Tottenham - Norwich @ 16.00
9 kwietnia 2012, 14:34
Świetnie Friedel i równie świetnie Bale się zastawiał przy linii bocznej o tej akcji Norwich
9 kwietnia 2012, 14:37
Jak dla mnie Jake już od dawna powinien mieć pierwszeństwo przed Sandro
jako zmiennik Parkera
9 kwietnia 2012, 14:48
Jak Nelsen dziś sie dobrze pokaże, chyba sie do niego przekonam. Niech znowu strzeli z bani.
9 kwietnia 2012, 14:49
Po przerwie koniecznie Ade musi wejsc i modlic sie aby King sie ogarnal
9 kwietnia 2012, 14:51
Adebayor za Sahe, i módlmy się by nasze "dziadki" w obronie nie myliły się już więcej, podanie Jake to najlepszy komentarz odnośnie tego o czym mówiłem ostatnio, że Parker w ofensywie nie daje tego co powinien gracz na jego poziomie.
9 kwietnia 2012, 14:52
9 kwietnia 2012, 14:54
Julkos napisał(a):Ja w Defoe zawsze wierzyłem !! On nie może siedzieć na ławce
Wierzyłeś w Defoe przecież gramy jak cioty w ataku i to głównie jego zasługa bo stoi w miejscu i czeka na piłkę, której nie mamy bo nie ma kto jej przyjąć i rozegrać. Ktoś by pomyślał że to zadanie Modricia, widocznie nie skoro jak brakuje Adebayora to posiadanie piłki maleje o jakieś 15-20%. Jak dla mnie jeden z nich musi zejść, albo Saha albo Defoe, bo jak tak dalej pójdzie to w najlepszym przypadku zremisujemy ten mecz.
9 kwietnia 2012, 15:05
W przerwie wpuściłbym Ade, a jak to nie pomoże to VdV, jak tego nie wygramy to możemy zapomnieć o 3 miejscu, a i o 4 trzeba będzie się modlić. Defoe strzela bramki, ale z nim nie da się grać w ataku podanie do niego to jest nasza ostatnia piłka w ataku nie ważne na jakiej jest pozycji.
Wchodzi ADE za Saha
Wchodzi ADE za Saha
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.