Tottenham - Norwich @ 16.00
9 kwietnia 2012, 10:14
Nie ma co się oszukiwać, wczoraj Arsenal wygrał i uciekł na 2 punkty, Chelsea dogoniła nas na 3 i dzisiejszy mecz musimy wygrać jeżeli chcemy walczyć o 3 miejsce. Prawdopodobne jest, że na koniec sezonu możemy mieć taką samą ilość punktów jak anale więc dobrze by było powalczyć o bilans bramkowy bo mamy tylko o 2 bramki gorszy niż oni, dzisiaj jest ku temu mecz, gramy z beniaminkiem który byt w przyszłym sezonie mają zapewniony, więc grają żeby grać, my mamy nóż na gardle więc jest szansa aby się postarać i wygrać jakieś 3-0 tym bardziej, że gramy u siebie. Liczę na Ade I Sahe z przodu i grę jak za czasów kiedy Newcastle nas odwiedziło.
9 kwietnia 2012, 13:15
Here's our team v Norwich - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Lennon, Livermore, Modric, Bale; Defoe, Saha.
And here are our subs today - Cudicini, Nelsen, Rose, Kranjcar, Sandro, Adebayor, van der Vaart.
And here are our subs today - Cudicini, Nelsen, Rose, Kranjcar, Sandro, Adebayor, van der Vaart.
9 kwietnia 2012, 13:20
Cieszy obecność Azzy w wyjściowej 11-stce . Ciekawe jak zaprezentuje sie duet Defoe-Saha .Mysle że inny scenariusz niż 3 pkt nie wchodzi w gre .COME ON SPURS !
9 kwietnia 2012, 13:52
Parker musi odpocząć ma swoje lata. Martwi mnie duet Defoe - Saha bo słabo wygląda nasz atak bez Adebayora wolałbym jakby zaczynał mecz potem ewentualnie został zmieniony
9 kwietnia 2012, 14:01
uuu, moje marzenie sie spelnilo Defoe w pierwszej XI i do tego Saha, bedzie ciekawie
9 kwietnia 2012, 14:06
Wczoraj głównie zależało tym co weszli z ławki, czyli JD i Lennon'owi, mam nadzieje że dzisiaj bedzie tak samo.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.