O wszystkim i o niczym :)
3403 wpisy · 413837 odsłon
11 maja 2018, 07:00
10 ciekawostek o naszym nowym stadionie
https://talksport.com/football/tottenham-hotspur-stadium-news-10-stunning-facts-about-spurs-new-home-180510282214
https://talksport.com/football/tottenham-hotspur-stadium-news-10-stunning-facts-about-spurs-new-home-180510282214
13 maja 2018, 14:05
14 maja 2018, 13:23
I tak zapewne za wiele nie pogra, ale City potrzebuje Anglików do rejestracji skłądu. Zakup w stylu Delpha czy Rodwella. Nie jest to zły zawodnik ale nie wyobrażam sobie, żeby był w stanie wygryźć z ofensywy City kogokolwiek. Za dwa lata znowu wyląduje w jakimś średniaku ligi
17 maja 2018, 21:17
Mecenas napisał(a):Ta strona to chyba niedługo upadnie. Z newsami cienko. Z komentarzami cienko. Tematy meczowe nie zakładane. Dramat
Dokładnie. Co mnie mega dziwi. Tottenham naprawdę w ostatnich latach zaliczył solidny piłkarski progres. Kibiców Kogutów jest coraz więcej w Polsce. Zamiast stronę ulepszać i sprawiać by była ona odświeżana kilka razy na dobę tak jak to robia na innych stronach z innych klubów to mam wrażenie, że twórcy mają ją zwyczajnie w dupie. Nie wnikam czy brak czasu, czy brak chęci czy nie wiadomo co ale jak już się bierzecie za prowadzenie strony to róbcie to rzetelnie. Jak brakuje Wam ludzi to zorganizujcie jakiś \\"casting\\" czy coś tego typu na moderatorów i innych.
Strona wygląda jakby umierała, komentują jedne i te same osoby ale mam wrażenie, ze Wam to pasuje, takie kółko wzajemnej adoracji. Nowi nawet jak się rejestruja to cicho siedzą, bo widzą co tu sie dzieje.
I to nie są żadne pretensje z mojej strony, ale wydaje mi się, ze autorom nie zależy na rozwoju strony a przede wszystkim na zachęceniu uzytkowników do komentowania. Pewnie zaraz dostane odpowiedx w stylu.. \\"nie pasuje to nara\\" albo \\"jak Ci sie nie podoba Nasza strona to załóz swoją\\". Albo jeszcze większe prawdopodobieństwo, ze nikt nic nie odpisze, to by było cos normalnego tutaj.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.