Tottenham - Norwich @ 16.00
9 kwietnia 2012, 15:27
Defoe po za bramką nie pokazał nic. Dlaczego zszedł Saha? i dlaczego wciąż nie ma kubła zimnej wody dla Bale'a? Chciałbym zobaczyć Krancjara ... i naprawdę zaczynam żałować że nie mamy Pavlyuchenki. nie ma na kogo zwalać
9 kwietnia 2012, 15:30
Norwich gra naprawde dobrze, skoro nie strzelamy 200 % BAE, czy bale w poprzeke - to sie msci. Nie piszcie o 3 miejscu - bo juz od paru kolejek walczymy o 4 miejsce, i juz nie chelsea raczej tylko newcastle sa najgrozniejsi w tej walce - jedno pewno do konca sezonu emocje pewne
9 kwietnia 2012, 15:33
Z taką grą, to emocji związanych z naszą drużyną nie wyczuwam. Chyba że tylko negatywne...
9 kwietnia 2012, 15:34
Newcastle wygrywa z Boltonem, jak to przegramy to będziemy mieli tyle samo punktów. Oni są w dobrej formie, CFC to farciarze i żegnaj Top 5 nawet jeśli nasi się nie pozbierają. Wstyd to co się dzieje. Jeszcze jakiś czas temu mieliśmy spokój z 12 punktami przewagi. Nie wiem jak to się stało.
9 kwietnia 2012, 15:34
Nie ma co nikt mi nie powie, że King nie zawinił przy tych 2 bramkach, a na początku sezonu był naszym talizmanem... masakra. Gallas wracaj.
9 kwietnia 2012, 15:38
Z tego co widzę to Oni chyba bajdziej swietowali niz my w Polsce, padaka.
9 kwietnia 2012, 15:40
limbonic napisał(a):Z tego co widzę to Oni chyba bajdziej swietowali niz my w Polsce, padaka.
a ja tak świętowałem, że dopiero teraz do siebie dochodzę, więc musieli jeszcze dziś rano chlać
9 kwietnia 2012, 15:40
jesteśmy największymi frajerami w lidze, co oni grają w ogóle bez jaj i pazura
9 kwietnia 2012, 15:41
Trzeba bylo sprzedac Modricia Chelsea za 50mln, za Bale tez duzo dawali to nie bo po co. Teraz gówno za nich dostaniemy. Piczki a nie piłkarze. Do kopalni z nimi, niech się nauczą harować.
9 kwietnia 2012, 15:43
Hrryego ktos obudził i powiadomił o wyniku, że az podniósł dupsko by to zobaczyc haha, nie wierze
9 kwietnia 2012, 15:43
Od meczu z Arsenalem brakuje motywacji w tej drużynie by "gryźć" trawę. Zastanawia mnie też, że słabe drużyny potrafią nas zabiegać kryjąc naszych zawodników, a my nie potrafimy narzucić takiego presingu by zdobyć bramkę
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.