Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512697 odsłon

olivier

2 lipca 2013, 17:35

z tego co widze to ProVex sieje więcej zamętu niż to wszystko warta ... Czekamy na transfery Villi i Soldado , daily mail podaje oraz fanatix, że jesteśmy blisko obu , do tej pory o dziwo te szmatławce się nie pomyliły co do Paulinho .

tuczi

2 lipca 2013, 17:59

Wcześniej pisałem o Paulinho i się potwierdziło.
Teraz, na własną odpowiedzialność, napiszę, że Villa jest już nasz..........

RAFO THFC

2 lipca 2013, 18:04

tuczi napisał(a):
Teraz, na własną odpowiedzialność, napiszę, że Villa jest już nasz

oby .... byle nie za więcej niż 10 mln ojro

tuczi

2 lipca 2013, 18:12

RAFO THFC napisał(a):
oby .... byle nie za więcej niż 10 mln ojro

Około 8,5 mln funtów :p

wersus

2 lipca 2013, 18:36

A ja mam wrażenie, że srogo przepłacimy za Ville. Za samą markę Barcelony parę milionów do góry idzie cena każdego zawodnika, nawet kontuzjowanego i nieco podstarzałego :)

edit: nie kontuzjowanego, tylko po kontuzji miałem oczywiście na myśli.

Dzudolffo

2 lipca 2013, 19:02

RAFO THFC napisał(a):
po kontuzji - i nic nie widać po tej kontuzji:mysli:

Shawcross go przebada :p

Hades

2 lipca 2013, 19:02

Ciekawa wiadomość z zeszłorocznego okienka: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2174698/Arsene-Wenger-makes-9m-Paulinho-bid.html

wersus napisał(a):
A ja mam wrażenie, że srogo przepłacimy za Ville. Za samą markę Barcelony parę milionów do góry idzie cena każdego zawodnika, nawet kontuzjowanego i nieco podstarzałego :)

edit: nie kontuzjowanego, tylko po kontuzji miałem oczywiście na myśli

Jak grał w Barcelonie, to znaczy, że jest wart tej kasy. ;P

ProVex napisał(a):
Jeśli jest po angielsku , to zawsze ze skysports.com - najwiarygodniejsze źródło . A to , że paulinho przejdzie testy medyczne zauważyłem na COYS ( Facebook )

Nie przesadzaj z tym. Może i są wiarygodni, ale są też wolni. A jak już wklejasz po angielsku, to oszczędź nam zgadywania z jakiego to jest źródła i wstaw link.

tuczi napisał(a):
Teraz, na własną odpowiedzialność, napiszę, że Villa jest już nasz

To, że Villa jest już nasz wiadomo od jakiegoś czasu. Trzeba tylko czekać kiedy będzie oficjalne potwierdzenie.

tuczi

2 lipca 2013, 19:21

Widzisz jak doskonale się rozumiemy, w tej kwestii, Hades :D

wersus

2 lipca 2013, 19:24

W takim razie zastanawiam się co z Adebayorem? Przypuszczając, że Villa przychodzi na 100%. Były jakieś ploty o AS Monaco? Właściwie, to Togijczyk pod koniec sezonu coś tam pokazał.

jin_tae

2 lipca 2013, 19:45

wersus napisał(a):
W takim razie zastanawiam się co z Adebayorem? Przypuszczając, że Villa przychodzi na 100%. Były jakieś ploty o AS Monaco? Właściwie, to Togijczyk pod koniec sezonu coś tam pokazał

pokazał jak umie zapierda...ć po boisku, gdy ciąży na nim widmo odejścia i stracenia dużej tygodniówki

Robert

2 lipca 2013, 20:21

wersus napisał(a):
edit: nie kontuzjowanego, tylko po kontuzji miałem oczywiście na myśli

sandro tez bedzie teraz po kontuzji, a każdy wpisuje jego i paulinho i dembele jako najlepszy środek pomocy :luzik:

a jak Vila przejdzie za te 8,5 mln to nie jest tak źle :X

Hades

2 lipca 2013, 21:41

tuczi napisał(a):
Widzisz jak doskonale się rozumiemy, w tej kwestii, Hades :D

Ano. :D

Robert napisał(a):
sandro tez bedzie teraz po kontuzji, a każdy wpisuje jego i paulinho i dembele jako najlepszy środek pomocy :luzik:

No bo to będzie najlepszy środek pomocy. :)

Co do Ade/JD/Dempseya, to podobno jak będzie dobra oferta, to będą mogli odejść.

wersus

2 lipca 2013, 22:11

Cytat:
sandro tez bedzie teraz po kontuzji, a każdy wpisuje jego i paulinho i dembele jako najlepszy środek pomocy

Jak Sandro się spisze, to zobaczymy, ale Villa szczególnych fajerwerków po jego feralnym wypadku nie pokazywał :) I tak wolę jego od naszego obecnego ataku, zauważam jednak mały, ale jednak istotny szczegół.

edit: ponadto wątpię, żeby Katalończycy oddali go nam za marne 8,5 mln (marne jak na klasę tego zawodnika, nawet jeśli jego dni już minęły)

smackey

2 lipca 2013, 22:25

dempseya bym się nie pozbywał, raz że mało za niego dostaniemy, dwa że mimo tego, że czasami był niewidoczny to jakoś dostawiał te nogi i nastrzelał tych bramek (odwrotnie do adebayora)

jin_tae

2 lipca 2013, 22:26

smackey napisał(a):
dempseya bym się nie pozbywał, raz że mało za niego dostaniemy, dwa że mimo tego, że czasami był niewidoczny to jakoś dostawiał te nogi i nastrzelał tych bramek (odwrotnie do adebayora)

Dempsa broń boże nie ruszać. Nie zarabia dużo, nie marudzi a kiedy ma strzelić to strzela(jak z MU chociażby)

wersus

2 lipca 2013, 22:34

Dempsey to ten typ piłkarza, który nie pokazuje nic specjalnego, żeby w kluczowym momencie pierdolnąć coś, co obije się dziesięć razy od obrońców i wpadnie do bramki.

Hades

2 lipca 2013, 22:49

wersus napisał(a):
edit: ponadto wątpię, żeby Katalończycy oddali go nam za marne 8,5 mln (marne jak na klasę tego zawodnika, nawet jeśli jego dni już minęły)

Villa i tak by zbyt wiele nie grał, a podobno w ostatnim roku kontraktu(:tak:) ma dostawać gigantyczną kasę i Barca chce się go pozbyć. 10 mln euro to dośyć.

Barometr

2 lipca 2013, 23:24

wersus napisał(a):
Dempsey to ten typ piłkarza, który nie pokazuje nic specjalnego, żeby w kluczowym momencie pierdolnąć coś, co obije się dziesięć razy od obrońców i wpadnie do bramki

Lepiej bym tego gościa nie scharakteryzował :D

ProVex

3 lipca 2013, 05:48

Tottenham midfielder Sandro believes the arrival of compatriot Paulinho at White Hart Lane will help them challenge for UEFA Champions League football. He said: "I think he has what it takes to do well here. This is a club with a great structure. It has been fighting for the top positions in the last few years and playing in European competitions. Paulinho will certainly help us become even stronger." ( Skysports.com transfer updates )

wersus napisał(a):

Jak kupili neymara to kggoś muszą sprzedać ( nawet tanio ) , na początku czerwca czytałem że z barcy fabregas i song mają odchodzić - prawda to była/jest?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła