Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512305 odsłon

PatricziwwersjiBeta

1 września 2013, 20:25

RAFO THFC napisał(a):
Co za dzień! Przegrywamy DERBY - to jeszcze nic na WHL możemy się odegrać. ale --- TRACIMY BALE! A Real wzmacnia ODBYT Ozil-em w podzięce, za dwóch genialnych graczy! :brawo: - patrz - Luka M. i GB11! -------------------------------------------------------mistrzostwo świata panie Levy! :brawo: tu pokazałeś jak bardzo dałeś się wyruchać !

Znajdź kozaka co wyciagnie rekord za Bale`a...

Ramzes

1 września 2013, 20:26

Z piłkarza wartego 50-60 mln zrobił piłkarza za 100 mln.

Marcin108

1 września 2013, 20:28

Arcz napisał(a):
cooo? Ty w ogole widziałeś te sytuacje? chyba popadasz w paranoje, normalna walka, nawet komentatorzy się dziwili że coś sie stało, po prostu źle ułożyła się stopa podczas upadku,żadnej złośliwości tam nie było

nie wiem, różnie można to interpretować. Widziałem sytuację tylko raz na powtórce, może rzeczywiście źle to oceniłem.

RAFO THFC napisał(a):
Co za dzień! Przegrywamy DERBY - to jeszcze nic na WHL możemy się odegrać. ale --- TRACIMY BALE! A Real wzmacnia ODBYT Ozil-em w podzięce, za dwóch genialnych graczy! :brawo: - patrz - Luka M. i GB11! -------------------------------------------------------mistrzostwo świata panie Levy! :brawo: tu pokazałeś jak bardzo dałeś się wyruchać !

Skąd to info o Ozilu?

Denninstoun

1 września 2013, 20:37

Jeżeli Bale kosztował 100mln to taki Mata powinien kosztować 60mln. Dajmy 40mln i jest nasz.

Przykra kontuzja Capoue. Pamiętajcie że mamy jeszcze Toma Carolla który pewnie nigdzie nie odejdzie.

radeon

1 września 2013, 20:40

nie winie chlopakow, pretensje mialbym do AVB za slabo to wygladalo. Po pierwsze niech w koncu powie Dawsonowi ze jest 4/5 wyborem bo sie srednio nadaje Vert-Kaboul-Vlad-Dawson/Freyrs tak to powinno wygladac a najlepiej zeby Dawson zniknal (szkoda ze Coulker nie zaakceptowalby roli 4 tego...)

RAFO THFC

1 września 2013, 20:44

Plan na marcowe derby składa się z dwóch celów. Zgarnąć 3 pkt i połamać Santiego C. ... mam nadzieje, że wykonamy go w 100% ... "oko za oko, ząb za ząb"!

Ramzes

1 września 2013, 20:49

Nie życzę nikomu złamania. To było zwykle starcie, jakich mamy dziesiątki. Podwójne złamanie, ależ mi go szkoda :( Okropny ból i dlugie dochodzenie do siebie. Łącze się z nim w bólu, sam miałem chyba najgorsze ze zlaman i ten ból to coś, czego nikomu nie życzę. Capoue, daj z siebie wszystko i wróć do nas!

PS. Jeden z forumowiczow stwierdził że kontuzja Capoue to pozytyw, mam nadzieję że takie wybryki nie będą tolerowane a forumowicz pożegna się z nami.
Ten ziomek wabi się fingor, 12 strona w wątku Arsenal - Tottenham.

RAFO THFC

1 września 2013, 20:55

"oko za oko, ząb za ząb"! połamać tego rzeźnika i tyle :nerwus:

Denninstoun

1 września 2013, 20:58

Tottenham powinien kupić RAFO
Zawodnik waleczny z kartą na ręku.
Myślę że przydałby się na końcówki meczy z czołówką.
Szczególnie z Arsenalem.

Arcz

1 września 2013, 20:59

RAFO THFC napisał(a):
to jest piłka nożna a nie mma, bez przesady, tym bardziej ze serio w tym starciu nie było nic złośliwego, po prostu staszny pech

Robert

1 września 2013, 21:33

RAFO THFC napisał(a):

bez przesady, przecież on spadł na niego i na 100% ine bylo to specjalne
:luzik:

Hades

1 września 2013, 22:20

Kurwa, nie zrobil tego specjalnie Cazorla, a ty mu zyczysz zeby ktos go polamal. Ja pierdole, czasem, to rzeczywiscie przydaloby sie puknac w glowe. Rozumiem w emocjach w czasie meczu, ale my to akurat jestesmy kilka godzin po.

jin_tae

1 września 2013, 23:07

RAFO THFC napisał(a):

Komu podpadliście w tym barze, że go chcecie łamać?

Jablona22

1 września 2013, 23:11

Denninstoun napisał(a):
Tottenham powinien kupić RAFO
Zawodnik waleczny z kartą na ręku.
Myślę że przydałby się na końcówki meczy z czołówką.
Szczególnie z Arsenalem
RAFO nie jest z kartą w ręku, on jest Orłem, ale możemy sprzedać go za 2 kiełbasy
:ok:

Efendi6

1 września 2013, 23:57

Jablona22 napisał(a):
RAFO nie jest z kartą w ręku, on jest Orłem, ale możemy sprzedać go za 2 kiełbasy
:ok:
Pff Dwa raczej hektolitry wódki. :muza:

Drugler

2 września 2013, 05:15

Arcz napisał(a):
nawet komentatorzy się dziwili że coś sie stało

Komentatorzy? Co chwila komentatorzy mówili jaki to arsenal nie jest dobry a tottenham słaby bez bale`a .

Poziom komentowania w nc+ = chwalenie chelsea/mułów/anali bo mają dużo kibiców/abonamentów w polsce :)

Motorniczy

2 września 2013, 05:35

i pomyśleć że chciałem specjalnie wyhaczyć brytyjską edycję fify z tym płaczkiem na okładce :plask: jaki ja jestem idiota

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła