30 czerwca 2013, 19:24
Hades napisał(a):jin, to, że nie widziałeś prawie wcale piłkarzy z Brazylii nie znaczy, że są chujowi.
A Cardozo niech idzie, wolę Villę za jakieś 9-10 mln.
Provex, napraw stronę...
Sawik, według statysty Lloris był kiedyś jednym z najgorszym bramkarzy Europy. Można to brać orientacyjnie pod uwagę, ale niektóre rzeczy brane pod uwagę w tej analizie po prostu zaniżają wartość Bale'a. Chociaż te ziomki z CIESu są ogarnięte, to dalej zwykłe statystyki
Widziałem dodam, że z brazylijskich drużyn to akurat jestem fanem Internacionalu. Co więcej moja znajoma mieszka w Brazylii i jest fanatyczką Internacionalu. Bardzo często rozmawiam z nią czy z innymi kibicami o klubie i Damiao. Nawet oni twierdzą, że Damiao jest przeceniany i tyle(za co chwalą prezesa, bo więcej kasy wyciągnie). To nie jest NRR i nigdy taki nie był. W Internacionale może sobie zachwycać, ale w Anglii nie będzie miał tak lekko. Co więcej jest to napastnik prosty do rozszyfrowania przez dobrych obrońców(a tacy są w naszej lidze)
Także nie mów mi, że stwierdzam coś bez poglądu, bo brazylijską ligę oglądam od bodajże 4 lat i Damiao nie jest nikim sczególnym. Ot wysokie loty stanów średnich. Niby tylko tacy chcą do nas przychodzić, ale nie za tą o co najmniej 1/4 wygórowaną cenę!