Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowe lato 2013

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
2 września 2013, 16:18
Boyd napisał(a):
Dzejkob masz dużo racji. Ale nie do końca- akurat w przypadku Realu mieliśmy walijskiego asa w rękawie.No i jakoś nie potrafię zaakceptować twierdzenia, ze niby tak lepiej grać w arse niż w Spurs. Co więcej przecież niby z realem mamy porozumienie, a oni wzmacniają najbardziej znienawidzoną konkurencję.
Apel do Ozila: jak już musisz iśc do PL- wybierz MU, przynajmniej masz szanse na jakieś trofeum
Porozumienie z Realem... No właśnie! Jak na razie to sprzedaliśmy im swoje gwiazdy, a oni jeszcze wzmacniają Arsenal. Dziękuję za taką współpracę :brawo:
2 września 2013, 16:18
Diego wybacz- ale to nie jedna przegrana, tylko przegrana z arse,boli najbardziej, tak mniej więcej jak 2 pkt w 8 meczach. Wtedy gdy już znowu się łudziłem, ze co jak co, ale skład mamy lepszy. Oby tylko ilość nowych graczy nie przerosła AVB i nie zmarnował nam Moussy Dembele.
2 września 2013, 16:19
Motorniczy napisał(a):
ja pierdole, patrze na prawdopodobne wzmocnienia a nie na ostatni mecz. I nie powiedziałem że tak będzie tylko jeśli sie tak zdarzy :glupek:
Więcej optymizmu i przede wszystkim-realizmu :)
2 września 2013, 16:25
Boyd napisał(a):
Diego wybacz- ale to nie jedna przegrana, tylko przegrana z arse,boli najbardziej, tak mniej więcej jak 2 pkt w 8 meczach. Wtedy gdy już znowu się łudziłem, ze co jak co, ale skład mamy lepszy. Oby tylko ilość nowych graczy nie przerosła AVB i nie zmarnował nam Moussy Dembele
Jasne, mnie też ta porażka bardzo boli, ale czasu się nie cofnie- trzeba jechać dalej. Potrzeba kilku tygodni, może nawet miesięcy żeby ten nowy projekt zaczął w 100 % działać. Wierzyłem w zwycięstwo, ale patrząc na ostatnie mecze na Emirates i przemeblowanie składu, dopuszczałem możliwą porażkę. Dlatego doszła do mnie o wiele łatwiej niż np. ta sprzed roku, gdzie Ade wyleciał z czerwoną kartką. Spokojnie, na WHL się odgryziemy :)
2 września 2013, 16:28
http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/9/2/4686310/fabio-coentrao-tottenham-hotspur-transfer-rumours?

Wiem, że źródło żadne, ale z tego co tu jest napisane- Real blokuje transfer Coentrao. Nie ma to jak zawarcie wspólpracy z Realem :zly:
2 września 2013, 16:29
hhaha jak wy tu pierdolicie :D:D:D avb wygrał całe okno transferowe w europie arsenal miał sprowadzić 3-4 czołowe gwiazdy sprowadzi może jedną. a jak wiadomo jeden piłkarz wcale nie jakiś bramkostrzelny nie załatwi sprawy, w składzie mają cazorle - zawodnika dużo lepszego, który nie raz nie był w stanie pomóc im w zdobyciu 3pkt, my mieliśmy balea, który też nie raz nie dawał rady nam pomagać, w tym momencie mamy lamele i eriksena czyli dwóch zawodników należących do ŚCISŁEJ czołówki młodych zawodników dodatkowo uzupełnieni o bardzo dobrych innych piłkarzy co pozwala nam na większą rotacje i nawet powalczenie w pucharach
2 września 2013, 16:30
2 września 2013, 16:33
PatricziwwersjiBeta napisał(a):

Marzenie :P ale przecież jasno było mówione że AVB go nie widzi w składzie

Ponoć

Torres -----> Tottenham

:rotfl::rotfl:
2 września 2013, 16:38
Motorniczy napisał(a):
Marzenie :P ale przecież jasno było mówione że AVB go nie widzi w składzie

Ponoć

Torres -----> Tottenham

:rotfl::rotfl:

Gdzie masz takie info ?? wątpie że Mou odda Ba i Torresa
2 września 2013, 16:40
Moi zdaniem powinniśmy wypożyczyć (najlepiej z opcją pierwokupu) Dembę Ba. To, że w Chelsea mu się nie udało, nie znaczy że nie będzie błyszczeć w Spurs. Mamy mało do stracenia, a wiele do zdobycia :ok:
2 września 2013, 16:41
Ba już podobno na testach w Arse
2 września 2013, 16:42
Co do rafy VDV- AVB nie widział go w składzie, a Harry tak. Czemu? Bo Harry nie musiał nikomu nic udowadniać i zawodnicy z trudnym charakterem (RVV , ADE czy moze też BAE)się wkomponowali w team.
2 września 2013, 16:42
KonradM napisał(a):
Też właśnie o tym słyszałem, ale od kilkunastu minut, sprawa ucichła :bezradny: Zawsze można spróbować pozyskać Hernandeza z United .
2 września 2013, 16:44
KonradM napisał(a):

kurrr myślałem, że Wenger da sobie spokój z transferami po wygranej z nami.

smackey napisał(a):
hhaha jak wy tu pierdolicie :D:D:D avb wygrał całe okno transferowe w europie arsenal miał sprowadzić 3-4 czołowe gwiazdy sprowadzi może jedną. a jak wiadomo jeden piłkarz wcale nie jakiś bramkostrzelny nie załatwi sprawy, w składzie mają cazorle - zawodnika dużo lepszego, który nie raz nie był w stanie pomóc im w zdobyciu 3pkt, my mieliśmy balea, który też nie raz nie dawał rady nam pomagać, w tym momencie mamy lamele i eriksena czyli dwóch zawodników należących do ŚCISŁEJ czołówki młodych zawodników dodatkowo uzupełnieni o bardzo dobrych innych piłkarzy co pozwala nam na większą rotacje i nawet powalczenie w pucharach

dokładnie tak :brawo:
2 września 2013, 16:49
wydaliśmy już tyle kasy w tym okienku,że dosyć prawdopodobne wydaje się że nie kupimy już nikogo, zresztą kadra wydaje się kompletna, tylko nie sprzedawać/wypożyczać Ekotto, bo w razie kontuzji Rosa może być różnie(jak dla mnie i tak Ekotto powinien grać dalej pierwsze skrzypce)
2 września 2013, 16:50
http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_Tottenham_Hotspur_F.C._season#Transfers

jęsteśmy ciągle na plusie, także zaszaleć możemy jeszcze :szok:
2 września 2013, 16:50
Arcz napisał(a):
wydaliśmy już tyle kasy w tym okienku,że dosyć prawdopodobne wydaje się że nie kupimy już nikogo, zresztą kadra wydaje się kompletna, tylko nie sprzedawać/wypożyczać Ekotto, bo w razie kontuzji Rosa może być różnie(jak dla mnie i tak Ekotto powinien grać dalej pierwsze skrzypce)

w razie słąbej gry/kontuzji Rose'a, zawsze mamy Janka, a środek z Dawsem/Kaboulem/Chirichesem nie wygląda źle. BAE jak dla mnie jest skończony w Spurs, chyba, że dzieje się coś o czym nie wiemy.
2 września 2013, 16:52
Ja coś czuje że nie zrobimy żadnego transferu dziś.Nie ma co się nastawiać...
2 września 2013, 16:53
VdV nie był pewniakiem, miał walczyć o skład, a nie to ze nie widział go w składzie;p

Torres fajna opcje, tylko za ile i ile on zarabia?
2 września 2013, 16:53
Marcin108 napisał(a):
w razie słąbej gry/kontuzji Rose'a, zawsze mamy Janka, a środek z Dawsem/Kaboulem/Chirichesem nie wygląda źle. BAE jak dla mnie jest skończony w Spurs, chyba, że dzieje się coś o czym nie wiemy
niby tak,ale zaś jak przesuniemy Jana na skrzydło to będzie strach w środku, Kaboul przed kontuzją bardzo przyzwoity jak wygląda teraz do końca nie wiadomo, po Vladzie też nie wiem póki co czego można sie spodziewać, ale mam nadzieje ze to będzie strzał w 10, Dawsona nawet nie komentuje po ostatnim meczu ;p (żeby nie było ma też dobre momenty;) )

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji