Spursmania.org

Forum · Transfery

Deadline Day (Winter 2014)

156 wpisów · 21457 odsłon

_jaroszy

31 stycznia 2014, 09:06

Zdecydowałem się na założenie osobnego tematu o transferach na forum , bo wpisów pewnie będzie dziś wiele . Ciekawe tylko czy równie wiele pozytywnych emocji dla nas mają szefowie klubu .Liczę na to że pozyskamy jeszcze dziś kogoś wartościowego do naszego zespołu . :D

lukempire

31 stycznia 2014, 09:09

jak nie ma byc żadnego LO to nie chce nikogo. Chyba, ze to będzie Cristiano Ronaldo albo Lukaku.

Ramzes

31 stycznia 2014, 09:20

Nie bedzie żadnego transferu, tak sądzę.

Boyd

31 stycznia 2014, 09:26

Jak to szykuję się powrót Berbatowa :cwaniak:
albo i nie.

Caps

31 stycznia 2014, 09:29

Bruce potwierdził, że Jake zostaje w Hull do końca sezonu.

Uważam jak Ramzes, że dziś, stety, niestety, nie sprowadzimy nikogo.

trzaskal

31 stycznia 2014, 09:42

Ryan Fredrick's has signed a new contract with Tottenham and also had his loan at Millwall extended to end of the season.

Gan1982

31 stycznia 2014, 09:48

Na nic spektakularnego nie ma co liczyć, no chyba że mnie DL zaskoczy i ściągnie do nas Luke Shawa :) albo Marco Reusa.
Ale tak na poważnie, bank raz rozbiliśmy, a Levy raczej w pomysł pod tytułem Tim Sherwood nie wierzy, także bez podpalania się o cokolwiek.

Hades

31 stycznia 2014, 10:07

Może Berba albo Nani. Na nikogo lepszego nie ma co liczyć niestety.

trzaskal

31 stycznia 2014, 10:08

Liczę jednak na lewą lub/i prawą obronę bo z Freyersem i Naughtonem to daleko nie zajdziemy.

_jaroszy

31 stycznia 2014, 10:18

Gan1982 napisał(a):
Na nic spektakularnego nie ma co liczyć, no chyba że mnie DL zaskoczy i ściągnie do nas Luke Shawa :) albo Marco Reusa.
Ale tak na poważnie, bank raz rozbiliśmy, a Levy raczej w pomysł pod tytułem Tim Sherwood nie wierzy, także bez podpalania się o cokolwiek

Gan1982, jeśli Levy nie wierzy to po co go zatrudnia ?

varba

31 stycznia 2014, 10:28

_jaroszy napisał(a):
Gan1982, jeśli Levy nie wierzy to po co go zatrudnia ?

Bo nikt sensowny nie był dostępny w środku sezonu, a do lata ktoś musiał prowadzić tą drużynę.

olivier

31 stycznia 2014, 10:29

Gan1982 napisał(a):
Ale tak na poważnie, bank raz rozbiliśmy, a Levy raczej w pomysł pod tytułem Tim Sherwood nie wierzy, także bez podpalania się o cokolwiek

Bank nie został rozbity, ba mało tego w lecie wyszliśmy na plus na naszą korzyść na transferach.

_jaroszy

31 stycznia 2014, 10:42

varba napisał(a):
Bo nikt sensowny nie był dostępny w środku sezonu, a do lata ktoś musiał prowadzić tą drużynę

Może Levy zdaje sobie sprawę że Sherwood to nie jest wybitny trener , ale jeśli by w niego zupełnie nie wierzył to nie zwalniał by AVB , bez opcji zastępstwa dla niego .

Gan1982

31 stycznia 2014, 11:00

_jaroszy napisał(a):
Może Levy zdaje sobie sprawę że Sherwood to nie jest wybitny trener , ale jeśli by w niego zupełnie nie wierzył to nie zwalniał by AVB , bez opcji zastępstwa dla niego

A ja myślę że DL nie jest do końca racjonalnym człowiekiem.

olivier napisał(a):
Bank nie został rozbity, ba mało tego w lecie wyszliśmy na plus na naszą korzyść na transferach

Został bo sreal płaci nam w ratach, a przypominam że jeszcze szczura nie spłacili.

Hades

31 stycznia 2014, 11:16

Gan1982 napisał(a):
Został bo sreal płaci nam w ratach, a przypominam że jeszcze szczura nie spłacili.

Ta, a my za to wszystkim płacimy całą sumę od ręki. :P

trzaskal napisał(a):
Liczę jednak na lewą lub/i prawą obronę bo z Freyersem i Naughtonem to daleko nie zajdziemy

Masz rację, ale naszym w głowie chyba napastnik raczej. A nawet jeśli, to kto?

Malocchio_ZD

31 stycznia 2014, 11:19

Rozumiem, iż zakładamy, że położyliśmy tylko my 100 baniek czystą gotówą na stół , no way .
Trzymamy kasę na dobrej lokacie albo na Bahamach :D

Ramzes

31 stycznia 2014, 11:22

Holtby trenował z Fulham. Papierkowa robota została i wypożyczamy go.
Wenger przyznał ze na 80% kogoś sprowadza, jednak nie Draxlera.
Ponoć Liverpool wygrał z nami wyścig o Konoplyanke (i dobrze).
City walczy o Mangale, wiec dlaczego my nie powalczymy o Lescotta?
Mówi się w ogóle o kimś w kontekście przenosin do nas??

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła