Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Tottenham - Norwich @ 16.00

Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Norwich @ 16.00
9 kwietnia 2012, 16:35
jak on ma grać dalej tak jak ostatnio gra to niech idzie w pizdu za grube pieniądze najlepiej.
9 kwietnia 2012, 16:39
Z pienaarem jest sporo racji oddac ofensywnego gracza w kluczowym momencie sezonu, kiedy sporo kontuzji - to tez daje do myslenia...
9 kwietnia 2012, 16:45
e, po prostu jestem zrezygnowany.
9 kwietnia 2012, 16:52
Bo Harry za bardzo uwierzył w ofensywne możliwości naszych bocznych obrońców. I chyba dlatego moim zdaniem Walker mimo iż gra ostatnio słabej w defensywie ma pewne miejsce. Decyzji co do Pienaara to i tak niezrozumiałem do dziś
9 kwietnia 2012, 16:54
nie dość, że człowiek w pracy w świeta musi siedzieć to jeszcze takie widowisko na WHL, chyba jeden 4pak nie złagodzi goryczy tego co oni prezentują
9 kwietnia 2012, 16:59
Tylko potwierdzasz Spurs3, że zamiast do przodu... poszliśmy do tyłu... Tyle, że anale cofneli się kadrowo, ale potrafią oganąć się i walczyć, walczyć do samego końca. Nasi kadrowo nie podupadli, ale w 2012 roku im kurwa walczyć nie kazano... Ani na początku meczu, ani na końcu :bezradny:
9 kwietnia 2012, 17:06
po prostu w styczniu trzeba było powalczyć o poważne wzmocnienia, bo wiadomo było, że Bale, Modrić, czy VdV nie będą w dobrej formie przez cały sezon! I choć Saha okazał się i tak niezły to jak się walczy o trzecie miejsce trzeba sprowadzić kogoś w rodzaju Llorente. Co do oddawania Pienaara, Jenasa, czy Bentleya to nie mam wątpliwości, że to były dobre ruchy. U nas nic nie grali. Natomiast cały czas mam wrażenie, że taki Roman wchodząc z ławy z 5 bramek do końca sezonu mógłby jeszcze trzasnąć. A te 5 bramek mogłoby zrobić różnicę. Ale to już takie gdybanie. Błędy ewidentne zostały popełnione. Na własne życzenie jesteśmy w czarnej dupie!
9 kwietnia 2012, 17:19
Hura!!! Nareszcie wracamy na stare śmieci - czytaj 6 miejsce. Stary grzyb Harry już obrósł pleśnią i najwyższy czas wysłać go na zasłużoną emeryturę w postaci selekcjonera Albionu. Zblazowanych gwiazdorów sprzedać, niech się inni z nimi użerają, wybudować nowy stadion i z nowymi ludźmi ruszyć na podbój świata.
9 kwietnia 2012, 17:28
A Ty wciąż o tym podboju "trzeciego świata" Raptus... Tak żeby wiedzieć, to na czas budowy nowego stadionu i znalezienia nowych ludzi mamy przestać grać, czy ugadać się z FA, że od razu przyjmujemy 6te miejsce ??
9 kwietnia 2012, 17:31
Raptus1 napisał(a):
i z nowymi ludźmi ruszyć na podbój świata

chyba zdajesz sobie sprawę, że nie jesteś proszony.
9 kwietnia 2012, 18:13
:rotfl:
9 kwietnia 2012, 18:46
Barometr napisał(a):
po prostu w styczniu trzeba było powalczyć o poważne wzmocnienia, bo wiadomo było, że Bale, Modrić, czy VdV nie będą w dobrej formie przez cały sezon! I choć Saha okazał się i tak niezły to jak się walczy o trzecie miejsce trzeba sprowadzić kogoś w rodzaju Llorente. Co do oddawania Pienaara, Jenasa, czy Bentleya to nie mam wątpliwości, że to były dobre ruchy. U nas nic nie grali. Natomiast cały czas mam wrażenie, że taki Roman wchodząc z ławy z 5 bramek do końca sezonu mógłby jeszcze trzasnąć. A te 5 bramek mogłoby zrobić różnicę. Ale to już takie gdybanie. Błędy ewidentne zostały popełnione. Na własne życzenie jesteśmy w czarnej dupie!

Pienaar jak tylko wchodził to grał calkiem nieźle. Napewno dałby nam więcej niż Sandro który zastępował Lennona w trakci jego kontuzji. Osobiście wydawało mi się ze jesteśmy w takim gazie że wzmocnienia nie są potrzebne i nei byłem w stanie sobie wyobrazić że nagle zaczynamy przegrywać i spadamy na 5 albo 6 miejsce. Za dobrze graliśmy i chyba przez to przespaliśmy zimowe okienko.
9 kwietnia 2012, 19:40
http://jebzdzidyfb.pl/obrazek/14930/ciotyzm.html

To jak naszą sytuację należy nazwać ...?
9 kwietnia 2012, 19:49
aapa poprawiłeś tym komentarzem mój zjebany humor :D
9 kwietnia 2012, 19:49
Panowie zlitujcie się i zaktualizujcie tabelę bo łapę doła jak ją widzę 8 meczy i tylko 6 punktów więcej ...
9 kwietnia 2012, 19:54
frajestrwo dekady, wyszlo skapstwo i stawianie na dziadkow
9 kwietnia 2012, 20:01
Patrząc na to, co aktualnie prezentujemy, 4 miejsce będzie wielkim sukcesem. Zawodnicy muszą jak najszybciej wyrzucić z pamięci dzisiejszy fatalny mecz i skupić się na kolejnych. Może chociaż w pucharze powalczymy...
9 kwietnia 2012, 20:32
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:

http://fbhl.pl/tottenham-hotspur-12-norwich-city-09-04-2012/
9 kwietnia 2012, 21:45
Football Highlights napisał(a):
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:

http://fbhl.pl/tottenham-hotspur-12-norwich-city-09-04-2012/

a kto tutaj chciałby obejrzeć skrót z tego meczu? :plask:
9 kwietnia 2012, 21:46
Wolff napisał(a):
Panowie zlitujcie się i zaktualizujcie tabelę bo łapę doła jak ją widzę 8 meczy i tylko 6 punktów więcej

ni chuja mi się nie chce, bo to zajmie z 3 godziny. zostańmy już z tym trzecim miejscem

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji