Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512697 odsłon
2 lipca 2013, 19:02
Ciekawa wiadomość z zeszłorocznego okienka: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2174698/Arsene-Wenger-makes-9m-Paulinho-bid.html
Jak grał w Barcelonie, to znaczy, że jest wart tej kasy.
Nie przesadzaj z tym. Może i są wiarygodni, ale są też wolni. A jak już wklejasz po angielsku, to oszczędź nam zgadywania z jakiego to jest źródła i wstaw link.
To, że Villa jest już nasz wiadomo od jakiegoś czasu. Trzeba tylko czekać kiedy będzie oficjalne potwierdzenie.
wersus napisał(a):A ja mam wrażenie, że srogo przepłacimy za Ville. Za samą markę Barcelony parę milionów do góry idzie cena każdego zawodnika, nawet kontuzjowanego i nieco podstarzałego
edit: nie kontuzjowanego, tylko po kontuzji miałem oczywiście na myśli
Jak grał w Barcelonie, to znaczy, że jest wart tej kasy.
ProVex napisał(a):Jeśli jest po angielsku , to zawsze ze skysports.com - najwiarygodniejsze źródło . A to , że paulinho przejdzie testy medyczne zauważyłem na COYS ( Facebook )
Nie przesadzaj z tym. Może i są wiarygodni, ale są też wolni. A jak już wklejasz po angielsku, to oszczędź nam zgadywania z jakiego to jest źródła i wstaw link.
tuczi napisał(a):Wcześniej pisałem o Paulinho i się potwierdziło.
Teraz, na własną odpowiedzialność, napiszę, że Villa jest już nasz
To, że Villa jest już nasz wiadomo od jakiegoś czasu. Trzeba tylko czekać kiedy będzie oficjalne potwierdzenie.
2 lipca 2013, 19:45
wersus napisał(a):W takim razie zastanawiam się co z Adebayorem? Przypuszczając, że Villa przychodzi na 100%. Były jakieś ploty o AS Monaco? Właściwie, to Togijczyk pod koniec sezonu coś tam pokazał
pokazał jak umie zapierda...ć po boisku, gdy ciąży na nim widmo odejścia i stracenia dużej tygodniówki
2 lipca 2013, 21:41
tuczi napisał(a):Widzisz jak doskonale się rozumiemy, w tej kwestii, Hades
Ano.
Robert napisał(a):sandro tez bedzie teraz po kontuzji, a każdy wpisuje jego i paulinho i dembele jako najlepszy środek pomocy
No bo to będzie najlepszy środek pomocy.
Co do Ade/JD/Dempseya, to podobno jak będzie dobra oferta, to będą mogli odejść.
2 lipca 2013, 22:11
Cytat:sandro tez bedzie teraz po kontuzji, a każdy wpisuje jego i paulinho i dembele jako najlepszy środek pomocy
Jak Sandro się spisze, to zobaczymy, ale Villa szczególnych fajerwerków po jego feralnym wypadku nie pokazywał
edit: ponadto wątpię, żeby Katalończycy oddali go nam za marne 8,5 mln (marne jak na klasę tego zawodnika, nawet jeśli jego dni już minęły)
2 lipca 2013, 22:26
smackey napisał(a):dempseya bym się nie pozbywał, raz że mało za niego dostaniemy, dwa że mimo tego, że czasami był niewidoczny to jakoś dostawiał te nogi i nastrzelał tych bramek (odwrotnie do adebayora)
Dempsa broń boże nie ruszać. Nie zarabia dużo, nie marudzi a kiedy ma strzelić to strzela(jak z MU chociażby)
2 lipca 2013, 22:49
wersus napisał(a):edit: ponadto wątpię, żeby Katalończycy oddali go nam za marne 8,5 mln (marne jak na klasę tego zawodnika, nawet jeśli jego dni już minęły)
Villa i tak by zbyt wiele nie grał, a podobno w ostatnim roku kontraktu(
3 lipca 2013, 05:48
Tottenham midfielder Sandro believes the arrival of compatriot Paulinho at White Hart Lane will help them challenge for UEFA Champions League football. He said: "I think he has what it takes to do well here. This is a club with a great structure. It has been fighting for the top positions in the last few years and playing in European competitions. Paulinho will certainly help us become even stronger." ( Skysports.com transfer updates )
Jak kupili neymara to kggoś muszą sprzedać ( nawet tanio ) , na początku czerwca czytałem że z barcy fabregas i song mają odchodzić - prawda to była/jest?
wersus napisał(a):edit: ponadto wątpię, żeby Katalończycy oddali go nam za marne 8,5 mln (marne jak na klasę tego zawodnika, nawet jeśli jego dni już minęły)
Jak kupili neymara to kggoś muszą sprzedać ( nawet tanio ) , na początku czerwca czytałem że z barcy fabregas i song mają odchodzić - prawda to była/jest?
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.