Spursmania.org

Forum · Hyde Park

O wszystkim i o niczym :)

3403 wpisy · 413865 odsłon

Marcin

20 października 2017, 18:08

Podobno przy okazji ostatniego meczu przedstawiciele Realu zaoferowali wymianę Bale-Kane.

:rotfl:

Walu

20 października 2017, 20:45

W dupę niech se tego Bale wsadzą.

Obstawiam, ze Bilic nie przetrwa w WHU do końca roku. 0:3 w pałę u siebie z beniaminkiem to już lekka przeginka, a za kilka dni jeszcze mecz ze Spurs na Wembley.

Eidur

21 października 2017, 09:55

Marcin napisał(a):
Podobno przy okazji ostatniego meczu przedstawiciele Realu zaoferowali wymianę Bale-Kane.

:rotfl:

Musieliby chyba Krychę dołożyć żeby Levy wogóle rozpoczął negocjacje :D

Marcin

21 października 2017, 10:22

To jest tym bardziej zabawne, że (jak donosi Guillame Balague) Kane wcale się nie pali do odejścia. Wg Hiszpana Harry wierzy, że Tottenham pod wodzą Pochettino będzie odnosił sukcesy a on sam chce być częścią tego wszystkiego.

Nie wiem czy to nie jest jakaś polityka marketingowa czy coś ale ten motyw się chyba regularnie pojawia w wypowiedziach naszych piłkarzy. Pochettino, projekt, świetlna przyszłość. Ostatnio chyba Lloris się tak wypowiadał

Marcin

21 października 2017, 10:58

Robert napisał(a):
ja widziałem ze oferowali Benzeme

Wcześniej się pisało o ofercie Bale+Modrić+Benzema.

MatMar

22 października 2017, 12:19

Marcin napisał(a):
Wcześniej się pisało o ofercie Bale+Modrić+Benzema

Jeżeli za Alliego, to nie ma sprawy ;)

Od Kane'a wara.

modafashion

22 października 2017, 19:14

przeciez benz, bale i modric to byly caly nasz budzet placowy :rotfl:

a poza tym to po co mielibysmy wymieniac swietnego zawodnika na 1 przereklamowanego lenia, goscia bez nogi i spogladajacego za emerytura geniusza?

Czarosław

27 października 2017, 09:49

TEAM NEWS: @HKane underwent assessment and investigation earlier this week, which confirmed a minor strain to the left hamstring.

Zbyt dobrze nam szło.

MatMar

29 listopada 2017, 18:09

Dla rozluźnienia atmosfery - AVB wystartuje w Rajdzie Dakar :D :D

varba

29 listopada 2017, 21:01

Strasznie się rozluźniłem, aż zapomniałem że Burnley nas łykneło w tabeli i wypadamy poza top6 :P:P

MatMar

30 listopada 2017, 17:27

varba napisał(a):
Strasznie się rozluźniłem, aż zapomniałem że Burnley nas łykneło w tabeli i wypadamy poza top6 :P:P

Ja do obecnego kryzysu/kryzysiku podchodzę jakoś dziwnie spokojnie. Może dlatego, że w 100% ufam Pochettino.

Walu

1 grudnia 2017, 20:59

MatMar napisał(a):
Ja do obecnego kryzysu/kryzysiku podchodzę jakoś dziwnie spokojnie. Może dlatego, że w 100% ufam Pochettino

Też mu ufam i też myślę, że lada moment złapiemy formę. Martwi mnie natomiast forma pozostałych zespołów w czołówce. O top 4 w tym sezonie może być ciężko, a inauguracja nowego stadionu bez ligi mistrzów to kiepska perspektywa. Inna sprawa, ze inni tez będą mieć swoje kryzysy i o ile City jest juz poza zasięgiem, to reszta pogubi jeszcze punkty. Będzie dobrze :)

Czarosław

11 grudnia 2017, 11:15

Jak tylko wyciągnęli Juventus to wiedziałem, że my ich dostaniemy. No cóż, trzeba grać jak w fazie grupowej i zobaczymy.

tomasz87

11 grudnia 2017, 11:25

Juventus... mogło być milej dla serca. Z drugiej strony to LM, i chyba dla spotkań z takimi drużynami się do niej dobijamy.

vebq

11 grudnia 2017, 11:37

Losowanie grup też było niby dla nas "kiepskie" Damy rade panowie :kwiatek: To już nie to samo Juve

Marcin

11 grudnia 2017, 11:44

Grupę na papierze też mieliśmy trudną. Później okazało sie, że Real ma akurat zadyszkę a w Borussii to już w ogóle pierdolnik nie z tej ziemi. Teraz Juve. Mocna drużyna ale nie tak jak choćby przed rokiem. Brakuje im Bonucciego, bez niego obrona już nie ta.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła