Transferowe lato 2013
5482 wpisy · 512703 odsłony
1 lipca 2013, 14:18
Podobno AVB zadzwonił do Villi, żeby go przekonać do transferu do nas.
Paulinho wczoraj w wywiadzie powiedział, ze od od dziś zastanawia się nad swoją przyszłością. Może już dzisiaj będą jakieś przecieki czy się zdecydował.
Ta dwójka Chorwatów już podobno klepnięta.
W najwyższym czasie możemy się chyba spodziewać przynajmniej dwóch komunikatów na oficjalnej
Paulinho wczoraj w wywiadzie powiedział, ze od od dziś zastanawia się nad swoją przyszłością. Może już dzisiaj będą jakieś przecieki czy się zdecydował.
Ta dwójka Chorwatów już podobno klepnięta.
W najwyższym czasie możemy się chyba spodziewać przynajmniej dwóch komunikatów na oficjalnej
1 lipca 2013, 16:05
Atletico Mineiro head coach Cuca has admitted that in-demand midfielder Bernard is likely to leave the club in the near future. Tottenham and Chelsea are reported to be keen on bringing the Brazil international to the Premier League
Jeszcze nie zrezygnowaliśmy - to dobrze
Jeszcze nie zrezygnowaliśmy - to dobrze
1 lipca 2013, 17:16
http://www.youtube.com/watch?v=nri36bZfwvY&NR=1&feature=endscreen No panowie co by nie mówić to ten chłopaczek ma talent.
Na atak bym go bardziej wystawił niż na pomocnika, to co on wkręca obrońców w ziemie. 

No ale przeciwnicy tez nie są z wysokiej półki.
Ale on za kilka lat?.... Jestem o to pewien że drugi ;Luka:. A może i lepszy.
1 lipca 2013, 17:55
Efendi6 napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=nri36bZfwvY&NR=1&feature=endscreen No panowie co by nie mówić to ten chłopaczek ma talent.Na atak bym go bardziej wystawił niż na pomocnika, to co on wkręca obrońców w ziemie.
No ale przeciwnicy tez nie są z wysokiej półki.
Ale on za kilka lat?.... Jestem o to pewien że drugi ;Luka:. A może i lepszy.
Szczur byl dobry, ale mial jedna wade, czyli uderzenie na bramke. W przypadku tego dzieciaka moze byc z tym znacznie lepiej.
1 lipca 2013, 18:35
1 lipca 2013, 19:33
Kupujemy młodzików , ville i paulinho , ale niech Levy i AVB pomyślą też o sprzedawaniu
btw może nasi zainteresowaliby się bainesem ? Wszyscy wiedzą , że to obrońca najwyższej klasy , a będzie kosztował około 15 mln euro ( BAE około 7 a reszte można dołożyć )
Z tego co pamiętam , to kupiliśmy jakiegoś lewego obrońce z Man Utd - co się z nim stało? nawet na ławie go nie widziałem
Z tego co pamiętam , to kupiliśmy jakiegoś lewego obrońce z Man Utd - co się z nim stało? nawet na ławie go nie widziałem
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.