Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512306 odsłon
2 września 2013, 08:49
Motorniczy napisał(a):i pomyśleć że chciałem specjalnie wyhaczyć brytyjską edycję fify z tym płaczkiem na okładcejaki ja jestem idiota
to zobacz to
już wczoraj to było
http://www.youtube.com/watch?v=UVRGG6I_fYQ
2 września 2013, 09:31
i znów Skysports pokazuję piękniejszą stronę Tv sportowej
2 września 2013, 10:30
Denninstoun napisał(a):Jeżeli Bale kosztował 100mln to taki Mata powinien kosztować 60mln. Dajmy 40mln i jest nasz.
Przykra kontuzja Capoue. Pamiętajcie że mamy jeszcze Toma Carolla który pewnie nigdzie nie odejdzie
Caroll najprawdopodobniej przejdzie do Crystal Palace na roczne wypożyczenie
2 września 2013, 10:41
olivier napisał(a):Jesteśmy blisko Tom'a Ince z Blackpool, ja się pytam po co nam taki przeciętniak skoro Lennon jest lepszy no i na co nam 35 skrzydłowy ??!
Tom Ince to jeden z najlepiej zapowiadających się skrzydłowych w Anglii. Jest bardzo młody i już nie odstający umiejętnościami od połowy skrzydłowych w premier league. Daję mu dwa lata i będzie wciągał Lennonka(który w cale nie jest taki zajebisty jak nam się wydaje) na śniadanko
2 września 2013, 11:00
2 września 2013, 11:22
jin_tae napisał(a):Tom Ince to jeden z najlepiej zapowiadających się skrzydłowych w Anglii. Jest bardzo młody i już nie odstający umiejętnościami od połowy skrzydłowych w premier league. Daję mu dwa lata i będzie wciągał Lennonka(który w cale nie jest taki zajebisty jak nam się wydaje) na śniadanko
dobrze zapowiadających się to my już mamy w drużynie miliard zawodnikow. jeśli w ogóle kogokolwiek mamy teraz kupować to albo kogoś kto będzie z miejsca gwiazda drużyny, albo jakiegoś młodego ktorego odrazu wypozyczymy. wczoraj wyraźnie brakowalo lidera, takim ma chyba być Eriksen, ale czy podoła? zobaczymy. Mata byłby idealny chociaz moim zdaniem nie potrzebujemy więcej transferow. kwestia czasu jest aż ta druzyna zatrybi i sie rozpedzi. na pozycji Ince mamy Lamela, Townsend, Chadli - wszyscy młodzi i musza grac zeby sie rozwijac, a do tego jest Azza ktory miejsca tez latwo nie odda. Gdzie Ty tam widzisz Ince?
2 września 2013, 11:32
Niedobrze.
edit: Liverpool tez najs, m. in. Sakho, o którym pisałem już kiedyś. Walka o 3-4 pozycję będzie ciekawsza niż ta o majstra ;p
2 września 2013, 11:51
deiak7 napisał(a):
Frajer koszulke realu pocałował :x
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.