6 kwietnia 2018, 12:03
Wiecznie mało, bo środowisko zewsząd napiera. Tottenham najlepszy od 50 lat, a nadal bez trofeum. To przykre że nas umniejszają, ale jakby nie patrzeć to mamy złotą generację a gablota dalej pusta.
3403 wpisy · 413845 odsłon
6 kwietnia 2018, 12:03
6 kwietnia 2018, 12:28
Mecenas napisał(a):Gościu, Radknapp, AVB czy Sherwood to nie są obce mi czasy. Januszem to sobie możesz nazywać koleżków co przylecieli od ostatnich miejsc na podium. Ja już kawałek czasu oglądam ten klub i wiele widziałem. Ciekawe co będziesz mówił za pare lat jak faktycznie Kane/Eriksen powiedzą że chcą grać w klubie który walczy o najwyższe cele, zarabiać na miarę swoich możliwości (być docenionym, a nie zarabiać połowę tego co Krychowiak, albo w najlepszym wypadku tyle samo), jak zarobki pozostaną na poziomie średniaka i będziemy liczyć kolejne lata bez trofeum (już ponad 10). Chciałbym wtedy z tobą móc porozmawiać.
Wiecznie mało, bo środowisko zewsząd napiera. Tottenham najlepszy od 50 lat, a nadal bez trofeum. To przykre że nas umniejszają, ale jakby nie patrzeć to mamy złotą generację a gablota dalej pusta
6 kwietnia 2018, 12:37
6 kwietnia 2018, 12:43
Mecenas napisał(a):Co ty mi tu pierdolisz. Oglądam ten klub od Redknappa i nie widziałem na własne oczy jak podnosi puchar.I ja wymagam sukcesu na już teraz? Czemu nie wymagać od nich trofeum jak mamy taki skład? Zresztą taki tam ostatni puchar, którym nikt się nie szczyci. Ostatnie FA Cup 2 lata przed moimi narodzinami. Ostatnie mistrzostwo moja matka miała 2 lata.
Krychowiak zarabia za dużo, ale na realia tej ligi to taki Kane/Eriksen powinni zarabiać około 200 tysięcy., które by dostali w każdym innym klubie top 6. Czaisz taki skok finansowy? Dla niektórych zawodników to 4 krotna podwyżka. Ja to szczerze mówiąc nawet ich podiwiam że grają za takie pieniąze
6 kwietnia 2018, 12:52
6 kwietnia 2018, 14:16
6 kwietnia 2018, 14:36
6 kwietnia 2018, 14:52
Mecenas napisał(a):No ja to poczekam, bo Tottenham niby robi ten finansowy progres od wielu lat, a zarobki piłkarzy dalej na poziomie średniaka. I o przedłużaniu kontraktów słyszę od wielu miesięcy i jakoś tego nie ma. Alderweireld od roku przedłużał, aż w końcu powiedział pierdolcie sie.
Załóżmy że Eriksen i Kane odchodza i dostajemy góre szmalu, ale co z tego że na transfery będziemy mieli jak najwyższe zarobki oscylują w okolicach 120 tysięcy. Jaki piłkarz przyjdzie za tyle grać mogąc dostać w każdym innym klubie z top 6 wyższe zarobki? Zostaną jakieś odpadki dla nas, albo młodziki z Holandii które nie wiadomo czy się sprawdzą.
I co ty taki pewny z De Ligtem, Sessengnonem? Ja bym powiedział że bardziej prawdopodobne sprowadzenie jakiś cudaków
6 kwietnia 2018, 14:59
Mecenas napisał(a):Oczywiście gra w LM lepsza niż półfinał LE,
6 kwietnia 2018, 15:05
6 kwietnia 2018, 18:18
9 kwietnia 2018, 18:06
9 kwietnia 2018, 19:08
Walu napisał(a):
27 kwietnia 2018, 10:56
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.