1 września 2014, 22:00
jin_tae napisał(a):
Każdy u-21 nie musi być zgłoszony. Nie ważne czy Anglik, Niemiec czy wyciągnięty z obozu koncentracyjnego Koreańczyk z północy
A no to jest gites - chyba masz rację. A zatem mamy dokładnie 25. Z tym, że też takie "kwiatki", jak Mason, Friedel, czy BAE...
1 września 2014, 22:00
Najsłabsze ogniwa w składzie Bentaleb , prawa obrona i prawa pomoc
1 września 2014, 22:02
BBC Sport's Simon Stone tells Radio 5 live: "Manchester United haven't confirmed Falcao because the deal has not been completed yet. Should fans be worried? No. Providing a deal sheet has been submitted then United have until midnight to conclude the deal."
1 września 2014, 22:03
jak Eriksen tudzież Lamela złapią kontuzje to będziemy mieli mocno, mocno przesrane ... przepraszam za wyrażenie, ale jestem sfrustrowany brakiem jakiegokolwiek ruchu, jakichkolwiek starań o jakiegokolwiek gracza ofensywnego.
1 września 2014, 22:03
Arsenal zwrócił się do FA o wydłużenie czasu okna, żeby mogli domknąć transfer Welbecka
1 września 2014, 22:06
Barometr napisał(a):
Arsenal zwrócił się do FA o wydłużenie czasu okna, żeby mogli domknąć transfer Welbecka
I dostali to wydłużenie...
1 września 2014, 22:12
@Jin no tak własnie mi się wydawało, FM uczy człowieka pożytecznych rzeczy
1 września 2014, 22:17
Zoltrix napisał(a):
@Jin no tak własnie mi się wydawało, FM uczy człowieka pożytecznych rzeczy

U mnie nawet Eriksen i Lamela nie muszą być zgłoszeni( FM 2014 zaczyna grę od 22 czerwca 2013 roku)
1 września 2014, 22:20
"jak Eriksen tudzież Lamela złapią kontuzje to będziemy mieli mocno, mocno przesrane ... przepraszam za wyrażenie, ale jestem sfrustrowany brakiem jakiegokolwiek ruchu, jakichkolwiek starań o jakiegokolwiek gracza ofensywnego."
Przecież były ruchy, oddaliśmy naszego jedynego konkretnego ofensywnego zamiennika do HSV
2 września 2014, 04:57
Welbeck w Arsenalu.. a tyle pier**** ze wyladuje u nas.. standard. okienko w ktorym nie nabylismy zadnego gracza z potencjalem ofensywnym,szkoda, szkoda.
2 września 2014, 07:50
@Jin ja jestem wierny fm'owi 12, czekam teraz z niecierpliwością na 15.
2 września 2014, 10:57
playmaker napisał(a):
Welbeck w Arsenalu.. a tyle pier**** ze wyladuje u nas.. standard. okienko w ktorym nie nabylismy zadnego gracza z potencjalem ofensywnym,szkoda, szkoda
i bardzo dobrze, patrząc jeszcze jakie pieniądze
2 września 2014, 17:16
Damian88 napisał(a):
Jak zwykle. Trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo nikogo zbyt drogiego raczej nie kupimy przed wybudowaniem stadionu.
2 września 2014, 20:24
jeśli wszystko było juz załatwione, cześć kasy daje bodajże Londyn. To w takim wypadku dlaczego nie?
i czy nie czasem nasz właściciel nie jest bogatszy od gościa co inwestował w Anży? albo monaco, nie pamietam za bardzo, ale jakiegoś klubu co ostro szastał kasą
2 września 2014, 21:37
podsumowując - wzmocniona została defensywa w napadzie wyglądamy biednie
11 września 2014, 15:43
Tottenham look set to sign free agent Brazilian striker Jonas after he turned down a switch to Benfica in favour of a move to White Hart Lane. (Source: london24)
Czyżby to jeszcze nie koniec naszych poczynań? Od kilku dni jest o tym coraz głośniej. Osobiście go nie kojarzę, ale podobno w duecie z Soldado byli świetni w Valencii
11 września 2014, 16:03
Walu napisał(a):
Tottenham look set to sign free agent Brazilian striker Jonas after he turned down a switch to Benfica in favour of a move to White Hart Lane. (Source: london24)
Czyżby to jeszcze nie koniec naszych poczynań? Od kilku dni jest o tym coraz głośniej. Osobiście go nie kojarzę, ale podobno w duecie z Soldado byli świetni w Valencii
a jak to jest z dopisaniem zawodnika do listy piłkarzy? Według FM nie można w trakcie sezonu(dopiero w styczniu można) Jest sens brać piłkarza we wrześniu i do stycznia trzymanie go na trybunach?
11 września 2014, 16:20
zawodnik sprowadzony z wolnego transferu może być rejestrowany cały sezon