Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512724 odsłony

Walu

26 czerwca 2013, 16:02

Arcz napisał(a):
No przecież okienko jak co roku;p dla nas zacznie się ostatniego dnia

Sądziłem, że może coś się zmieni po przyjściu Baldiniego, po ogłoszeniu terminarza w którym mamy Aresnal w trzeciej kolejce, po naciskach Bale i AVB na sprowadzenie poważnych wzmocnień wcześniej niż we wrześniu. Coraz mocniej wydaje mi się, że się przeliczyłem...

Hades

26 czerwca 2013, 16:51

jin_tae napisał(a):
bujda na resorach. Tevez zarabiał coś koło 200 tyś funtów tygodniowo

Ale to nie same zarobki, tylko jeszcze bonusy i inne badziewia.

Sawik napisał(a):
Brazylijczyk inkasuje w Brazylii jakieś 1,5 mln euro za sezon. Myślę, że jak dostałby zarobki w wysokości 3,5 mln euro to byłaby to dobra oferta dla niego.

Gdzieś czytałem, że miałby dostawać koło 3,5 miliona rocznie.

Jesteśmy ponoć blisko Villi i jakiś dwóch młodzików z Barcy. Problem jest taki, że teraz jest puchar konfederacji i ani Paulinho, ani Villa nie zajmują się transferami, tylko są skupieni na czymś innym. Trochę cierpliwości, bo jestem pewny, że do połowy lipca 2-3 graczy nowych będziemy mieli.

WojtasTHFC

26 czerwca 2013, 17:12

na co nam młodzicy z barcelony mamy swoich harry kane, andros townsend, thomas carroll czy nawet alex Pritchard
ich testować a nie barceloniaków nawet jeśli miałby być to delofoeleou czy jak mu tam.:zly::zly:

jin_tae

26 czerwca 2013, 17:56

WojtasTHFC napisał(a):
na co nam młodzicy z barcelony mamy swoich harry kane, andros townsend, thomas carroll czy nawet alex Pritchard
ich testować a nie barceloniaków nawet jeśli miałby być to delofoeleou czy jak mu tam.:zly::zly:

Jeśli są to lepsi młodzieńcy to czemu skupiać się na własnych gorszych. Na bank młodzież z Barcy jest lepsza od naszej i tu nie ma co polemizować. Wychowankowie są potrzebni do tego aby zgadzała się ich liczba w momencie zatwierdzania składu :P Carrol już pokazał że można nim grać nawet z Mułami czy Analami, Towsend do mnie nie przemawia i tyle, a Kane? Pritchard? O pierwszym zmieniłem zdanie i podoba mi się jako 4 napastnik, a Prtchard dalej na wypożyczenie

ProVex

26 czerwca 2013, 18:14

Hades napisał(a):
Piłkarze nigdy nie są drodzy czy tani. Zależy to od zysku, który mogą dać. Jeśli inwestujesz w wielkich piłkarzy, możesz liczyć na wielkie zyski

Dokładnie , wszyscy wiemy ile kosztował kaka i co pokazał w realu madryt , a i tak real na nim zarobił podwójnie przez same koszulki + ew. sprzedaż

RAFO THFC

26 czerwca 2013, 18:20

"Sądziłem, że może coś się zmieni po przyjściu Baldiniego, po ogłoszeniu terminarza w którym mamy Aresnal w trzeciej kolejce, po naciskach Bale i AVB na sprowadzenie poważnych wzmocnień wcześniej niż we wrześniu. Coraz mocniej wydaje mi się, że się przeliczyłem..."

--
Walu - mam takie same odczucia ;| --- jeśli w pierwszym tyg. lipca nie zrobimy zakupu to zapowiada się to samo "gówno transferowe" co mieliśmy ostatnimi czasy (jedyny wyjątek Sigg - kupiony w lipcu 2012)..

RAFO THFC

26 czerwca 2013, 18:35

a i jeszcze jedno - szkoda, że nie walczymy o W. Bony'ego ?:(

RAFO THFC

26 czerwca 2013, 19:54

na razie to Jose Paulo nie gra nawet na 1/4 ceny, którą dajemy za niego:plask:

Hades

26 czerwca 2013, 19:55

Bony do mnie nie przemawia.
Kane jest najlepszym zawodnikiem Anglii na tym turnieju u20.

jin_tae

26 czerwca 2013, 19:56

Hades napisał(a):
Bony do mnie nie przemawia.
Kane jest najlepszym zawodnikiem Anglii na tym turnieju u20

Bony jest lepszym zawodnikiem od Leandro i Benteke.

Hades

26 czerwca 2013, 20:02

jin_tae napisał(a):
Bony jest lepszym zawodnikiem od Leandro i Benteke

To czemu mając 24 lata dalej gra w Vitesse Arnhem? Może jest lepszy od Leandro, ale jakbym miał wybierać Benteke czy Bony, to nawet bym się 5 sekund nie zastanawiał.

BTW Paulinho nie miał tak dużo okazji do wykazania się, ale to podanie do Neymara, po którym padła bramka... Klasa. :brawo:

tuczi

26 czerwca 2013, 20:04

jin_tae napisał(a):
Bony jest lepszym zawodnikiem od Leandro i Benteke

I to dlatego kolejka po niego jest tak bardzo wykwintna, Newcastle i Swensea ?

tuczi

26 czerwca 2013, 20:10

Hades napisał(a):
BTW Paulinho nie miał tak dużo okazji do wykazania się, ale to podanie do Neymara, po którym padła bramka... Klasa. :brawo:

Podanie rzeczywiście klasa, a do tego miał 95% celnych podań, najlepszy w tym względzie na boisku.

Hades

26 czerwca 2013, 20:17

tuczi napisał(a):
Podanie rzeczywiście klasa, a do tego miał 95% celnych podań, najlepszy w tym względzie na boisku

No niby racja, ale zbyt wiele tych podań to on nie miał i dosyć dużo do tyłu. ;)

Ramzes

26 czerwca 2013, 20:18

Oby był zaklepany, bo jeszcze jakies Monaco go podkupi.

jin_tae

26 czerwca 2013, 20:27

tuczi napisał(a):
I to dlatego kolejka po niego jest tak bardzo wykwintna, Newcastle i Swensea ?

dodaj do tego Anzhi, Chelsea, Arsenal, PSG i kilka włoskich klubów. Takie kluby przewijały się w stosunku do jego osoby

Ramzes

26 czerwca 2013, 20:38

Paulinho ma zmarszczki czy to moje wrażenie?

Arcz

26 czerwca 2013, 20:41

Ramzes jak bym nawet nie wpadł na to żeby się nad tym zastanawiac oglądając mecz;o to ma jakieś znaczenie? ;d

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła