22 kwietnia 2014, 13:03
Eidur napisał(a):
Ciekawe, czy Jol dałby sobie teraz radę, gdy mamy tyle lepszy skład(teoretycznie). W końcu jest wolny

Jol? Nie widzę różnicy pomiędzy Jol'e, a Jolantą Rutowicz
22 kwietnia 2014, 17:24
Jeśli przyjdzie kochany Moyes to tylko Levy utwierdzi mnie w przekonaniu , że dla niego najważniejsza jest kasa i szkoda ją wydać na LVG kiedy ma się darmowego Moyesa .
22 kwietnia 2014, 17:27
Drugler napisał(a):
Jeśli przyjdzie kochany Moyes to tylko Levy utwierdzi mnie w przekonaniu , że dla niego najważniejsza jest kasa i szkoda ją wydać na LVG kiedy ma się darmowego Moyesa
EDIT : Jeśli Moyes nie poukładał poukładanego Manchesteru , nie ułoży rozwalonego Tottenhamu .
22 kwietnia 2014, 17:32
Luzik Mateuszek, te rozważania tak w sferze SF.
Cd. trenera to poza LvG nikt mi nie przychodzi do głowy a znając Łysego z Tottenhamu to wszystkie gdybania i przewidywania pójdą w pizdu.
22 kwietnia 2014, 17:42
Jak dla mnie to powinnismy wziac trenera ktory mial doswiadczenie w anglii, Pocettino albo laudrupa.
22 kwietnia 2014, 18:00
KonradM napisał(a):
Jak dla mnie to powinnismy wziac trenera ktory mial doswiadczenie w anglii, Pocettino albo laudrupa
Ci to mają tak duże doświadczenie w Anglii, że szczena opada.
Ja mam nadzieję, że De Boer do nas przyjdzie, ułoży zespół i sprawi, że Eriksen będzie jeszcze jaśniej błyszczał. Szczególnie, że obaj wydają się mieć łeb na karku i się znają.
3 z rzędu mistrzostwo jako trener Ajaxu(przec cały sezon) ma już prawie pewne, więc powinien dać się skusić. Oby tylko Levy nie zostawił Sherwooda na przyszły sezon.
22 kwietnia 2014, 18:15
KonradM napisał(a):
Jak dla mnie to powinnismy wziac trenera ktory mial doswiadczenie w anglii, Pocettino albo laudrupa
Widzę, że mało Ci jeszcze wynalazków pokroju AVB?
22 kwietnia 2014, 18:20
A co tam słychać u Jacksona Martineza ? Dalej bije seryjnie gole w porto?
22 kwietnia 2014, 18:53
Mourinho

przecież przegrał wszystko praktycznie a zapewniał że jak skończy sezon bez trofeum to odchodzi z Chelsea

Nie no to tak w formie żartu ale mała jest grupa szkoleniowców odpowiednia Tottenhamowi. Tym bardziej że w MU, Barcelonie, Marsylii będą rewolucje trenerskie a to przecież pewnie ułamek tych rewolucji. Pewnie skończymy z jakimś kolejnym wynalazkiem ale Laudrup nie! Nie! I jeszcze raz nie!
22 kwietnia 2014, 19:05
Hades napisał(a):
Ci to mają tak duże doświadczenie w Anglii, że szczena opada.
Ja mam nadzieję, że De Boer do nas przyjdzie, ułoży zespół i sprawi, że Eriksen będzie jeszcze jaśniej błyszczał. Szczególnie, że obaj wydają się mieć łeb na karku i się znają.
3 z rzędu mistrzostwo jako trener Ajaxu(przec cały sezon) ma już prawie pewne, więc powinien dać się skusić. Oby tylko Levy nie zostawił Sherwooda na przyszły sezon
Hades a widziałeś puchar Holandii? Ja widziałem na żywo. Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd. Zastanawiam się nawet, czy to nie było sprzedane. tyle goli wpuścić. O zachowaniu kibiców i przerwie meczu pozwól mi przemilczeć

aż nas musiał Edwin Van der Sar uspokajać
22 kwietnia 2014, 19:17
jin_tae napisał(a):
Hades a widziałeś puchar Holandii? Ja widziałem na żywo. Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd. Zastanawiam się nawet, czy to nie było sprzedane. tyle goli wpuścić. O zachowaniu kibiców i przerwie meczu pozwól mi przemilczeć

aż nas musiał Edwin Van der Sar uspokajać
Widziałem tylko wynik.

Co się tam tak właściwie stało?
22 kwietnia 2014, 20:54
Sceny rodem z polskiej ekstraklasy. Niby każdy sprawdzany przy wejściu dokładniej niż na psiarni(mi zaglądał gościu do buta i nawet w czapkę z daszkiem) a iluś tam debili zaczęło rzucać racami pod bramkę, gdzie stał Vermeer(czyli swojemu bramkarzowi pod nogi) Gra przerwana(bo zrobili to już drugi raz) na 30 minut, a do kibiców przyszedł negocjować Van der Sar. Wiocha w chu...
22 kwietnia 2014, 22:13
To akurat widziałem.

Potem van Rhijn strzelił tą zajebistą bramkę. Bardziej zastanawiam się jak Ajax to w 35 minut praktycznie przegrał.
23 kwietnia 2014, 10:46
Dostali piątke w plecy to dostali, po co drążyć?
23 kwietnia 2014, 22:48
Mateuszek napisał(a):
Dostali piątke w plecy to dostali, po co drążyć?
Po co? To tak jakby Liverpool dostał 5 goli od Cardiff w finale pucharu anglii. Nie jest to normalne, gdy mistrz ot tak dostaje takie baty. Za tym coś się musi kryć i pewnie ktoś się nieźle obłowił przy lewych bukach
24 kwietnia 2014, 14:43
ostatnio fatalne ploty. najpierw moyes teraz kolo toure...
24 kwietnia 2014, 23:00
Jak dla mnie plan jest prosty. Na razie cierpliwie czekamy, a jak Newcastle zwolni Pardew'a, to wtedy go jak najszybciej bierzemy i idziemy po poczwórną koronę w przyszłym sezonie.
25 kwietnia 2014, 04:48
Chyba spadek weźmiemy z tymi żabojadami których nam ściągnie

jak chcesz Wengera to weź tego prawdziwego a nie marną kopie