Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512303 odsłony

_jaroszy

2 września 2013, 12:57

Ciekawe co z Ade i Assou - Ekotto ? Coś cicho o nich póki co

Motorniczy

2 września 2013, 13:12

Arcz napisał(a):
zawsze pisałem to samo, więc mi nie zarzucaj że zmieniam zdanie;) chyba każdy kto myśli racjonalnie wiedział że do tego transferu dojdzie
Pewnie tak, za rzadko cię tu widywałem w ten okres, pewnie dlatego tak to uogólniłem :|

Robert napisał(a):
@Motorniczy
nie ma co sie denerwować, przeszedł, jest po wszystkim. Przynajmniej nie musieliśmy przepłacać jak Napoli za Higuaina;)
ja tam się nie denerwuję ale oglądać jego zadowolonej miny na prezentacji tez mi się nie widzi. Trochę dla mnie to dziwne że tutaj ogladaliście :P Ale to prawda, Napoli troche na frajerów wyszło z Higuainem.

Ogólnie to chodza słuchy że okienko nam się jeszcze nie skończyło. Czekamy do rana :)

RAFO THFC

2 września 2013, 13:15

Walu napisał(a):
dobrze zapowiadających się to my już mamy w drużynie miliard zawodnikow. jeśli w ogóle kogokolwiek mamy teraz kupować to albo kogoś kto będzie z miejsca gwiazda drużyny, albo jakiegoś młodego ktorego odrazu wypozyczymy. wczoraj wyraźnie brakowalo lidera, takim ma chyba być Eriksen, ale czy podoła? zobaczymy. Mata byłby idealny chociaz moim zdaniem nie potrzebujemy więcej transferow. kwestia czasu jest aż ta druzyna zatrybi i sie rozpedzi. na pozycji Ince mamy Lamela, Townsend, Chadli - wszyscy młodzi i musza grac zeby sie rozwijac, a do tego jest Azza ktory miejsca tez latwo nie odda. Gdzie Ty tam widzisz Ince?

dokładnie, mamy piłkarzy u progu kariery, którzy rozwiną się w ciągu najbliższych lat - takich TOTT już nie potrzebuje - teraz przydał by się ktoś pokroju Rooney-a, Hulka ... Ibry ..

Robert

2 września 2013, 13:23

Motorniczy napisał(a):
ja tam się nie denerwuję ale oglądać jego zadowolonej miny na prezentacji tez mi się nie widzi. Trochę dla mnie to dziwne że tutaj ogladaliście Ale to prawda, Napoli troche na frajerów wyszło z Higuainem.

dlatego wyłączyłem, nie oglądałem calego, tylko kilka minut:luzik:
Moze dlatego nie mógł nic gadać i trenować, zebyśmy nie byli dojeni jak napoli

Jak Sky zrobiło podliczenie transferów, to wydaliśmy najwiecej, no i 1/5 tego co wydali w angli

jin_tae

2 września 2013, 13:23

RAFO THFC napisał(a):
ktoś pokroju Rooney-a, Hulka ... Ibry

Giroud? :rotfl:

Diego

2 września 2013, 13:40

Robert napisał(a):
Rooney powiedział, ze nie bedzie juz chciał transferu, zresztą on teraz z 2 tyg nie bedzie grał bo ma rozcięte czoło

i dobrze, niech odrzucają;d

już puścili kake, interes życia, wydać 65mln i oddać go za darmo:wysmiewacz:

co do Ade, to moze sie odnajdzie
Tak naprawdę to Real faktycznie zrobił interes, bo zarobił na Brazylijczyku niebotyczne kwoty. Mimo, że Kaka grzał ławę, to w Azji, Chinole zabijają się o jego koszulki. Wystarczy wejść na oficjalną Realu na fejsie i zobaczyć ile "like" ma zdjęcie z Kaką, a także komentarze :D Pojebani ci Chińczycy, ale cóż zrobić...:glupek:

Diego

2 września 2013, 13:43

Tottenham, który wydał już w tym okienku ponad 100 milionów euro nie ma zamiaru na tym poprzestać. Zastrzyk gotówki po sprzedaniu Garetha Bale'a chcą jeszcze spożytkować sprowadzając Hulka z Zenitu St. Petersburg. Cena ma oscylować w okolicach dziesięciu milionów euro.

Jeśli 10 mln, to jestem za :ok:

moshino

2 września 2013, 13:48

_jaroszy napisał(a):
Ciekawe co z Ade i Assou - Ekotto ? Coś cicho o nich póki co

Redknapp złożyl ofertę wypożyczenia Assou-Ekotto, oprócz tego podobno BAE rozmawia z Lille.
Co do Adebayora to powiedział dla Sky sports, że nie rusza się z Tottenhamu i chce zostać

Robert

2 września 2013, 13:49

no też racja z tymi koszulkami

nie no, jak za 10 mln, to brałbym go

RAFO THFC

2 września 2013, 13:49

"Cena ma oscylować w okolicach dziesięciu milionów euro. "

- chyba za wypożyczenie ? 10 baniek ... tak słyszałem:plask:

Diego

2 września 2013, 13:56

RAFO THFC napisał(a):

Jeśli na wypożyczenie, to trochę za dużo kasy te 10 mln ;|

Robert

2 września 2013, 13:58

jak wypożyczenie, to po co nam ?
chyba ze wypożyczenie z opcją pierwokupu za dyszke, to tak

Drugler

2 września 2013, 14:03

RAFO THFC napisał(a):

Może jest to jakieś dwuletnie wypożyczenie lub wypożyczenie na zasadzie braku płacenia pensji bo pewnie takowe pienądze ( rocznie ) hulk zarabia.

trzaskal

2 września 2013, 14:15

Tottenham reached an agreement with QPR to loan Assou-Ekotto and Carroll, according to Sky Italy

jin_tae

2 września 2013, 14:19

Liverpool i PSG rozpoczynają rozmowy z Chelsea w sprawie transferu Maty.

Diego

2 września 2013, 14:25

trzaskal napisał(a):
Tottenham reached an agreement with QPR to loan Assou-Ekotto and Carroll, according to Sky Italy
To chyba oznacza, że będziemy starali się pozyskać Coentrao :D

wersus

2 września 2013, 14:32

Jak patrzę na nieudolne wrzutki Rose'a i jego karygodny błąd w meczu z Arsenalem, to przyznam się, jestem za transferem Kłentrao do nas. Ten zawodnik to klasa sama w sobie. Z drugiej strony kolejny nowy zawodnik, kolejny do aklimatyzacji.

Michał

2 września 2013, 14:32

Diego napisał(a):
To chyba oznacza, że będziemy starali się pozyskać Coentrao :D

A biorąc pod uwagę, że to deadline day, to możemy za niego niestety przepłacić. Ale Fabio to zajebisty LO. Szkoda tylko trochę Rose'a, bo ciężko mi sobie wyobrazić, by Coentrao siedział na ławce... :|

Robert

2 września 2013, 14:34

Michał napisał(a):
A biorąc pod uwagę, że to deadline day, to możemy za niego niestety przepłacić. Ale Fabio to zajebisty LO. Szkoda tylko trochę Rose'a, bo ciężko mi sobie wyobrazić, by Coentrao siedział na ławce... :|

ale moze dużo nauczyć sie

oby tylko za dużo nie płacić za niego

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła