Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512711 odsłon
28 czerwca 2013, 20:55
Walu napisał(a):Spoko, nie twierdzę, że tak nie jest. Ale po co robić taki turniej Piotrusia Pana skoro nikomu i tak specjalnie nie zależy na zwycięstwie i tylko chcą go skończyć żeby nareszcie mieć chociaż trochę wakacji. To już lepiej im dać to wolne niż jak się tak mają włóczyć po tym boisku
Które mecze oglądałeś?
widze Michu, no właśnie z Benteke? Michu? Swansea kupiło Bonego, to moze da rade go odkupić?
Szczerze wole gościa za którego trzeba dać wiecej, ale ma 27 lat a nie 32, nie zawoła o jakieś 117 tys jak ktoś wyżej napisał, no to pewnie po jego niższej tygodniówce by sie ten transfer zbilansował z transferem Vili. Oczywiście o Michu pisze
28 czerwca 2013, 21:15
28 czerwca 2013, 22:05
RAFO THFC napisał(a):Najważniejszą informacją dnia w kontekście transferów, wydaje się być ogłoszenie terminarza spotkań sparingowych. 16 i 19 lipca gramy ze Swindon i Colchester; a później pakujemy walizy, Andre zwija bagaż.. i lecimy do Azji na turniej. 24.07 gramy towarzysko w Hong Kong-u... To wszystko wymusza na Bambinim intensyfikacje działań na rynku transferowym. Celem powinno być, zapakowanie na pokład samolotu do Azji: Paulinho i minimum 1 napastnika z portfela: Villa/Benteke/Martinez/Burak Y.
Ja dorzuciłbym do portfela Mirallasa, Gomeza i może takiego zawodnika co się nazywa Welbeck(podobno może iść na wypożyczenie w tym sezonie)
28 czerwca 2013, 22:44
mój portfel: Villa/Gomez/Negredo/Soldado/Hernandez (wiem, nie łączy się nas z nim, ale gracz marzenie) ... ostatecznie Burak też może być, ale nie za kwotę, o której się mówi ... stanowcze NIE dla Welbecka
28 czerwca 2013, 23:21
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/130627/new-contract-porto-star-bid-ward-tottenham-interest-200499
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/130626/tottenham-and-man-city-set-miss-out-roma-star-200418
wiem że to szmaty, ale czasami wbijam aby looknąć z kim nas łączą
28 czerwca 2013, 23:43
jin_tae napisał(a):Ja dorzuciłbym do portfela Mirallasa, Gomeza i może takiego zawodnika co się nazywa Welbeck(podobno może iść na wypożyczenie w tym sezonie)
Welbeck? Na co nam kolejny napastnik który wcale nie strzela bramek?
Mirallasa raczej Everton nie puści, a na Gomeza też się nie zanosi niestety.
halabala napisał(a):Hades - jeśli ma 28 lat, to ma przed sobą 4-6 lat gdy na najwyższym poziomie. Mało?
Szczerze mówiąc leci mi to, bo mam nadzieję, że go nigdy nie kupimy. Ten koleś do nas w ogóle nie pasuje, a za 17 mln to byłaby ogromna głupota.
Już lepiej dorzucić te 4-5 mln i przepłacić za Benteke niż za Buraka.
29 czerwca 2013, 07:13
Paulinho :After the tournament is finished I hope it is a deal that can get finalised quickly. To play in England for a great team like Tottenham is a dream. What I respect about Tottenham is the ambition they have shown. This summer there has been interest in their coach and their best player - and they have been clear they are both not going anywhere.
29 czerwca 2013, 07:13
Paulinho :After the tournament is finished I hope it is a deal that can get finalised quickly. To play in England for a great team like Tottenham is a dream. What I respect about Tottenham is the ambition they have shown. This summer there has been interest in their coach and their best player - and they have been clear they are both not going anywhere.
29 czerwca 2013, 07:39
mistrzowie transferów
29 czerwca 2013, 09:32
29 czerwca 2013, 09:43
The Daily Mirror suggests that Aston Villa are prepared to listen to offers for Nathan Delfouneso and Barry Bannan, while The Sun claims that Tottenham are also planning a summer clearout - with Tom Huddlestone, Benoit Assou-Ekotto, Scott Parker and Emmanuel Adebayor all available.
29 czerwca 2013, 09:47
Hades napisał(a):Szczerze mówiąc leci mi to, bo mam nadzieję, że go nigdy nie kupimy. Ten koleś do nas w ogóle nie pasuje, a za 17 mln to byłaby ogromna głupota.
Już lepiej dorzucić te 4-5 mln i przepłacić za Benteke niż za Buraka.
Nie wiem czemu do nas nie pasuje. Jak strzeli 20 goli to pasuje idealnie
29 czerwca 2013, 09:58
http://transfery.info/58598,villa-w-tottenhamie-nie-za-wszelka-cene
29 czerwca 2013, 10:53
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.