Spursmania.org

Forum · Hyde Park

O wszystkim i o niczym :)

3403 wpisy · 413861 odsłon

Sawik

11 grudnia 2017, 11:54

Nie jest to najlepsze losowanie, ale równie dobrze mogliśmy zmierzyć się z Paris Saint-Germain czy Bayernem Monachium. Juventus Turyn to trudny przeciwnik, ale wydaje się, że do przejścia. Nie grają wybitnie w obecnym sezonie. Ponadto poradziliśmy sobie wcześniej z Realem Madryt czy Borussią Dortmund. Trzeba spiąć tyłki i powalczyć o awans do ćwierćfinału :)

modafashion

11 grudnia 2017, 12:59

Sawik napisał(a):
Nie jest to najlepsze losowanie, ale równie dobrze mogliśmy zmierzyć się z Paris Saint-Germain czy Bayernem Monachium.

no chyba jednak PSG nie..
to jest najgorsze mozliwe losowanie, bayern gra bardziej otwarta pilke, my z murarzami zawsze mamy pod gore..

Sawik

12 grudnia 2017, 11:48

modafashion napisał(a):
no chyba jednak PSG nie..
to jest najgorsze mozliwe losowanie, bayern gra bardziej otwarta pilke, my z murarzami zawsze mamy pod gore

Faktycznie, mój błąd.

Można było łatwiej, ale nie popadałbym w paranoję. Trzeba po prostu wygrywać z najlepszymi. Innego wyjścia nie ma.

sportowiec07

12 grudnia 2017, 21:13

losowanie jak losowanie, bardziej mnie martwi terminarz. w ciagu 2 tygodni mamy united, liverpool,arsenal i juventus...

modafashion

13 grudnia 2017, 16:39

to co Panowie. Dzis jan zolta, dier czerwo i na city wychodzimy foythem i daviesem na srodku obrony..

Sawik

14 grudnia 2017, 16:28

Mnie bardziej martwi to, że paru zawodników może chcieć odejść po sezonie. W świecie futbolu pensje rosną a w Tottenhamie szału wciąż nie ma, jeśli chodzi o zarobki. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale bądźmy dobrych myśli :)

Paper plane

14 grudnia 2017, 21:34

Witam wszystkich ,
Mam prośbę a zarazem do was pytanie
Chciałem kupic bilety na mecz Tottenham z Man Utd 31 stycznia lecz problem polega na tym ze do tego jest potrzebne konto na stronie totenham sprzed dnia 1 listopada . Czy jest mi ktoś w stanie pomoc ??? Pożyczyć konto do zakupu ???

Czarosław

16 grudnia 2017, 14:12

Zazdroszczę Palace takiego gracza jak Zaha. Brakuje nam jak cholera takiego typu zawodnika.

Czarosław

31 grudnia 2017, 12:53

Co Palace gra z City, to czapki z głów. Zaha nawet zaczyna bawić się z Walkerem. Dawać go do nas!

RAFO THFC

3 stycznia 2018, 21:42

2-2 ;; nie nawidzę kibicować za remisem - ale udało się :D

Mr_Johny_Mk

3 stycznia 2018, 23:56

RAFO THFC napisał(a):
2-2 ;; nie nawidzę kibicować za remisem - ale udało się :D

Ja generalnie nie trafie w jakichkolwiek meczach kibicować Arse czy Chelsea, a dziś dwa razy musiałem zmieniać stronę. Na szczęście udał się remis :)

piekny

4 stycznia 2018, 09:14

Mr_Johny_Mk napisał(a):
Ja generalnie nie trafie w jakichkolwiek meczach kibicować Arse czy Chelsea, a dziś dwa razy musiałem zmieniać stronę. Na szczęście udał się remis :)

Panowi dokładnie miałem taka sama walkę w głowie z samym sobą!
Remisik nam pasuje jak talala.

Marcin

8 stycznia 2018, 19:07

Cóż, potwierdza się, że po Nike nie należy się spodziewać niczego dobrego jeśli mowa o wygląd strojów.

piekny

8 stycznia 2018, 19:38

W 4 rundzie FA CUP gramy na wyjeździe z Newport County.

Boyd

14 stycznia 2018, 18:05

Czyli City jednak do pokonania, choć raczej ich już nikt nie dopędzi. Zresztą w obronie tuzów nie mają - a Stonesa i Walkera. Z naszej perspektywy wynik marny, o top 4 będzie ciężko. Raczej musimy myśleć o wyprzedzeniu Chelsea.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła