Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512710 odsłon
29 czerwca 2013, 12:28
Gan1982 napisał(a):Przestańcie pisać o Gomezie jako NRR, to jest totalny drewniak i do tego wygląda jak typowy szwab z Waffen SS
on jest hiszpanem, to raczej średnio nadaje sie do ss
"W dodatku jego umowa z Barceloną kończy się za dwanaście miesięcy."
oni chcą za gościa 32 letniego z rokiem do konca kontraktu 12 mln?
29 czerwca 2013, 15:07
ProVex napisał(a):
Ta, podawany za źródło artykuł z The Sun jest datowany na... 1 czerwca. Gratulacje.
Serio, stary ty czytasz co my tu piszemy? Nie ma sensu wstawiać cytatów z Paulinho, które tu już się pojawiły + Paulinho już jest na 99% u nas.
Robert napisał(a):"W dodatku jego umowa z Barceloną kończy się za dwanaście miesięcy."
oni chcą za gościa 32 letniego z rokiem do konca kontraktu 12 mln?
Ja słyszałem o 10 mln euro, ale to jest koleś, który 3 lata temu kosztowałby ponad 40 mln. Za klasę się płaci.
Jak kupimy Villę lub innego napastnika, który potrafi grać piłką i dobrze odegrać, to będziemy mogli się skupić na drewniaku, którego zadaniem będzie tylko i wyłącznie strzelanie bramek.
Nie wiem czemu jedziecie po Gomezie, który jest lepszym napastnikiem od Buraka.
29 czerwca 2013, 15:52
Hades napisał(a):Nie ma sensu wstawiać cytatów z Paulinho, które tu już się pojawiły + Paulinho już jest na 99% u nas.
Gdzie były ? - bo ja nie widziałęm .Gdybyś sobie to przetłumaczył , to byś wiedział , że nie wstawiam tego , bo paulinho to nasz nowy cel , tylko dlatego że chce do nas dołączyć i się z tego cieszy , a jeśli nie chcesz to nie czytaj tego co pisze
29 czerwca 2013, 16:36
ProVex napisał(a):Gdzie były ? - bo ja nie widziałęm .Gdybyś sobie to przetłumaczył , to byś wiedział , że nie wstawiam tego , bo paulinho to nasz nowy cel , tylko dlatego że chce do nas dołączyć i się z tego cieszy , a jeśli nie chcesz to nie czytaj tego co pisze
Strona 51, wstawiłem link do artykułu w Daily Mailu.
Po prostu nie widzę sensu wrzucania kilka razy tego samego, w dodatku nie najświeższego newsa.
Ramzes, statystyki mają podobne, za to Gomez gra w Bundeslidze, która jest lepsza od ligi tureckiej o kilka klas.
29 czerwca 2013, 16:39
29 czerwca 2013, 17:30
Hades napisał(a):Ja słyszałem o 10 mln euro, ale to jest koleś, który 3 lata temu kosztowałby ponad 40 mln. Za klasę się płaci.
Ale pewnie dlatego ze nie miał :
32 lat
ostatniego roku kontraktu
no i wtedy grał dużo wiecej, dużo wiecej strzelał. A teraz doszło do tego, że hiszpania czasem woli postawić na pomocnika, nawet ostatnio defensywnego pomocnika w ataku jak napastnika
To może lepiej kupić jakiś obraz? Poleży to bedzie pewnie droższy, moze da Vinci
Gan1982 napisał(a):Hiszpanem??
pewnie
Mario Gómez García
Jego matka jest Niemką, zaś ojciec Hiszpanem.
nie wiem czy jakiś ss man miał na nazwisko Garcia
29 czerwca 2013, 17:43
Ramzes napisał(a):A Gomez ma za sobą piłkarzy, który są w najlepszej formie w Europie. Grając w Bayernie nawet Heskey by błyszczał
Tylko totalny ignorant nie zauważa SKUTECZNOŚCI Gomeza na wszystkich frontach (puchary, liga, reprezentacja)
Może jego gra nie jest najprzyjemniejsza dla oka ale w przeciwieństwie do naszych napastników jest skuteczny.
Każde okienko transferowe przynosi nam niczym nie uzasadnioną teorię i przeświadczenie, że jesteśmy tak wielcy, jesteśmy takim magnesem dla wszystkich graczy globu że .......... (w miejsce kropek wstawiamy nazwisko ) nie jest godzien biegać z Kogutem na piersi.
29 czerwca 2013, 18:00
29 czerwca 2013, 18:19
ale co chciałem powiedzieć ... ponownie kończymy sezon poza top4, w zasadzie znów jesteśmy poza elitą europejskiego futbolu ... nagle okazuje się, że Tottenham ma ogromne szanse na sprowadzenie Davida Villi. Napastnika najwyższej klasy, fenomenalnego strzelca, piłkarza, który wprawdzie zmagał się z problemami zdrowotnymi, ale nawet to nie przeszkodziło mu w zdobyciu kilkunastu bramek. Piłkarz marzenie, rozwiązanie naszych problemów ... a tu czytam że za stary, podatny na kontuzje, nie ta klasa co kiedyś ...
serio? really? mam wrażenie, że niektórzy gdzieś odpłynęli i posty piszą przynajmniej z Marsa. Na chwilę obecną to prawdopodobnie najlepszy napastnik, jakiego możemy mieć. Stary? a RVP, za którego United zapłacili potężne pieniądze, to niby ile ma? Do starości Davidowi jeszcze daleko ... a bramki, które dla nas zdobędzie (i hope so) mogą mieć kluczowe znaczenie dla rozwoju całego Tottenhamu ... za drogi? a niby ile ma kosztować ? 5 baniek? Nie rozumiem ludzi twierdzących, że Hiszpan kosztuję kupę kasy, ale 20 baniek za Benteke (serio?) albo 17 za Buraka to luz, a w sumie 30 za Martineza z Porto też ujdzie ...
Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, naprawdę nie miałem takiego zamiaru, no offence. Przypominam tylko, że jesteśmy Tottenhamem dopiero pukającym do bram europejskiej elity, a nie stałym uczestnikiem eksluzywnych party na szczycie ...
29 czerwca 2013, 18:20
Czyli dużo krócej
Klinsmann za pierwszym podejściem miał 30, to ok, wieku 33 lat, zagrał przez rok.
A wcześniej ktoś napisał ze Vila chce największą tygodniówke w klubie i kontrakt na 4 lata, czyli do 36, troszke dużo i na posiadanie póki co najwyższego kontraktu
Chce sie dostać na mistrzostwa świata niech zmniejszy tygodniówke, cene i długość kontraktu, chce odcinać kupony to są inne kluby, np w Katarze, bo po transferze Neymara to wypadł juz napewno z 11 barcy
Wolałbym kogoś młodszego, a jak już musi być on, to nie za taką kase, to że chce to nie znaczy ze Tottenham musi jego chcieć za takie pieniądze
nie krzycze
29 czerwca 2013, 18:23
mosaj napisał(a):serio? really? mam wrażenie, że niektórzy gdzieś odpłynęli i posty piszą przynajmniej z Marsa. Na chwilę obecną to prawdopodobnie najlepszy napastnik, jakiego możemy mieć. Stary? a RVP, za którego United zapłacili potężne pieniądze, to niby ile ma? Do starości Davidowi jeszcze daleko ... a bramki, które dla nas zdobędzie (i hope so) mogą mieć kluczowe znaczenie dla rozwoju całego Tottenhamu ... za drogi? a niby ile ma kosztować ? 5 baniek? Nie rozumiem ludzi twierdzących, że Hiszpan kosztuję kupę kasy, ale 20 baniek za Benteke (serio?) albo 17 za Buraka to luz, a w sumie 30 za Martineza z Porto też ujdzie ...
RVP miał wtedy 28 lat i ciągnął arsenal.
Vila lat 32 i sporo siedział na ławce.
ja tu widze sporą różnice
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.