Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowe lato 2013

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
2 września 2013, 15:12
2 września 2013, 15:14
Motorniczy napisał(a):
oni nie tylko na Ozila polują, podobno za Ozilem ma lecieć Di Maria :krzyk:

jeśli Odbyt kupi Ozil-a i Di Marie teraz - to Levy jest głupszy niż lewy but Pereza i przwiduje pewne sytacje jak pierwsza (stara) Amiga Wenger-a :plask:
2 września 2013, 15:16
Jeśli Arsenal zakontraktuje di Marie i Ozila, to Levy odpowie Hulkiem i Coentrao... Zobaczycie :ok:
2 września 2013, 15:21
"Obrońca Chelsea Sam Hutchinson został wypożyczony o holenderskiego Vitesse Arnhem"

----
czy nie powinniśmy mieć jakiegoś układu np: z NAC BREDA, albo Roda JC ... i piznąć te umowy z Internacionalem i Realem --- oba te kluby nie przyczymiły się do naszego rozwoju a real-marca-madryt zablokował nam drogę do - WIELKOŚCI... :plask:
2 września 2013, 15:24
Diego napisał(a):
Jeśli Arsenal zakontraktuje di Marie i Ozila, to Levy odpowie Hulkiem i Coentrao... Zobaczycie :ok:

--
A nie lepiej było sprzedać Bale dziś o 23:00 i o tej samej porze dopiąć transfer Hulka ??

Anal - nie zdąrzyłby z kontaktami Ozil-a i DM! Tak?..
2 września 2013, 15:35
Ludzie błagam was. Levy za kase z Bale'a zrobił nam pake z zajekurwabistym potencjałem a wy po 3 kolejkach w których przegralismy tylko z Arsenalem, ARSENALEM!! (To nie sa jakies pizdeczki tylko klasowa druzyna. Sklad maja waski ale pierwsza jedenastke bardzo mocna) biadolicie jak bysmy spadli z ligi.

RAFO ja wiem że strata Bale'a boli ale pierdzielisz straszne głupoty ostatnio...
2 września 2013, 15:37
RAFO THFC napisał(a):
--
A nie lepiej było sprzedać Bale dziś o 23:00 i o tej samej porze dopiąć transfer Hulka ??

Anal - nie zdąrzyłby z kontaktami Ozil-a i DM! Tak?
Co fakt to fakt .! :)
2 września 2013, 15:39
dzejkob napisał(a):
Ludzie błagam was. Levy za kase z Bale'a zrobił nam pake z zajekurwabistym potencjałem a wy po 3 kolejkach w których przegralismy tylko z Arsenalem, ARSENALEM!! (To nie sa jakies pizdeczki tylko klasowa druzyna. Sklad maja waski ale pierwsza jedenastke bardzo mocna) biadolicie jak bysmy spadli z ligi.

RAFO ja wiem że strata Bale'a boli ale pierdzielisz straszne głupoty ostatnio
100% racji
2 września 2013, 15:39
dzejkob napisał(a):
Dokładnie. Najbardziej wkurzające jest obwinianie, ktory piłkarz najmocniej zawiódł i pieprznie, że nowe nabytki się nie sprawdzają. :tak:
2 września 2013, 15:47
17:43 Koniec historii transferowej dotyczącej Hulka. Zenit żądał za wypożyczenie Brazylijczyka 10 milionów funtów, co skutecznie odstraszyło Tottenham.

Łatwo przyszło, łatwo poszło :glupek:
2 września 2013, 15:48
jakoś to tak dziwnie wszystko się składa, jakoś trudno mi uwierzyć że Arsenal może kupić och obu, ale załóżmy że się tak dzieje. Akurat w okno letnie przed tym zasranym fair play sprzedawany jest Bale, są kupowani nowi zawodnicy, i w ten sam czas wzmacniają się ci którzy moga nam najbardziej zagrozić w top 4 - Arsenal, Liverpool już pokazuje że będzie groźny a w drodze jest kilka transferów. Toż to kurwa będzie dramat tej drużyny jak tfu, tfu, tfu... Tottenham nie dostanie sie do miejsca premiowanego grą w LM :krzyk:
2 września 2013, 15:53
Motorniczy napisał(a):
jakoś to tak dziwnie wszystko się składa, jakoś trudno mi uwierzyć że Arsenal może kupić och obu, ale załóżmy że się tak dzieje. Akurat w okno letnie przed tym zasranym fair play sprzedawany jest Bale, są kupowani nowi zawodnicy, i w ten sam czas wzmacniają się ci którzy moga nam najbardziej zagrozić w top 4 - Arsenal, Liverpool już pokazuje że będzie groźny a w drodze jest kilka transferów. Toż to kurwa będzie dramat tej drużyny jak tfu, tfu, tfu... Tottenham nie dostanie sie do miejsca premiowanego grą w LM :krzyk:
Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie :zly:
2 września 2013, 15:54
Jak arse zakontraktuje Ozila, to z hukiem przegraliśmy to okno. Oni kupują pewną klasę , my do tej pory z uznanych zawodników z najlepszych lig kupiliśmy tylko Soldado (inna rzecz, ze na razie kompletnie nie umiemy nim grać), a reszta to potencjalnie dobrzy graczy, perspektywiczni. No niestety nie każdy nabytek z ligi holenderskiej, rumuńskiej czy brazylijskiej się sprawdzi, szczególnie jak AVB wymarzył sobie cała nową 11tkę (uzupełnioną k.... Dawsem).
2 września 2013, 15:56
Diego napisał(a):
Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie :zly:
przecież to tylko hipoteza a już bóldupisz człowieku
2 września 2013, 16:00
Boyd napisał(a):
Jak arse zakontraktuje Ozila, to z hukiem przegraliśmy to okno. Oni kupują pewną klasę , my do tej pory z uznanych zawodników z najlepszych lig kupiliśmy tylko Soldado (inna rzecz, ze na razie kompletnie nie umiemy nim grać), a my tylko potencjalnie dobrych graczy. No niestety nie każdy nabytek z ligi holenderskiej, rumuńskiej czy brazylijskiej się sprawdzi

A naprawdę sądzisz że mielibyśmy szansę z Arsenalem w walce o Ozila, z Chelsea o Rooneya czy z City o Navasa? Piłkarzy ukształtowanych, kompletnych, z doświadczeniami w LM, MŚ, ME i cholera wie czym jeszcze. Naszą jedyną szansą są piłkarze jak Eriksen, Lamela, Paulinho itp. Nie mamy szans z topowymi druzynami w walce o piłkarzy i sportowo i finsnsowo.
2 września 2013, 16:02
Diego napisał(a):
Ten temat wałkowany był tyle razy, że chce mi się rzygać. Powtórzę raz jeszcze, że trzeba poczekać, aż poszczególni zawodnicy się zgrają ze sobą. Lamela i Eriksen też raczej nie wejdą do składu i z miejsca będzą błyszczeć. Daj chłopakom czas :] Taka już cena tylu transferów... ;P

niech się zgrywają na treningu a nie na ważnych meczech bo na razie to kiepsko im idzie.
2 września 2013, 16:06
Dzejkob masz dużo racji. Ale nie do końca- akurat w przypadku Realu mieliśmy walijskiego asa w rękawie.No i jakoś nie potrafię zaakceptować twierdzenia, ze niby tak lepiej grać w arse niż w Spurs. Co więcej przecież niby z realem mamy porozumienie, a oni wzmacniają najbardziej znienawidzoną konkurencję.
Apel do Ozila: jak już musisz iśc do PL- wybierz MU, przynajmniej masz szanse na jakieś trofeum.
2 września 2013, 16:08
WojtasTHFC napisał(a):
niech się zgrywają na treningu a nie na ważnych meczech bo na razie to kiepsko im idzie

AVB pokpił sprawę, wystawić 6 nowych zawodników na derby?Więc zawodników zostawcie, ile oni grali? 60 tys ludzi darło się na Emiratach jak nigdy, dejta spokój było minęło, w zeszłym roku skład bardziej zgrany i z Balem dostał 5:2 teraz tylko 01 jest progres ;)
A co do tego pierdolenia że przegraliśmy okno, ludzie skończcie bo gadacie jak stare baby, poczekajmy z 10 kolejek, zobaczymy kto przegrał a kto nie.
Będzie cholernie ciężko, z Arsenalem gdy będą mieć Ozila, no ale kto powiedział że będzie łatwo?
2 września 2013, 16:10
Boyd napisał(a):
Dzejkob masz dużo racji. Ale nie do końca- akurat w przypadku Realu mieliśmy walijskiego asa w rękawie.No i jakoś nie potrafię zaakceptować twierdzenia, ze niby tak lepiej grać w arse niż w Spurs. Co więcej przecież niby z realem mamy porozumienie, a oni wzmacniają najbardziej znienawidzoną konkurencję.
Apel do Ozila: jak już musisz iśc do PL- wybierz MU, przynajmniej masz szanse na jakieś trofeum

Moyes się na Andera Herrere napalił, 36 mln (?!) chce płącić.
A Fernando do Evertonu wtedy gdy Fellaini do MU.
ALe fakt umowa z Realem to nieporozumienie.
2 września 2013, 16:11
Motorniczy napisał(a):
przecież to tylko hipoteza a już bóldupisz człowieku
Po prostu wkurza mnie jak ktoś zachowuje się jak histeryk. Po 3 kolejkach i jednym przegranym meczu z nie byle jaką drużyną na wyjeździe, wywnioskowałeś, że Tottenham będzie miał przegrany sezon. Co z tego, że Arsenal kupi di Marie i Oezila? Nie wiadomo czy w ogóle poradzą sobie w nowej lidze (poza tym di Maria jest jeszcze daleko od podpisania umowy). Popatrz na nasze transfery :) Też nie kupiliśmy ogórków ;P Wybacz za moje impulsywne reakcje, ale czasami aż mnie nosi jak ktoś panikuje na początku sezonu. Po pierwszych kolejkach większość się napaliła na mistrza nawet, a teraz przyszedł zimny prysznic w postaci JEDNEJ porażki, która musiała kiedyś nastąpić, a większość już widzi przegrany sezon, bo Arsenal wzmacnia sie jakimś podrobionym Niemcem. Więcej wiary kolego :) Panikować to mogliśmy w zeszłym roku, gdzie przez trzy pierwsze kolejki nie mogliśmy zdobyć kompletu punktów z ogórkami :P

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji