Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512702 odsłony

Zoltrix

1 lipca 2013, 19:53

Corinthians director Roberto Andrade has just confirmed that Paulinho is a Spurs player - Twitter.

Diego

1 lipca 2013, 19:54

Teraz musimy jeszcze tylko poczekać na potwierdzenie na głównej :cwaniak:

tuczi

1 lipca 2013, 20:00

ProVex napisał(a):
Kupujemy młodzików , ville i paulinho , ale niech Levy i AVB pomyślą też o sprzedawaniu :) btw może nasi zainteresowaliby się bainesem ? Wszyscy wiedzą , że to obrońca najwyższej klasy , a będzie kosztował około 15 mln euro ( BAE około 7 a reszte można dołożyć )

Z tego co pamiętam , to kupiliśmy jakiegoś lewego obrońce z Man Utd - co się z nim stało? nawet na ławie go nie widziałem

Chcemy sprzedawać, ale musi być jednak popyt ;P.

Baines za 15 mln euro? ProVex prosze Cię... Czytasz coś czasami? Everton już zdążył odrzucić 12 mln funtów za niego od United. A to właśnie kwota podawana przez Ciebie...

jin_tae

1 lipca 2013, 20:02

Diego napisał(a):
Teraz musimy jeszcze tylko poczekać na potwierdzenie na głównej :cwaniak:

Paulinho już nasz - info od znjaomej z Brazylii. Kwota nie została jeszcze ujawniona

Mateusz

1 lipca 2013, 20:18

Fajnie, że tak szybko transfer sfinalizowany. :) Teraz tylko napad i czekamy na rozpoczęcie sezonu.

Barometr

1 lipca 2013, 20:59

Mieszane uczucia co do Paulinho muszą mi przejść, ale ważne że się wcześnie obudziliśmy i widać zdecydowaną zmianę. Raz - dwa wielkie talenty z Chorwacji, z których się chyba bardziej nawet cieszę niż z Brazylijczyka, a dwa - ok mamy w sumie gościa, który słaby na pewno nie jest, a na pewno może być lepszy od Parkera, Hudda, czy Livermore'a. Trochę drogi, ale chyba w tym oknie nie patrzymy na kasę :kotek:

Hades

1 lipca 2013, 20:59

Villa też podobno w tym tygodniu zostanie potwierdzony. Zaczynamy wcześnie, a to dobrze.

Barometr

1 lipca 2013, 21:05

Hades napisał(a):
Villa też podobno w tym tygodniu zostanie potwierdzony. Zaczynamy wcześnie, a to dobrze

Do tego Damiao i Bernard i w Tottenhamie robimy brasilianę :) zawsze wolałem inne nacje, ale nie będę wybrzydzał :muza:

Diego

1 lipca 2013, 21:12

Jeszcze tylko Villa + Benteke i zapuszczam brodę :D

Diego

1 lipca 2013, 21:13

Many Spanish tabloids are that were claiming we are extremely close to sealing a deal for Barcelona frontman David Villa :ok: :cwaniak:

Ozzy

1 lipca 2013, 21:23

A co z tym ze Llorisa Barcelona chce i bedzie sie po niego zglaszac?
Fajnie ze w koncu wczesnie zaczynamy transfery :)

Ramzes

1 lipca 2013, 21:27

Mówią że jak mają sciagac bramkarza do Barcy to Reine i ter Stegena.

Robert

1 lipca 2013, 22:05

Ozzy napisał(a):
A co z tym ze Llorisa Barcelona chce i bedzie sie po niego zglaszac?
Fajnie ze w koncu wczesnie zaczynamy transfery :)

a jest to gdzieś indziej jak na onecie?

niedawno pisali ze bodajżę Rosel czy któryś stwierdził ze ich nie stać na Thiago Silve i go nie kupią, a dzisiaj patrzyłem i barca znowu sie nim interesuje według onetu:rotfl:

jin_tae

1 lipca 2013, 22:20

Barometr napisał(a):
Do tego Damiao i Bernard i w Tottenhamie robimy brasilianę :) zawsze wolałem inne nacje, ale nie będę wybrzydzał :muza:

Liczyłeś na powrót super Pava? :D U naszych moskiewskich sąsiadów nie ma chyba nikogo godnego uwagi(nie licząc Hondy, Hulka, Witsela i Vagner Love. Coś upadły ploty o Dzagojewie. Jak mu tam idzie w tym CSKA?

Diego

1 lipca 2013, 23:13

jin_tae napisał(a):
Liczyłeś na powrót super Pava? :D U naszych moskiewskich sąsiadów nie ma chyba nikogo godnego uwagi(nie licząc Hondy, Hulka, Witsela i Vagner Love. Coś upadły ploty o Dzagojewie. Jak mu tam idzie w tym CSKA?

Zapomniałeś o Willianie :) Świetny piłkarz, a zamiast gry na wielkim poziomie wybrał pieniądze. Szkoda ;|

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła