerszej publiczności i transfer do innego klubu. Ale czy Szachtar Donieck tak dobrze płaci? Nie powiedziałbym

Z tymże Hulk nie poszedł do Rosji, żeby się wypromować.

MatMar

29 sierpnia 2013, 13:57

@Robert

Oglądałeś ligę ukraińską, żeby twierdzić, że grał dobrze? Owszem, grał dobrze, ale w Lidze Mistrzów.

Motorniczy

29 sierpnia 2013, 13:58

Ale Szachtar Donieck to nie Rosja, ja mam na myśli Ukraińską piłkę - Szachtar Donieck który zawsze wiadomo z góry że będzie grał w fazie grupowej z urzędu uzyskując mistrza kraju :hejka:

Diego

29 sierpnia 2013, 14:06

Zawsze narzekamy, że za mało piłkarzy dochodzi do Spurs, a w tym roku większość nie chce już nowych piłkarzy. Popadamy w skrajności w skrajność :D

Motorniczy

29 sierpnia 2013, 14:12

Diego napisał(a):
Zawsze narzekamy, że za mało piłkarzy dochodzi do Spurs, a w tym roku większość nie chce już nowych piłkarzy. Popadamy w skrajności w skrajność :D
nie o to chodzi, jak jest za duże przemeblowanie to też jest źle. Żeby mocny skład na papierze gwarantował sukces to QPR dzisiaj nie telepało sie w Championship. Z umiarem

Arcz

29 sierpnia 2013, 14:20

Odnośnie QPR to jest ciekawy dokument "Futbolowy plan czteroletni, W 2007 roku drużyna piłkarska Queens Park Rangers była na skraju bankructwa. Finanse klubu były w fatalnym stanie, a w dodatku w wypadku samochodowym zginął młody talent i olbrzymia nadzieja zespołu. Z pomocą angielskiemu klubowi przyszli miliarderzy: Flavio Briatore, Bernie Ecclestone, Lakshmi Mittal i Amit Bhatia. Po czterech latach Queens Park Rangers awansowało Premier League. Twórcy dokumentu sfilmowali kulisy czteroletniego planu - m.in. rozmowy między właścicielami, kłopoty meczowe i inne dramatyczne wydarzenia z szatni, boiska i sal konferencyjnych. " można obejrzeć na necie ;)

Robert

29 sierpnia 2013, 14:24

MatMar napisał(a):
@Robert

Oglądałeś ligę ukraińską, żeby twierdzić, że grał dobrze? Owszem, grał dobrze, ale w Lidze Mistrzów

nie, ale za byle kogo nie daje sie 30 baniek:luzik:

Diego napisał(a):

tak jak klub, bo te przemeblowanie jest potężne;P

Arcz a jakiś link:mysli:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła