Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512706 odsłon

Hades

30 czerwca 2013, 20:47

Robert napisał(a):
42mln

a Lewandowski na 39 mln:wysmiewacz:

a co do młodych, oby
bo juz jest taki młody, co grał teraz w serie b, w sumie to mało tam grał: Souleymane Coulibaly

Ale Bale po aktualce Premier League.

A tutaj artykulik o Halilovicu.
http://www.theelastico.com/2012/10/alen-halilovic/

playmaker

30 czerwca 2013, 21:00

Świetnie, dla mnie bomba! Nowy Modrić. Nie będę mowic za wczesnie, ale sadze ze on bedzie lepszy, swietny ruch!

KonradM

30 czerwca 2013, 21:12

Skad wy macue takie info ? Ja nie moge takich informacji nigdzie znalezc... druga sprawa to jest taka ze nie wierze zeby levy tyle kasy na nastolatkow wydal.

playmaker

30 czerwca 2013, 21:17

Wpisz w google Halilovic Tottenham, wyskoczy Ci, i juz na wikipedii pisze, ze preszedl od 2014 :)

Hades

30 czerwca 2013, 21:27

KonradM napisał(a):
Skad wy macue takie info ? Ja nie moge takich informacji nigdzie znalezc... druga sprawa to jest taka ze nie wierze zeby levy tyle kasy na nastolatkow wydal

No, pewno to to jeszcze nie jest, ale teraz to pewnie się będzie to przewijało na połowie stron z newsami.

Diego

30 czerwca 2013, 21:55

Co do transferu- niby wszystko jest dogadane, ale nie ma jeszcze wzmianki na głównej... O Halilovicu słyszałem nie raz, mimo, że gościu ma dopiero 17 lat. Podobno największy talent tego pokolenia w światowej piłce :ok: O tym drugim piłkarzu nie słyszałem, ale też podobno wielki talent.
Jedno jest pewne: Jeśli przynajmniej jeden z nich wypali to wydane pieniądze szybko się zwrócą. bardzo dobry ruch klubu. Brawo Panie Levy, brawo Panie Baldini :brawo:

Julkos

30 czerwca 2013, 22:01

Chu..., że wielki talent jak napastnika nie ma i nie będzie, a takie pieniądze za gowniarza, który rozegral kilka meczow to przegięcie! Dwóch pomocnikow po 20mln i znowu 5 miejsce w lidze będzie bo nie będzie miał kto strzelac. Chyba Bale'a chcą sprzedać skoro tych pomocnikow kupili. Debile i tyle...

Hades

30 czerwca 2013, 22:17

Julkos napisał(a):
Chu..., że wielki talent jak napastnika nie ma i nie będzie, a takie pieniądze za gowniarza, który rozegral kilka meczow to przegięcie! Dwóch pomocnikow po 20mln i znowu 5 miejsce w lidze będzie bo nie będzie miał kto strzelac. Chyba Bale'a chcą sprzedać skoro tych pomocnikow kupili. Debile i tyle

Brawo mistrzu. Najlepiej wszystkie zakupy przeprowadzić do 1 lipca, żeby przypadkiem nikogo nie kupować jak się okno otworzy. Mamy co najmniej 2-3 tygodnie przed wylotem do Azji. Jak wtedy nie będzie napastnika, to będziesz mógł zacząć myśleć o martwieniu się.

jin_tae

30 czerwca 2013, 22:18

Julkos napisał(a):
Chu..., że wielki talent jak napastnika nie ma i nie będzie, a takie pieniądze za gowniarza, który rozegral kilka meczow to przegięcie! Dwóch pomocnikow po 20mln i znowu 5 miejsce w lidze będzie bo nie będzie miał kto strzelac. Chyba Bale'a chcą sprzedać skoro tych pomocnikow kupili. Debile i tyle

Julkos Chill out mamy 80 mln do wydania plus to co się sprzeda. Jeszcze zobaczysz napastnika robiącego różnicę chociażby to miał być Carlton Cole

Ramzes

30 czerwca 2013, 23:45

Widzę tutaj geniusza zla :D
No to póki co to prawie napewno zakontraktowalismy 2 SP i obrońcę. Wydamy na nich 40 mln, to ile jeszcze mamy kasy? Wiem, ze opchna Hudda, Parkera, Livermora.

Diego

30 czerwca 2013, 23:46

No to dzisiaj Paulinho zaliczył kapitalny wystep:cwaniak: Szczegolnie jesli chodzi o defensywe :)

jin_tae

30 czerwca 2013, 23:54

Diego napisał(a):
No to dzisiaj Paulinho zaliczył kapitalny wystep:cwaniak: Szczegolnie jesli chodzi o defensywe :)

Jak będzie tak grał jak dzisiaj to sam wpłacę 100 euro do klubowej kasy :brawo: takie pomyłki w stosunku do piłkarza są bardzo miłe.

A za Damiao to może być FRED.

Hades

30 czerwca 2013, 23:59

Nie ten Fred. Z Internacionalu Fred jest w Szachtarze. Też niezły zawodnik. :P

Ten napastnik, który dziś jebnął 2 bramki podobno ma klauzulę 2 mln funtów. Gdyby się udało, to spoczko by było, ale chyba nie interesują się nasi nim.

Co do sprzedaży, to Parker za 3 mln funtów, Hudd za 5 mln i Livermore na wypożyczenie, więc jakiejś trochę większej kasy spodziewałbym się ew. za BAE/Defoe/Ade.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła