Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowe lato 2016

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2016
2 czerwca 2016, 11:02
A Lloris ponoć odrzucił ofertę nowego kontraktu. Mam nadzieję, że to wyssane z palca (choć informuje o tym kilka źródeł).
2 czerwca 2016, 12:14
Mecenas napisał(a):
Mało prawdopodobne że go oddadzą to nie, bo jak ktoś dobrze zabuli to nie będą mieli problemu z jego sprzedaniem. Problemem jest to że nie będzie chciał byc 4 w hierarchii w Tottenhamie. No A Janssen dobry piłkarz. Mam nadzieję że Levy go ściągnie do Tottenhamu

Jakby pojawiła się oferta w wysokości 20-25 milionów funtów, to myślę, że bez problemu oddaliby Holendra. Ale on raczej szukałby klubu, gdzie mógłby grać w pierwszej jedenastce.

Co do Janssena, to moim zdaniem nie ma co się nawet zastanawiać. Nie spodziewałem się, że jest aż tak dobry :)
2 czerwca 2016, 12:17
Według CIES Football Observatory, Harry Kane oraz Dele Alli znajdują się w gronie 20 najbardziej wartościowych zawodników na świecie.

Nasz napastnik jest wyceniany na 112,5 miliona euro. Z kolei nasz młodszy zawodnik został wyceniony na 75,2 miliona euro.

https://pbs.twimg.com/media/Cj7jjNPWUAAdYLv.jpg
2 czerwca 2016, 12:18
MatMar napisał(a):
A Lloris ponoć odrzucił ofertę nowego kontraktu. Mam nadzieję, że to wyssane z palca (choć informuje o tym kilka źródeł)

Miejmy nadzieję, że nie jest to prawda i Francuz zdecyduje się zostać na White Hart Lane. Niby wciąż ma umowę ważną do końca czerwca 2019 roku.
2 czerwca 2016, 12:40
Czyżby Lloris był kuszony przez PSG. Oby nie. :blee:
2 czerwca 2016, 12:50
Możliwe, że jest kuszony przez PSG. Miejmy nadzieję, że zostanie w klubie, bo w końcu za jego kadencji gramy w Lidze Mistrzów :)

Co prawda w przypadku sytuacja z bramkarzami na rynku jest o tyle dobra, że jakościowych graczy na tę pozycję jest cała masa, przez co ich ceny nie są wysokie.
2 czerwca 2016, 13:07
Sticking with some Palace news, and ClubCall report that Alan Pardew is looking to convince London rivals Tottenham to part with both Ryan Mason and Nabil Bentaleb in exchange for £15m this summer.

Both players are considered on the fringes of Mauricio Pochettino's team as it stands, and there is a will on the part of Spurs to sell each player for the right price. Both are rated at around the £7m mark.
2 czerwca 2016, 13:13
Efendi6 napisał(a):

Hugo ma umowę do 2019 roku. Histeria Daily Mirror.
2 czerwca 2016, 13:56
Efendi6 napisał(a):

Albo De Gea idzie w końcu do Realu :)
2 czerwca 2016, 14:10
Sawik napisał(a):
Według CIES Football Observatory, Harry Kane oraz Dele Alli znajdują się w gronie 20 najbardziej wartościowych zawodników na świecie.

Nasz napastnik jest wyceniany na 112,5 miliona euro. Z kolei nasz młodszy zawodnik został wyceniony na 75,2 miliona euro.

https://pbs.twimg.com/media/Cj7jjNPWUAAdYLv.jpg

Lewy na 17. miejscu - no bez jaj. O kant dupy rozbić ten ranking.
2 czerwca 2016, 14:33
MatMar napisał(a):
Lewy na 17. miejscu - no bez jaj. O kant dupy rozbić ten ranking

Sam ranking w sobie nie jest zły, ale w moim odczuciu Lewandowski powinien być wyceniony na co najmniej 75 milionów euro.
2 czerwca 2016, 14:38
trzaskal napisał(a):
Sticking with some Palace news, and ClubCall report that Alan Pardew is looking to convince London rivals Tottenham to part with both Ryan Mason and Nabil Bentaleb in exchange for £15m this summer.

Both players are considered on the fringes of Mauricio Pochettino's team as it stands, and there is a will on the part of Spurs to sell each player for the right price. Both are rated at around the £7m mark

Co do Nabila Bentaleba, to jednak bardzo poważnie bym się zastanowił, bo moim zdaniem powinien zostać. Chłopak ma potencjał, w tym roku skończy 22 lata, a na dodatek w minionym sezonie pauzował głównie z powodu kontuzji.

Jeśli chodzi o Ryana Masona, to jeśli wpłynie oferta w wysokości 9-10 milionów euro, to nie ma co się raczej nawet zastanawiać.
3 czerwca 2016, 14:58
Czyżby Linetty w Tottenhamie? :)
3 czerwca 2016, 15:15
MatMar napisał(a):
Czyżby Linetty w Tottenhamie? :)

??
3 czerwca 2016, 18:48
3 czerwca 2016, 20:53
Linetty w Tottenhamie był rok temu jak Zieliński w Liverpoolu jak to gadali dwa dni przed ostatnim finałem LE. Kolejny piłkarz którego łączą z nami co okno transferowe... :blee::blee:
MatMar napisał(a):
"Wielki angielski klub" :muza:
Nie ma co się podniecać. Żeby to była Aston Villa to też by tak pisali. Muszą sobie zrobić dobrze.
3 czerwca 2016, 21:21
4 czerwca 2016, 03:46
Mecenas napisał(a):
Nie ma co się podniecać. Żeby to była Aston Villa to też by tak pisali. Muszą sobie zrobić dobrze

Mhm.
4 czerwca 2016, 07:08
nie Mhm tylko ci mówię już jak wyglądałby nagłówek

"Jeden z największych i najbardziej utytułowanych klubów w Anglii chce Polaka"
4 czerwca 2016, 18:05
Jak tam uważasz, być może masz rację. W każdym razie - zdecydowanie nie jaram się, że sport.pl nazwał Spurs "wielkim angielskim klubem", wrzuciłem to w ramach ciekawostki :)

Arsenal podobno aktywował klauzulę Vardiego. Nie wiem, co o tym sądzić, ale coś czuję, że Vardy oklapnie w następnym sezonie.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji