O wszystkim i o niczym :)
3403 wpisy · 413836 odsłon
18 maja 2018, 14:50
VeniVidiVici napisał(a):Dokładnie. Co mnie mega dziwi. Tottenham naprawdę w ostatnich latach zaliczył solidny piłkarski progres. Kibiców Kogutów jest coraz więcej w Polsce. Zamiast stronę ulepszać i sprawiać by była ona odświeżana kilka razy na dobę tak jak to robia na innych stronach z innych klubów to mam wrażenie, że twórcy mają ją zwyczajnie w dupie. Nie wnikam czy brak czasu, czy brak chęci czy nie wiadomo co ale jak już się bierzecie za prowadzenie strony to róbcie to rzetelnie. Jak brakuje Wam ludzi to zorganizujcie jakiś "casting" czy coś tego typu na moderatorów i innych.
Strona wygląda jakby umierała, komentują jedne i te same osoby ale mam wrażenie, ze Wam to pasuje, takie kółko wzajemnej adoracji. Nowi nawet jak się rejestruja to cicho siedzą, bo widzą co tu sie dzieje.
I to nie są żadne pretensje z mojej strony, ale wydaje mi się, ze autorom nie zależy na rozwoju strony a przede wszystkim na zachęceniu uzytkowników do komentowania. Pewnie zaraz dostane odpowiedx w stylu.. "nie pasuje to nara" albo "jak Ci sie nie podoba Nasza strona to załóz swoją". Albo jeszcze większe prawdopodobieństwo, ze nikt nic nie odpisze, to by było cos normalnego tutaj.
trudno się nie zgodzić, kiedys strona tętniła życiem
18 maja 2018, 15:35
kiriak napisał(a):Większość spamuje na Tottenham24... ,tam dużo wątków, ale często bałagan w komentarzach i okresowo szambo wybija
No wybija i co na to poradzisz? Na każdej działającej stronie z darmową rejestracją przyjdą raki i trolle i zaczną robić gnój. Ale strona tętni życiem i są tak samo optymiści jak i pesymiści.
18 maja 2018, 15:54
VeniVidiVici napisał(a):Dokładnie. Co mnie mega dziwi.
Tu się nie ma co dziwić. Tak to było, że im bardziej popularny się stawał Klub, im więcej dzięki temu pojawiało się nowych użytkowników, tym bardziej się Spursmania "elitaryzowała". W tym poniekąd leżał jej urok. To żadna ocena, tym bardziej zarzut, po prostu refleksja.
Zresztą stara gwardia już wtedy była dosłownie stara. To co dopiero dziś? Najwyraźniej w domach starców średnio z dostępem do internetu
19 maja 2018, 06:16
20 maja 2018, 22:51
22 maja 2018, 09:31
Jeśli chodzi o forum, to przecież każdy może pisać co chce. Ale to komentowanie w trakcie spotkanie w formie: "Ale zaje&$&$ł" czy "k**#$**a, co ten Son..." to za przeproszeniem, ale co to wnosi? nic i lepiej aby to się wcale nie pojawiało.
Nie znam przesłanek administracji, ale wyłączenie chatu miało pozornie zapobiec zupełnej śmieci forum. Tak mi się wydaje.
Z drugiej strony sam nie wdaję się w polemiki dot. kilku kwestii związanych z polityką klubu... bo mi ręce opadają i mi się po prostu nie chce (miliony monet na transfery jako lekarstwo na brak trofeów w okresie przejściowym w którym obecnie jesteśmy etc.), jeśli mam się obrzucać gównem to wolę się nie odzywać...
24 maja 2018, 15:11
http://www.tottenhamhotspur.com/news/club-agrees-new-contracts-with-mauricio-and-coaching-staff-240518
Piękny dzień
6 czerwca 2018, 09:06
Tak z ciekawości jeśli ktoś ma ochotę. Wyświetlił mi się ten ciekawy komunikat z sprzed kilkunastu lat gdzie nikt jeszcze naszego strzelca wyborowego nie brał pod uwagę tak dużej gwiazdy, i nigdy by nie ustawił obok najlepszych piłkarzy w Europie.
6 czerwca 2018, 17:57
Efendi6 napisał(a):http://transfery.info/56614,oficjalnie-harry-kane-wypoyczony-do-leicester-city
Tak z ciekawości jeśli ktoś ma ochotę. Wyświetlił mi się ten ciekawy komunikat z sprzed kilkunastu lat gdzie nikt jeszcze naszego strzelca wyborowego nie brał pod uwagę tak dużej gwiazdy, i nigdy by nie ustawił obok najlepszych piłkarzy w Europie
noooo....może sprzed kilku lat
8 czerwca 2018, 11:40
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.