O wszystkim i o niczym :)
3403 wpisy · 413865 odsłon
21 października 2017, 10:22
To jest tym bardziej zabawne, że (jak donosi Guillame Balague) Kane wcale się nie pali do odejścia. Wg Hiszpana Harry wierzy, że Tottenham pod wodzą Pochettino będzie odnosił sukcesy a on sam chce być częścią tego wszystkiego.
Nie wiem czy to nie jest jakaś polityka marketingowa czy coś ale ten motyw się chyba regularnie pojawia w wypowiedziach naszych piłkarzy. Pochettino, projekt, świetlna przyszłość. Ostatnio chyba Lloris się tak wypowiadał
Nie wiem czy to nie jest jakaś polityka marketingowa czy coś ale ten motyw się chyba regularnie pojawia w wypowiedziach naszych piłkarzy. Pochettino, projekt, świetlna przyszłość. Ostatnio chyba Lloris się tak wypowiadał
22 października 2017, 19:14
przeciez benz, bale i modric to byly caly nasz budzet placowy 
a poza tym to po co mielibysmy wymieniac swietnego zawodnika na 1 przereklamowanego lenia, goscia bez nogi i spogladajacego za emerytura geniusza?
a poza tym to po co mielibysmy wymieniac swietnego zawodnika na 1 przereklamowanego lenia, goscia bez nogi i spogladajacego za emerytura geniusza?
29 listopada 2017, 20:31
http://weszlo.com/2017/11/29/villas-boas-zamienia-chiny-dakar/MatMar napisał(a):Dla rozluźnienia atmosfery - AVB wystartuje w Rajdzie Dakar![]()
1 grudnia 2017, 20:59
MatMar napisał(a):Ja do obecnego kryzysu/kryzysiku podchodzę jakoś dziwnie spokojnie. Może dlatego, że w 100% ufam Pochettino
Też mu ufam i też myślę, że lada moment złapiemy formę. Martwi mnie natomiast forma pozostałych zespołów w czołówce. O top 4 w tym sezonie może być ciężko, a inauguracja nowego stadionu bez ligi mistrzów to kiepska perspektywa. Inna sprawa, ze inni tez będą mieć swoje kryzysy i o ile City jest juz poza zasięgiem, to reszta pogubi jeszcze punkty. Będzie dobrze
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.