Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512310 odsłon

Robert

1 września 2013, 18:18

No to trudno.

Nie wiem jak on siebie widzi w tym klubie, ale spoko

dzisiaj z nudów oglądałem ich no i modric dobry mecz i Isco
a skrzydłowi nie odgrywają takiej roli jak w zeszłym sezonie, Ronaldo niewidoczny dzisiaj, podobno ostatnio też;d

Ramzes

1 września 2013, 18:19

Bale, a ją cię miałem za rozsądnego faceta, Bayern to bym zrozumiał, ale dlaczego do Realu. Nie wie co go czeka.

olivier

1 września 2013, 18:25

z tego co media podają to przeszedł za 86 mln. funtów.

Motorniczy

1 września 2013, 18:25

czyli rekord jest? A podobno jakiś jeszcze mecz towarzyski z tego względu zespoły mają zagrać

Korred

1 września 2013, 18:26

The fee for Gareth Bale is believed to be a world record €100 million (£86 Million)

Robert

1 września 2013, 18:26

Motorniczy napisał(a):
czyli rekord jest? A podobno jakiś jeszcze mecz towarzyski z tego względu zespoły mają zagrać

mecz,a po co mają nam przywozić dwie płaczki?

bo to juz jest pewne ze Bale skomlał o transfer, zawiódł wielu:blee:

olivier

1 września 2013, 18:30

Motorniczy napisał(a):

Tak, transfer Bale'a został uznany rekordem. 100 mln. euro (85-86 mln. funtów)

Motorniczy

1 września 2013, 18:32

no nie wiem ja tylko tak słyszałem, po prostu. Ze miał być dodatkowo mecz towarzyski coś jak Lech - BVB w związku z odejściem Lewandowskiego.

Jak kiedyś wyda biografie to chętnie poznam prawdę jak to tutaj mu było w Tottenhamie

Motorniczy

1 września 2013, 18:33

Jak tylko pomyślę o RAFO ;( nie dosć że przegraliśmy to jeszcze Bale odchodzi, bo on to raczej do wiadomości tego nie przyjmował

Malothein

1 września 2013, 18:47

Bale... Z jednej strony rozumiem go: kasa, lm, ronaldo itd... ale z drugiej - przechodzi do ligi hiszpańskiej w której będzie grał (nie licząć ligi mistrzów) trzydzieści parę sparingów w sezonie i ze 4-5 prawdziwych spotkań. Młody jest, mógł jeszcze ten rok poczekać :)

Robert

1 września 2013, 19:08

Dobrze, ze jesteśmy daleko, bo Rafo komuś zajebie:rotfl:

Ale plus jest taki ze Lamela nieźle sie pokazał, a na ilu treningach był? 2?
Lżej po tej stracie:luzik:

Malothein napisał(a):
Bale... Z jednej strony rozumiem go: kasa, lm, ronaldo itd... ale z drugiej - przechodzi do ligi hiszpańskiej w której będzie grał (nie licząć ligi mistrzów) trzydzieści parę sparingów w sezonie i ze 4-5 prawdziwych spotkań. Młody jest, mógł jeszcze ten rok poczekać :)

jakie 4-5 meczy?:P
Bilbao dzisiaj bylo zdominowane:P

Spursiak

1 września 2013, 19:11

Apparently Capoue has suffered a double leg break. Devastated! -SR

Drugler

1 września 2013, 19:18

A w zasadzie niech spierdala ten bale - może ktoś ( np z anali ) powiedzieć , że nie doceniamy tego co dla nas zrobił ale on tak się zachowując nie docenił tego co tottenham dla NIEGO zrobił .

Bezznaczenia trzymaj się bale , ale w tym madrycie już wszyscy są na Ciebie zmówieni i nikt do Ciebie ( oprócz modrica ) piłek nie będzie grał :)

jin_tae

1 września 2013, 19:26

Według najnowszych informacji, Mesut Ozil zaakceptował ofertę Arsenalu. Kanonierzy maja wyłożyć za niego 47 milionów euro.

Michał

1 września 2013, 19:30

Malothein napisał(a):

To gdzie miał odejść. Przecież wiesz, że Manchester musiałby zapłacić 2x więcej, żeby Levy go tam puścił. Podobna sytuacja jak z Modriciem. A Real mimo wszystko wizerunkowo, sportowo i finansowo prezentuje wyższy poziom niż Tottenham. I Ligi Mistrzów w najbliższej przyszłości raczej by z nami nie wygrał.

Zolter

1 września 2013, 19:32

Spursiak napisał(a):
Apparently Capoue has suffered a double leg break. Devastated! -SR

tragedia, dopiero co przyszedł, świetnie grał i takie coś .

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła